Prima begeleiding en meedenkend bij aankoop. Aflevering door vakbekwame medewerkers die klus ondanks laat tijdstip gewoon hebben afgemaakt. Medewerkers gingen pas om 19.00 naar huis.
Gewoon Goed Leenstoel gekregen Levering binnen de afgesproken tijd Vriendelijk personeel
Groter wonen is ons heel goed bevallen vriendelijk personeel
In de winkel zeer goed geholpen. Goed advies gekregen. Ze doen wat ze beloven. Goede prijzen. Mooie showroom, erg schoon en verzorgd. Echt een aanrader. Ook de 2 personen die de meubels kwamen bezorgen en monteren zeer vriendelijk, rustig en meedenkend. Zeer professioneel.
Vriendelijk en deskundig
Alles tot in de puntjes geregeld van bestellen tot leveren.
Jullie moeten het ook niet pushen hey
Goed bedrijf om zaken mee te doen
Hender en Hazel Bank: eerst zit actie, zakt door poot! GiW heeft wel meteen de bank opgehaald.
ik ben heel tevreden,zijn heel vriendelijk,en behandelen je echt als klant,super service,ik raad dit bedrijf zeker aan en kom hier zeker terug!
Goed geholpen en advies
Zeer goed geholpen door een verkoper met jarenlange kennis in de meubelbranche “dhr B.Balter”. Levering zoals afgesproken. Er kan altijd iets mis gaan. Verkeerde frame’s onder de stoelen. Maar geen nood “ Groter in Wonen” besteld gewoon nieuwe frame’s, en lost dit netjes op. Verder wordt je over de voortgang hiervan ook nog eens netjes op de hoogte gehouden via e-mail. Dikke pluim voor deze zaak.
De geplande leverdatum was flexibel. Eerst wilde ik eerder daarna toch later omdat schilderwerk uitliep. Er werd heel netjes en kordaat mee omgegaan. Installatie van meubels was zorgvuldig en netjes.
Vriendelijke bezorgers van de stoelen met ruime tekst en uitleg over de behandeling van het leer. Ook de correctie van de oorspronkelijk order verliep soepel in de winkel.
Goede service ,en vriendelijk!!
Duidelijk, netjes en vlot.
Ongekend prettig en aangenaam in alle opzichten.
In goed overleg de bezorgdatum en -tijd geregeld. De bezorgers waren ruim op tijd, vriendelijk en geduldig en hebben de tafel snel en vakkundig in elkaar gezet. Al met al een prima ervaring!
Prima adviezen bij keuze. Correct uitgevoerde afspraken zoals levertijd. Nette en zorgvuldige aflevering. Een opmerking: Geleverde Karpet Silver/Grey week af van het voorbeeld (grijze strepen i.p.v. beige strepen). Gelukkig valt het goed uit. Staat heel goed.
Ondanks allerlei coronaperikelen werd de kast geleverd en gemonteerd in de vooraf aangegeven week. De kast ziet er uit zoals verwacht mocht worden. Het monteren was een hele klus. Helaas lukte het niet om de verlichting conform voorschrift te plaatsen (plafond net 9 mm te laag). Maar er werd goed meegedacht over een passende oplossing. Met de geadviseerde oplossing oogt de kast als een maatwerk kast.
In de winkel werden we heel goed geholpen en geadviseerd. De levering van de producten was sneller dan verwacht en ook de monteurs hebben dit op professionele manier gedaan! Blij dat wij gekozen hebben voor Groter in Wonen!!
Prima afgeleverd en mooie stoeltjes
Komen afspraken helemaal na en laten alles gemonteerd, schoon en met duidelijke instructies achter. De volgende meubels haal ik ook bij Groter in Wonen.
Zeer goede ervaring. Meedenkend en nemen de tijd in de winkel. Klantvriendelijk, ook telefonisch en via de mail. De mannen van de montage zijn ook erg vriendelijk en netjes.