Wij hebben 2 minpuntjes c.q. leermoment. Bij ons 1ste bezoek werden wij min of meer een beetje achter na gezeten door een mannelijke verkoper, vonden wij een beetje storend. 2e punt; Jammer dat de bank een afwijkende kleur stiksel heeft, in dit geval grijsachtige kleur t.a.v. een rode bank ( H&H ) Had liever een rode kleur stiksel gehad. Komen zeker nog een keer terug, prima service
Zeer tevreden.
Prima bedrijf. Doe alleen wat aan de verlichting zodat de kleuren van de producten in de winkel kloppen met de werlelijkheid.
Geachter heer / mevrouw Verburgh - Gaspar, Bedankt voor uw mooie beoordeling en feedback. Wij zijn het volledig met uw eens. Daarom gaan wij onze winkel ook volledig verbouwen, wij zijn momenteel druk bezig met een nieuw verlichtingsplan. Met vriendelijk groet, Carlijn Houten
Zeer goede service. We kopen al jaren generatie op generatie en blijven zeer tevreden over jullie
Ik ben tevreden .
het geheel ademt deskundigheid en vriendelijkheid uit met genoeg ruimte voor de wensen van de klant
in een woord; tevreden
helemaal tevreden. Vakmanschap tot in de perfectie
Mooie aanbiedingen met prima advies van zowel verkopen als bezorger. Complimenten aan alle drie de heren!
Wij hebben al een aantal keren bij u gekocht en zijn elke keer heel tevreden.
we worden atijd heel vriendelijk en goed geholpen
Ze hebben me goed geholpen
garantie en nazorg heb ik nog geen ervaring mee!
Goede plaatsingen uitleg bij kopen...
Goed!! Voldoende keus.