Wij zijn super tevreden met onze nieuwe bank! Wij moesten de levering een tijd verlaten, dit was geen probleem en waren erg begripvol. Groter in Wonen bevelen wij zeker aan.
Ervaring in de winkel was goed en de stoelen en eettafel zijn goed. Ook de uiteindelijke bezorging en het installeren waren goed. Helaas was de levering wel 3x uitgesteld (in totaal met 8weken). Aangegeven werd door Corona. Wat ons het keest betreurde was dat we 2 van deze 3x zelf hebben moeten bellen over de vertraging.
Over het algemeen positieve ervaring alhoewel er verschil was in verkopers. De ene deed meer moeite dan de andere met uitleg geven en had duidelijk meer kennis van zaken. Uiteindelijk prima geholpen.
Goed behandeld
prettig is dat met je mee en -voor je nagedacht wordt en dat er voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken. prima winkelen.
Vriendelijke en persoonlijke service, goed advies en leuke prijs. Sunanda doet het zeer goed!
correct behandeld, afspraken nagekomen. Aardig personeel, onze teckel heeft de bezorgers goedgekeurd.
De verkoper deed alle moeite om onze wensen te voldoen!
X
Heel blij met onze mooie nieuwe bank!!
Verkoopster stak er ruime tijd in en adviseerde goed. Levering aan huis vroeger dan aangegeven/verwacht
Klantvriendelijk, kwaliteitsprodukt, levering conform afspraak, fijne en deskundige monteurs, TOP!!!!!!!!
Positief
Zie vorige zin!
Fijne woonwinkel, je mag/kan op je gemak dor de winkel lopen. Levering aan huis, GOED ! Ik heb al een nieuwe aankoop gedaan. Mijn 1e aankoop bij Groter Wonen !
Bankstel netjes op tijd geleverd, wat ik wel erg vreemd vond was dat het bankstel totaal niet in plastic verpakt was. En eigelijk zo naar binnen werd gebracht
Hallo Inge. De plastic was er al afgehaald omdat jullie bank vooraf is geprotext, zoals afgesproken. Vervolgens wordt de bank vervoerd met dekens richting de klant. Hopende je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Veel plezier van de nieuwe bank.
Alleen klein foutje vergeten de mogelijkheid een verzekering af te sluiten voor 7 jaar. Dit is door de bezorger van de meubels rechtgezet.
o vriendelijk, professioneel en met kennis geholpen door Danny en haar collega, helaas zijn naam vergeten. Waren alleen van plan om ons te oriënteren, uiteindelijk, door de vriendelijkheid hebben we nu 2 prachtige tafeltjes, 2 prachtige relaxstoelen en een oh zo leuke bijzet tafel van Must Living. Wij zijn tevreden, zeer tevreden en zullen jullie altijd aanbevelen bij anderen
Na het correct leveren van onze meubels bleek de bank beschadigd. De bank werd vervolgens zonder problemen opgehaald en hersteld. Gedurende deze periode kregen we een leen bank. Kortom Goede service. We zijn super blij met onze nieuwe meubelen.
Zeer goed. En heel goede uitleg. Ze nemen ook de tijd.
Ik ben op een bijzonder prettige en zorgvuldige wijze begeleidt door 2 verschillende medewerkers. Het feit dat ik als groot mens me beperkt voel kwa opties valt GiW moeilijk te verwijten. Alle lof. Mij was echter ook toegezegd (telefonisch nav. mijn vraag of bij de levering mondmaskers gedragen zouden worden) dat dit het geval zou zijn. Ik liep er zelf mee rond in mijn huis. Uw medewerkers echter niet, ondanks de afspraak. Jammer! Verder vriendelijke mensen. Ik had zelf kunnen aandringen, maar voelde me enigszins overdonderd dat het niet vanzelf sprak en na jullie toezegging. Vriendelijk, Ben Tijhuis
Bekwame en vriendelijke bezorgers die stipt optijd volgens afspraak bij ons voor de deur stonden. goede uitleg en bekwame afhandeling van leveringsinformatie en betaling.
Goed behandeld
Eetkamertafel is netjes geleverd, in elkaar gezet en op de juiste plaats gezet. Top service. Laten we hopen dat de kwaliteit net zo goed is!