Wederom goed geholpen met de aankoop van onze bank.
Je krijgt rustig de tijd om een keuze te maken.
Hele leuke vriendelijke verkoper wat ons heeft geholpen .. en de jongens wat ons bed heeft geleverd waren hele vriendelijke Leuke topmonteurs 👍 kan geen beoordeling geven over de garantie of service daar is het nog te kort voor .heb het bed net binnen
Zeer vriendelijke hulp bij zowel het kiezen van meubels als de bezorging ervan.
Prachtige winkel goed geholpen door verkoper. Levering volgens planning en netjes opgeleverd. Lichte beschadiging aan onderdeel dat meteen opnieuw besteld en volgens plan geleverd en gemonteerd werd.
Wij zijn ontzettend tevreden met het advies en de persoonlijke aanpak van Groter in Wonen. De medewerkers zijn enorm betrokken om er iets moois van te maken, de aflevering was perfect.
Onze ervaring en ontvangst in de toonzaal met een aardige deskundige mevrouw, heeft onze opdracht correct uitgevoerd, Zeer goed.
Gedegen kennis en nemen de tijd
In het voortraject, deskundig en plezierig geholpen in de toonzaal, vooral niet dwingerig en in het vervolg stadium ter plaatse de situatie komen bekijken. De levering en de montage verliep ook vlekkeloos. Kortom tot nu toe in een woord “Top”.
Ben heel goed geholpen in de winkel, goede informatie gehad. De levering was prima. De heren hebben alles netjes op de plaats van bestemming gebracht. Top!!
De heren zijn op de afgesproken tijd gekomen. Waren deskundig en secuur in het opzetten van de slaapkamer. Alles netjes geplaatst en afgeleverd. Mannen bedankt, goed werk geleverd 👍👍
Duidelijke uitleg en zelfs de mogelijkheid gekregen om de stoel uit de showroom voor een dag mee naar huis te nemen om na te gaan of deze past bij de rest van het interieur.
Mooi assortiment en goede service
We zijn bijna 40 jaar klant bij Groter Wonen, of zoals het vroeger heette Megroma. Tot volle tevredenheid. Vriendelijk personeel, komen hun afspraken goed na en de aflevering door de medewerkers is perfect.
Zeer prettig geholpen in winkel bij keuze nieuw interieur. (incl vloer enz) Opzet winkel is zeer ruim, netjes en overzichtelijk. Leveren van meubels ging verder ook prima!!
De kast werd zeer vakkundig en zorgvuldig geleverd en opgezet. We zijn zeer tevreden met het resultaat, waarvoor hartelijk dank!
Prettige winkel, nemen de tijd voor je, leveren na afspraak en de bezorging is prima! Op tijd (zoals telefonisch afgesproken) en netjes en vriendelijk!
Ruime keuze, goede uitleg over de meubelen en de bezorging was perfect
ik ben zeer te vreden over de service
Geweldig verkoopadvies, zeer goede zorg aan huis. In een woord liefde voor het vak. Stefan bedankt.
Het meubel blijkt nun aan de forse kant te zijn. Dat betekent dat we weliicht een enkele Cas unit ergens anders moeten plaatsen en dat betrekent dat er 2 grondplaten aangemaakt moeten worden en de bestaande dan ingeruild. Als het gaat.
Het bestelde meubel is eerder geleverd dan aanvankelijk gezegd. Vooraf is gebeld over de levering en de levering is correct en vlot verlopen.
Vriendelijk en goede service
Goed geholpen toch de ruimte gekregen om zelf te kijken op ons gemak zonder dar er de hele tijd een verkoper achter je aan loopt.Ik vind dat zeer prettig en als ik vragen heb maak ik dat kenbaar en krijg dan goede uitleg.
Goede uitleg over tv meubels en bankstellen. In de meubelwinkel correct geholpen door de medewerkers en vooral niet opdringerig. De bestelling op tijd en keurig afgeleverd.