Bankstel en bijzettafeltjes besteld. Bankstel uitmuntend. Bij bijzettafeltjes wat moeilijkheden met levering. Opgelost door er zelf achteraan te zitten. Een wat meer pro actieve houding hierin van GIW was hierin beter geweest. Toch zal ik probleemloos opnieuw met dit bedrijf in zee gaan.
Snel geregeld allemaal. Om 11u besteld en om 13u binnen.
Goed advies, fout bij bestelling acceptabel opgelost en een correcte nette aflevering van het product
Fijn dat Anouk even langs kwam in onze woonkamer om te helpen met uitzoeken. Zo koos ik iets anders dan dat ik zonder haar hulp had gedaan.
Maar na dat de eerste datum van de levering, verhinderd was, en ons niet gemeld hebben, vonden we jammer, voor het uitstellen van de levering, en ook dat er €75,00 bezorgd kosten werden verrekend, voor 1,5 km.is toch effe, slakken,op een bedrag van €800.00 kijk als ik niet zo gevraagd had, of er een korting aan zat, ivm,gekke vrijdag,,had ik B.V.G.bedrag,moeten betalen, terwijl ik het zelf ook in mijn auto had kunnen vervoeren, ik moet daar straks rekening mee houden met de volgende bestelling ALS klant.
Prettige samenwerking, denken met je mee, komen afspraken en hebben genoeg keuze. Gaan ook met de tijd mee, echt top!
Prima service, zorgvuldige bezorging en mooie meubels!
Tevreden over de meubels, helaas was het leveringstermijn extreem lang.
Zeer mooie grote en overzichtelijke showroom. Verkoopster Danny was zeer vriendelijk en kundig. Heeft ons perfect geholpen! Minpuntje was de bezorging van de meubels. De bezorgers waren zeer onvriendelijk en chagrijnig. Zeiden dat ze onder grote tijdsdruk stonden maar daar moet de klant niet de dupe van zijn. Anders 5 sterren gegeven.
We hebben een geweldige ervaring opgedaan bij Groter in Wonen, door een geweldige bediening. Alleen werden we na circa 2 maanden teleurgesteld over de levering. de salontafels werden wel volgens afspraak geleverd maar het karpet werd pas 2 maanden later geleverd, terwijl de afspraak was, circa 2 maanden VOOR de kerst.
Zeer vriendelijk en correct bij verkoop en levering, met hoge kwaliteit/prijs verhouding.
Overzichtelijke showroom, persoonlijke aandacht maar tegelijkertijd niet opdringerig. Gevarieerd aanbod
Vanaf binnenkomst zaak tot aan levering, in een zin: gewoonweg perfect, chapeau.
U mag mij gerust bellen 06-17796729
Ik ben geadviseerd door een klantgerichte en meedenkende medewerker met kennis van zaken.
Luisteren goed naar wensen klant en geven dan goed onderbouwd advies
Zeer goed geholpen. Diverse keuzemogelijkheden geboden
Erg goede service! Blij met mijn lampen.
Personeel erg vriendelijk en alles netjes uitgelegd en opgeruimd. Top
N.a.v. onze vraag heeft de verkoper ons goed geadviseerd en voldoende tijd en aandacht hiervoor genomen.
Fijne woonwinkel, kundig advies. Ook bezorging prima verlopen.
Super service, vriendelijk bekwaam personeel. Snelle acties, overleg enz. Bezorgers ook super vriendelijk, bekwaam en behulpzaam.
Goed advies, ondersteuning en service
konden vrij rond kijken kregen goede informatie en was zeker niet opdringerig , ook de aflevering thuis was zeer en binnen de afgesproken tijd.
Goede info verstrekt bij de keuze van onze bank in de winkel. De bezorging van de bank verliep vlekkeloos, evenals de daarbij behorende info. Kortom goede communicatie en service.