Volgens afspraak alles geleverd naar tevredenheid
Heb 4 leen-stoelen gekregen vanwege een verlate levertijd.
Ik heb twee keer moeten bellen om duidelijk te krijgen wanneer de stoel bezorgd zou worden. Verder is alles correct en vriendelijk afgehandeld. De bezorgers waren zeer voorkomende en het winkelpersoneel vriendelijk en attent.
Prettig geholpen in de winkel. Ook de service bij ‘t bezorgen en ophangen verliep prettig.
Alles netjes op de plek gezet en afval opgeruimd en meegenomen.
Als je onze woonkamer/ keuken leeg wilt zien moet we al jaren roepen………zonder Groter wonen( voorheen Megroma) M.a.w. zonder hun is ons huis leeg Top zaak/ personeel
Goed geadviseerd door een vakkundig medewerker, dacht ook met ons mee. Bezorging verliep ook top, ook hier werden we weer geadviseerd i.r.t gebruik van de bank. Wij komen zeker nog eens terug.
Advies en uitvoering comfort afspraak
Uitstekende levering en service
Heb er altijd gekocht ervaring was altijd zeer goed en vriendelijk personeel
Ik ben heel tevreden over de aandacht voor de klant en de goede service. Duidelijke toelichting bij levering van meubels.
Ik was heel erg content met alles wat ik zag de raad van mijn zus opgevolgd ben normaal een berden klant . Heel fijne verkoopster had meteen een klik met Germaine . Anny .
Bediening en informatie TOP
In de winkel werd ruim de tijd genomen om ons te adviseren bij de aankoop. De levertijd ook daadwerkelijk aangehouden.
Zowel in Gronsveld als in Maastricht nam men de tijd voor me. Goed geadviseerd en niets opgedrongen. Afspraken en levertijden zijn correct nagekomen. Vloerbedekking ziet er mooi uit en ook tevreden over de gordijnen. Meubels ook goed afgeleverd en alles meegenomen. Heb wel geleerd van de vorige keer. Regel en maak afspraken altijd met dezelfde medewerkers!
Ditmaal bij GIW een mooi eetkamer set aangeschaft. Eerst uitstekend geholpen door Germaine met prima advies voor onze inrichting. Daarna ook perfect geleverd door de eigen vriendelijke bezorgdienst. We zijn dan ook wederom zeer tevreden. Volgende keer zeker weer!
Ik ben door een zeer ervaren en uiterst vriendelijke medewerkster geholpen. Zij gaf mij goed inzicht en eerlijk advies. Vervolgens werd het precies zoals afgesproken geleverd door twee medewerkers die alles in elkaar zette en op de plek hebben achtergelaten. Super blij mee en ik kan GIW van harte aanbevelen.
Aankoop en levering goed!
Zie onderstaande
Assortiment: voor elk wat wils Prima service en nazorg Levering perfect op tijd zoals afgesproken Zeer correcte medewerkers die de bank zijn komen leveren en monteren en een duidelijk uitleg m.b.t. onderhoud en eventuele gebreken van de bank
Zeer vriendelijke en professionele verkopers en verkoopsters
Heel vriendelijk en vooral niet opdringerig geholpen in de winkel. Goede adviezen gekregen, dik tevreden. De levering zou eigenlijk plaatsvinden in week 25, tot onze grote verrassing deze week al geleverd. De bezorgers waren ook heel vriendelijk en zeer vakbekwaam.
Heel fijn ontvangen, in rust alles kunnen bekijken en daarna deskundig geïnformeerd.
Fijne verkoopster goede adviezen. Monteurs heel erg vriendelijk en proffesioneel. Top firma
Vriendelijke onthaal, niet opdringerig, geduldig en deskundig. Bij levering, zeer rustig en deskundig