Zeer mooie en kwalitatieve kledingkast. Eerste gedachte was om een hoekkast te plaatsen. Advies gekregen dit niet te doen en blijkt achteraf de beste keuze voor onze ruimte. Top!
fijne winkel; vriendelijk personeel; zeer correcte aflevering
Mooie grote collectie, prettig onderhandelen. Snelle keurige levering.
Goede service, goed product, geen klachten
Heb hele mooie meubels kunnen uitzoeken. Deze zijn inmiddels geleverd en staan heel erg mooi in onze woonkamer. De mensen in de winkel waren zeer netjes en hebben ons heel goed geadviseerd en geholpen. De mensen die alles bezorgd hebben waren ook zeer netjes en hebben hun uiterste best gedaan. Waren ook zeer voorzichtig met alle spullen omgegaan. ZEER POSITIEF
Een mooie zaak om wat vaker te gaan kijken.
Zeer mooie showroom met schitterende meubels. Vriendelijke medewerkers. Echt een topper. Houden zich goed aan de afspraken. Vriendelijke en professionele bezorgers/monteurs. Echt een aanbeveling waard. Een topwinkel voor Maastricht. De complimenten !!
Kordaat, snel en adequaat
Prettig en vriendelijk geholpen, goed advies gekregen.
Heel tevreden over groter in wonen. Heel blij met de stoel!
De beddenspecialist Jos nam alle tijd om met zijn vakkennis het juiste bed uit te kiezen, Frank en zijn collega's installeerden alles op professionele wijze, kortom super tevreden over deze aardige vakmensen!
En geleverd volgens afspraak
zeer goed geholpen
monteurs werken netjes en vakkundig, over de nazorg en garantie hebben we geen mening we hebben het product pas één week.
Persoonlijke aandacht, prima service en betaalbare prijzen.
Gehele woonkamer opnieuw ingericht. Alles onder deskundig advies van Imke. Super.
Al een aantal meubels (ook al jaren geleden ) gekocht. prima kwaliteit. Je word er op een gezellige manier ontvangen en goed geholpen als je vrgen hebt.
Wij waren zeer tevreden over de aankoopprocedure vanaf de aankoop van de bank in de winkel t/m de bezorging thuis. Wij waren met name zeer tevreden over de verkoper, die ons deskundig en zeer uitgebreid geadviseerd heeft bij de aankoop van de bank. Wij hebben echter ook een minpunt, en dat is de beperkte parkeergelegenheid bij de winkel. Wij hebben tot 2x toe op een doordeweekse dag meegemaakt, dat wij in de (niet directe) omgeving een parkeerplek moesten zoeken, omdat bij de winkel alle parkeerplaatsen bezet waren.
wat mij opviel de vriendelijkheid
correcte behandeling prima uitleg
Echt een aanrader