Zeer prettige bediening. Bezorging zeer correct geregeld. Prima product voor interessante prijs!
deskundige verkoper. Goede informatie.
Vertrouwd en lekker kortbij !
We zijn klantvriendelijk geholpen, alleen jammer dat ze hun beloft niet na zijn kunnen komen. Bij navraag aan telefoon was levertijd 4 weken en na plaatsen van bestelling 12 weken.
Een ontzettend goede ervaring gehad bij Groter in Wonen. De service was super en daarom ook de keuze gemaakt om hier te kopen. Er is een zekere vakkennis en er wordt een hoge kwaliteit geleverd. Al met al een super winkel. Jullie zien ons terug!
Super snelle levering en vriendelijk deskundig personeel! Een aanrader!
Alles oke!!
Ik zou de stoelen krijgen in week 51 en daar is prima aan voldaan. En bij levering werd mij gevraagd welke vloer ik had waarna de bezorger extra dopjes onder de stoelen deed om de vloer te beschermen
Terwijl wij de hele rekening betaald hadden en wij niet tevreden waren over de afwerking van het meubel heeft Groter in wonen toch gezorgd dat het meubel diverse malen werd opgehaald ,tot dat het geheel naar tevredenheid werd afgeleverd
Alles prima in orde. Goede hulp bij het opruimen van de vorige matras.
Prettige behandeling. Afspraken correct nagekomen.
Uitstekende levering en vakmanschap bij het plaatsen van ons Tv meubel. Heren namen de tijd om alles vakkundig en netjes te bevestigen.
Wij kwamen voor een hele goede slaapbank, we zijn zeer efficiënt en deskundig geholpen!
Zeer kundige verkoper die meedacht met onze wensen en mogelijkheden. Snelle levering en zeer vriendelijke en behulpzame monteurs.
Perfecte service snelle levering verkoper deskudig en goede uitstraling bezorgers heel netjes en beleefd en deskundig firma komt heel goed over chapeau
Prima bedrijf