We zijn een jaar bezig geweest om ons huis opnieuw in te richten en hebben dit stap voor stap gedaan met Anouk, zijn zeer tevreden met het resultaat !
Mooie showroom waar je met kennis en passie een groot Assortiment aangeboden wordt. Je wordt met voldoende persoonlijke aandacht geholpen.
goede uitleg van het produckt behalve de leverdatum--- door mail bevestigt Is op die dag niet geleverd naderhand pas na navraag gecorrigeerd Op de eerste leverdatum dag thuis gebleven en wat niet kwamen waren de stoelen de mail had de leverdatum vermeld.
Zowel in de zaak als bij aflevering waren medewerkers klantgericht
heel fijn geholpen en we zijn heel blij met onze bank
Zeer klantvriendelijk, prima zaak.
Zeer correct
Heel plezierige aflevering.
Klacht wordt serieus genomen en opgelost.
zie boven.
als zeer positief
Vriendelijk personeel, goed geholpen en ze weten waar ze over praten
Binnen de afgesproken tijd alles afgeleverd.
Ik ben zeer tevreden over de service die groter in wonen heeft geleverd. Ze hebben alle meubels 5 hoog naar boven gebracht en ook netjes in elkaar gezet. Hierna hebben ze ook alle verpakkingen mee terug genomen.
Wij zijn erg tevreden met onze aankoop, alsook met de levering. Mensen werken vlot en zijn erg vriendelijk!
Klantgericht, vriendelijk, niet opdringerig, meedenken, goede afhandeling van alles, niet te vergeten de mannen die de meubels afleveren aan huis zijn top. Blijf deze weg allen bewandelen!
Deskundig advies; zeer goede service; ruim de tijd nemen; leuk contact; vriendelijk en attent
Perfecte uitleg bij de verkoop. Levering zeer netjes uitgevoerd door bekwame monteurs.
Zeer tevreden. Toen de fauteuil geleverd werd, zagen we dat de draaivoet zwart was. Dat vonden we niet mooi. Dachten dat we roestvrij staal besteld hadden. Binnen 14 dagen kregen we een nieuwe voet. Werd bij ons thuis er netjes onder gezet. Nu zijn we superblij met onze nieuwe stoel.
Stoel besteld die op tijd geleverd is door twee monteurs die het karwei prima afgehandeld hebben.
goede communicatie en snelle service
Probleem goed opgelost
Super geholpen
vaker bij jullie besteld, maar de laatste keer dat ik informatie wilde werd ik niet prettig behandeld ben zo de zaak uitgelopen en elders besteld