Hi Ingrid dank je voor de mooie recensie. We vonden het leuk jullie te mogen helpen en wensen jullie een mooie bruiloft. Vriendelijke groet Erwin en Monique
Beste Loreen Wat een prachtige foto's van de bruiloft, dank je wel daarvoor. we hebben je graag geholpen en wensen jullie veel geluk samen. Met vriendelijke groet Erwin en Monique
Beste Cristel, Fijn dat je het allemaal zo prettig hebt ervaren en bedankt voor je mooie recensie. Groetjes Monique
Beste Gaby, Het was heel leuk om uw dochter te mogen kleden en ook fijn te horen dat het voor jullie een fijne ervaring was. Ik hoop jullie zeker nog eens te mogen helpen. Groetjes monique
Beste Laura, Leuk dat je een mooie en betaalbare bruidsjurk bij ons hebt gevonden. Natuurlijk zorgen we er dan ook voor dat deze netjes wordt afgeleverd. Groetjes Monique
Beste Harmpke, Bedankt voor deze top cijfers! We hebben tijdens het passen en vermaken een leuke tijd met je gehad. Ik wens je een geweldige dat toe en veel geluk samen. Groetjes Monique
Beste Suzette, Bedankt voor je mooie beoordeling. fin dat je het prettig en leuk hebt gevonden. Iets dat wij erg belangrijk vinden voor de voorbereidingen van je grote dag. Veel geluk samen! Groetjes Monique
Beste Mireille, bedankt voor je mooie beoordeling! geniet straks van je mooie bruiloft! groetjes Monique
Beste Anne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes het Bruids Ambassade Team
Beste Noor, Bedankt voor je mooie recensie. Inderdaad jammer van de knoopjes. Betreft het licht hebben we daar bewust voor gekozen zodat we zeker weten dat er geen kleurverschillen zijn! We zijn nog in overweging zonnebrillen uit te delen bij de ingang. Groetjes Monique
Beste Christie, Bedankt voor je mooie recensie. Fijn te horen dat je zo'n leuke ervaring bij ons hebt gehad. Groetjes Monique
Beste Elisah, Bedankt voor je recensie en fijn te horen dat alles naar je zin is verlopen. Groetjes Monique
Beste Jessica, Bedankt voor je mooie beoordeling! Hopelijk hebben jullie een mooie dag gehad. proost! groetjes Monique
Hoi sabine. Dank je wel voor de mooie cijfers. vriendelijke groet Monique
Hi Grunilda Thanks for the review. Where glad you had a good time in our shop. Kind regards Monique
Hoi Laura Bedankt voor je recensie. Vriendelijke groet Monique
Hoi Bianca. We gaan het doorgeven aan de coupeuse. Dank je wel, en veel geluk samen. Monique
Hoi Susanne Whoehoe , allemaal tienen. Blij dat we je konden en mochten helpen met het vinden van je droomjurk. Groetjes, Monique
Beste Amber, Ondertussen geen Bride to be meer maar een echte gerouwde vrouw! Bedankt voor je leuke recensie. Groetjes Monique