Fijne winkel goed geholpen
prima service en klantvriendelijke benadering van klant
Pettig contact Ruimekeuze Volgens afspaak levering Correcte bezorging
Fijne begeleiding bij het inrichten van woonkamer.
Ons bed is goed geleverd en goed in elkaar gezet. Vriendelijke mannen en goede uitleg. Zeer tevreden.
We zijn goed geholpen in de winkel. Vervolgens is de plaatsing vsn de bank goed en snel vrrlopen
Mooie winkel, keurig geholpen en levering netjes volgens afspraak. Aanrader dus.
Goede informatie en vriendelijk en behulpzaam personeel
Afspraken worden correct nagekomen.
Op zich wel goede ervaringen met winkel Minpuntje is de nazorg/garantie; Had een relaxfauteuil gekocht ruim twee jaar geleden met garantie. Afwerking van het zitgedeelte begon te slijten en viel niet onder de all in garantie. Contact opgenomen hierna met klantenservice. Konden me helaas niet helpen omdat het onder gewone slijtage valt (pas twee jaar oud!) en het was een product uit de uitverkoop!? Het was geen goedkope bank! Met andere woorden, producten in de uitverkoop hebben een streepje minder?
Zeer goeie ervaring met groter in wonen, enorm vriendelijk en familiaire hoe ze met de klant omgaan. Niks is te veel en doen echt hun best om de klant op nummer 1 te zetten. Wij hadden iets kapot en het werd zeer snel opgehaald en weer terug gebracht. Super zaak in alle opzichten
Vriendelijkenzeergoedeuitleg
Ben naar tevredenheid geholpen zelfs extra hulp gekregen
Goede service en afhandeling
Goed geholpen en keus is goed uitgevallen. Levertijd op tijd alhoewel wel langer dan gewenst.
Super tevreden
Mooie zaak, waar we rustig rond hebben kunnen kijken en vervolgens goed geholpen zijn. We hebben goede informatie gekregen en de koop is prettig verlopen.
Prima ervaring
Mooie showroom, ruime keuze, vriendelijke en kundige medewerker, goede afhandeling en levering.
Prima geholpen bij het uitzoeken van mijn avekbed! Daarna vakkundig geïnstalleerd!
Top!!!! Uitstekende service ! Zowel in de winkel als bij de levering.
Onlangs hebben we een hoekbank, boxspring en hanglamp gekocht bij GiW. Bij alle 3 de producten heel vriendelijk en goed geholpen. Niets is teveel. Nemen echt de tijd voor uitleg en geven klanten ook de ruimte/tijd om te overwegen. Wij zijn superblij met alle aankopen en raden deze zaak zeker bij iedereen aan!
Zeer tevreden. Goed overleg en goede service. Zeker aan te bevelen
Altijd goede advisering over de inrichting. De bestelde meubelen worden volgens levertermijn en afspraak geleverd.