Goede klantvriendelijkheid. Mooie collectie
Helaas is de bank niet correct afgeleverd. (er zou een herstel van de onderkant van de bank (stof) plaats vinden. Dit is niet naar behoren gebeurd)
Beste meneer / mevrouw Kirsch, zoals vanochtend telefonisch besproken zal dit a.s. donderdag alsnog naar behoren gemaakt worden. Met vriendelijke groet, Carlijn Houten team GIW
Zeer goede en deskundige begeleiding bij het uitzoeken van de meubels. Levering ruim binnen de afgesproken levertijd. Deskundige opstelling van de geleverde meubels met goede adviezen over gebruik en schoonmaak daarvan.
Snel, efficiënt, deskundig en vriendelijk.
Wel te lang gewacht
Hulpvaardig, gezellig en behulpzaam goed advies in zaak. De mannen die het bankstel kwamen brengen ook zeer hulpvaardig. Helemaal top!
Topbedrijf met zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Grote showroom met bijzonder veel keus. Prettige omgang met kundige en niet opdringende verkopers. Afspraken zijn stipt nagekomen en levering is verzorgd door vriendelijke medewerkers met deskundige kennis van de twee gekochte lederen banken.
prima ervaring van totaal advies rondom interieur tot aan levering en plaatsing zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden over het advies bij de keuze te maken van het bed...tevens levering verliep ook vlekkeloos
Verkoper was deskundig gaf ons goed advies Hebben daardoor een prima keuze/aankoop kunnen doen De 6 eetkamerstoelen zijn precies gemaakt volgens afspraak en netjes op tijd geleverd
Snelle levertijd goede service en echt klant vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden goede kwaliteit en veel op het gebied van meubels.
Goede service neutraal advies en niet opdringerig.
Heel fijne en goede ervaring in plan fase zelfs meedenken over kamerinrichting, helemaal top! Alleen dressoir kastje is niet goed geplaatst en staat los en scheef. Bekabeling slordig. Bed staat heel mooi maar bekabeling komt onder het bed uit. Voor beiden heb ik nu nog geen oplossing. Pas gemerkt toen monteurs waren vertrokken. Verder waren deze heel vriendelijk maar resultaat past niet bij de uitstraling van de winkel.
Goede aflevering ,super.
Top service
Goed ontvangst.. niet opdringerig.. goed ingerichte/aangeklede showroom met mooie meubels.. goede prijsvariatie (van betaalbaar, tot op maat tot exclusief).. vriendelijk personeel.. product netjes en op tijd geleverd..wij komen hier zeker terug..
Ik heb niet alleen een relaxstoel gekocht, maar ook een salontafel. Ik kon dit bovenstaand niet beiden vermelden/aanklikken, vandaar hier de vermelding. Mijn ervaring met Groter in Wonen te Maastricht was zowel in de winkel als bij de aflevering: daar ben ik uitermate tevreden over. Toppie.! Ik weet zeer zeker dat ik terugkom.