We hebben een bankstel bij GiW gekocht. Tijdens koopproces uitstekend geholpen. Bank is op afgesproken moment geleverd en geplaatst.
Een keer nagevoeld over leverafspraak, dat is goed opgepakt
Alles is prima in orde
klacht is opgelost
het uitzoeken en deskundig advies krijgen van Anouk als zeer prettig ervaren ondertussen is alles geleverd ook dit is goed gegaan gordijnen worden nog aangepast
Een styliste raadde mij Groter in Wonen aan. Ik had nog niet van de zaak gehoord, terwijl ik al lang in Maastricht woonachtig ben en zelfs vaker in de Beatrixhaven kom. Fijne showroom en prettige winkelervaring, vooral omdat het er niet zo druk is, zoals in andere winkels zoals Ikea. Het is mogelijk om in alle rust te kijken. Het personeel neemt desgevraagd voldoende tijd voor de klant. Ook ben ik zeer content met de sortering en de merken die aangeboden worden. Ik ben zeer tevreden over de 2 leenstoelen die ik te leen kreeg, in afwachting van mijn bestelling. De 'cafetaria' in de showroom vind ik overigens zeer prettig. De bezorger kwam noodgedwongen alleen, maar was zeer correct en vriendelijk. Ook mijn nadrukkelijke dank aan deze bezorger.
Heel erg goed geholpen met het volledige interieuradvies voor onze nieuwbouwwoning. Er werd goed met je mee gedacht, maar de uiteindelijke keuzes maak je zelf, waardoor het nu echt ons thuis is !! Voor , tijdens en na…..alles ging super !
Altijd ruime keuze, prima service!
In deze winkel is er altijd aandacht voor de klant. Je kunt er toch rustig rondkijken en achteraf om hulp vragen. Is heel prettig om zo meubels uit te zoeken.
Zeer tevreden over de communicatie over de bezorging en over de medewerkers die mijn meubels geleverd hebben.
Zeer klant vriendelijk.
Goede service en duidelijk advies
De opmerking is serieus benaderd en werd bevestigd met een controle bezoek aan huis.
aandacht besteed aan de wensen van de klant
Fijne zaak, geen opdringerige verkopers en fijne afleverservice
Fijne afhandeling van een kapot bedlampje. Het is netjes vervangen door een nieuw lampje. De afspraak werd fijn overlegd en goed nagekomen. Ook alle eerdere ervaringen waren prima!!
De verkoper en mannen die de meubels geleverd hebben, waren zeer vriendelijk en deskundig. Ik ben ook erg blij met de kwaliteit van de gekozen meubels. De service tussen de aankoop en levering in was niet wat ik van een professionele zaak verwacht had. Steeds zelf moeten bellen voor een update (vertraging in de levering) en afspraken om terug te bellen, werden vrijwel niet nagekomen.
Snelle reactie op chat bericht. Duidelijke communicatie en afspraken. Goede begeleiding door de verkoper, geen verkooppraatjes. En, last but not least, alles in één keer goed op de afgesproken tijd geleverd.
Kwalitatief goede producten, deskundig advies, goede levering volgens afspraak.
ok
Wij zijn goed geholpen en geadviseerd. Prima communicatie over het verloop van onze order. Afspraken nagekomen!
Bij het bezoek aan de showroom perfect geïnformeerd door Pascal. Het leveren zeer correct en goede informatie ontvangen van de medewerkers voor het behandelen van de tafels en stoelen.
Goed geholpen bij de verkoop door Dave en Pascal. Bij afleveren netjes gewerkt.
Alles correct verlopen. Ga zo door!