Het was een positieve ervaring
Alleen maar positief. Ga zo door. Tot binnekort.
Mooie winkel Prijzen variëren van goed koop naar duur. Fijne uitleg over de producten. Nemen voldoende tijd voor de klant
Eerlijke en vriendelijke verkopers. Plaatsing en montage TOP!!
Nette afhandeling, vriendelijke medewerkers
Goed geholpen tijdens aankoop. Zelf een paar keer in jullie zaak geweest om een indruk uit het assortiment te krijgen. Levering heeft langer geduurd dan 12 weken. Levering aan huis netjes afgehandeld. Tevreden dus. Vertrouwde zaak voor ons waar we graag worden geadviseerd en kopen. Groeten. Marie-ange Driessen-Rompelberg
Prima advies en keurige levering!
Alles perfect
Deskundig advies in winkel, goede montage bij aflevering.
Goede prijs kwaliteitverhouding. Vakmanschap
We wisten voordat we gingen kijken al wat de keuze ging worden op basis van website. Uitleg en afhandeling order verliep goed. Bij aflevering werden we 15 minuten voor aflevering gebeld.
Prettig zaken doen met mensen, die er verstand van hebben.
goede zaak
op 5 januari l.l. in de zaak 4 z.g.n. armstoelen (Mandy) gekocht. I.v.m. (over)wintervakantie aangegeven dat stoelen op half maart pas geleverd hoefden te worden. Dus jullie en m.n. de fabrikant hadden ruimschoots de tijd om aan de order te werken. Verkoper gaf dit ook zelf aan. Echter, na diverse telefoontjes, werden stoelen pas op 6 april geleverd i.p.v. zoals afgesproken half maart (bijna 3 weken later!). Mijn 70ste verjaardag heb ik daardoor op stoelen van de buren moeten vieren. Erg spijtig!
Beste mevrouw Rongen, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas waren zoals we u telefonisch hebben medegedeeld problemen met de onderstellen in de fabriek waardoor de levertijd is uitgelopen. Hopende dat u alsnog veel plezier hebt van uw nieuwe stoelen en een fijne verjaardag hebt gehad. Met vriendelijke groet, Carlijn Groter in Wonen
Medewerker goed neemt alle tijd en goed advies al vaak bij jullie gekocht . Alleen altijd dat gezeur van korting , iedere keer weer niet leuk. Bezorgers goed en vriendelijk.
Mooie degelijke producten en klantvriendelijk personeel,zowel in de verkoop als in de bezorging.