hele mooie winkel en vriendelijk personeel. Meedenkend en zeker niet opdringerig daar houden wij wel van.
Prima tevreden. Wederom. Wel iets dat ik wil meegeven. Bezorgers/monteurs zeer vriendelijk en correct. Ook goed ruitsgewijs gekregen over de bank en de stoel. Wat mij wel verraste was dat de bank behandeld was, maar de stoel (Kenia leer) niet. Zat wel een spuitbus en polish bij en er is duidelijk uitgelegd hoe ik dit moest aanbrengen. Is ook gelukt. Mijn punt is dat ik dit niet verwachtte; waarom de bank wel behandeld afgeleverd en de stoel niet? Ik heb het in de tuin gedaan want het was droog en dan hoef ik niks te ventileren, maar ik kan me voorstellen dat het voor andere klanten lastiger is. Ik meld dit niet uit onvrede, maar om jullie mijn ervaring te delen. Mss kunnen jullie de optie geven om het zelf te doen of door jullie. Maar daar hebben jullie vast al over nagedacht (iets met de kleurechtheid schat ik in). Groet Rob
Prima👍
Alles is netjes geregeld snelle aflevering netjes geplaatst geweldig mijn complimenten kom er zeker nog eens teru
Prettig contact en goede service bij aflevering.
Very competent consultation at the store. Great price/quality tradeoff. Very helpful customer service. On time delivery.
Goede service, vriendelijk personeel!
ik ben al langer klant bij uw bedrijf. Uw service is prima het assortiment ook. Ik ben heel tevreden
In de winkel vriendelijk ontvangen, niet opdringerig in verkoop en mooi en ruim assortiment. Door deskundige medewerkers geholpen die goed meedenken en doorvragen, waardoor onze wensen inmiddels perfect zijn verwoord in een heerlijke en confortabele bank.
Zeer tevreden, fijn bedrijf om meubels te kopen! Ik kom hier graag terug.
Klantvriendelijk, goede advisering en meedenken.
Wij zijn tevreden!!!!!
Prettige winkel gekwalificeerd personeel
Super,Super,Irma heeft ons heel goed bediend. De plaatsing liep super. 2 dagen voor de levering alles opgemeten,was eng. Bij de levering was het erg eng met de lift,is gelukt,was echt millimeter werk.Het enigste wat wij nog niet hebben is het certificaat waar wij voor betaald hebben. .
Bedankt voor de mooie beoordeling mevrouw Hoeksta. Zoals telefonisch besproken ontvangt u het certificaat binnen een paar werkdagen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Carlijn Houten Team GIW
Goede service, geen op- of aanmerkingen.
zoals ook in het verleden goede service, op tijd, en dit keer zelfs de levertijd eerder dus helemaal prima