zoals ook in het verleden goede service, op tijd, en dit keer zelfs de levertijd eerder dus helemaal prima
Vriendelijk en behulpzaam.
een dressoirwaar kast gekocht , ik ben heel erg tevreden ook de levering, montage waren uitstekend gedaan een dikke 10 voor groter wonen.
Zeer prettige showroom deskundig advies goede levering en alles conform afspraak
Ondanks verbouwing snel en adequaat geholpen en supersnelle levering Chapeau
Veel aandacht gehad, ze hebben echt goed naar wensen geluisterd, Aankleding top! Ook na levering nog contact gehad en dit werd ook zeer goed opgepakt en ze kwamen zelfs even aan om te kijken hoe en wat. Hier werd meteen een oplossing voor gezocht. Echt TOP dit wordt door verteld!
De showroom was in onderhoud Kregen geen korting terwijl we ook onze bank bij jullie hebben gekocht dit jaar en nu 2 kasten. De verkoper adviseerde een product voor onderhoud (12,50) maar zelfs dat deed hij niet gratis erbij. Dat had toch wel gemogen op zo'n bedrag. Vind ik wel echt een minpunt.
Al jaren zeer tevreden bij aankoop inrichting van ons huis. Top bedrijf👍🏻
Van verkoop tot aflevering super tevreden 👍🏼👍🏼
Tot nu toe een fijne ervaring.
Prima kwaliteit stoel en zeer goede voorlichting
Meer kortingsacties. Komen meer klanten. Want ze kijken allemaal naar de prijs. Want te duur gaan ze ergens anders naar toe.
Wij zijn zeer tevreden. De deskundigheid van Anouk, de aandacht, de vriendelijkheid en de bedrevenheid van de monteurs is aan te prijzen.
Groter in wonen is zeer klantvriendelijk, heel behulpzaam, deskundig en vooral gedreven om klanten te helpen ook wanneer ze zelf een probleem hebben. (Showroom waterschade) bedankt voor alles en we genieten van het nieuwe bed.
Wij zijn vaste klanten en komen graag terug! De persoonlijke aandacht is super, hier wordt met jou als klant meegedacht. Het advies is deskundig en de medewerkers zijn zeer vreindelijk en behulpzaam.
Prettige ervaring en aandacht om tot de juiste keuze meubilair te komen.
hoe ze iets verkopen boeit hen niet, als ze maar verkopen. GEEN deskundigheid, luisteren niet naar je wensen, kortom absoluut GEEN advies. verkoop is prioriteit. daarna kan de klant stikken. Zit al maanden op een beugel van een stressless stoel te wachten, dat ik gegeven heb. Ik vrees dat het weggegooid is door hen.
Beste mevrouw Paping, Jammer om deze beoordeling te lezen. U heeft zelf op basis van een folder een bank uitgekozen, welke wij niet in onze showroom hebben staan. Naar aanleiding daarvan hebben wij u thuis het gewenste kleur advies gegeven. Dat het comfort achteraf niet naar wens is vinden wij heel spijtig. De beugel wordt zoals telefonisch besproken deze week bij u bezorgd. Met vriendelijke groet, Carlijn Team Groter in Wonen.