Waarschijnlijk niet de goedkoopste maar buitengewoon vriendelijk, niet opdringerig en deskundig advies. Parketleggers met liefde voor het vak en meer dan twintig jaar ervaring. Van harte aanbevolen!
Geachte heer Borst, Dank voor het invullen van de vragenlijst. Fijn dat u oprecht commentaar levert! Goed te lezen dat onze intenties ook zo bij u zijn overgekomen. Veel woonplezier!! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Zorgvuldig en afspraken worden goed nagekomen. Rondom het leggen van de vloer waren er een aannemer, stukadoor en schilder nodig en Van Eepen legde daarvoor contact met gekwalificeerde mensen met wie regelmatig wordt samengewerkt. Het was vooral ook uitermate prettig dat Van Eepen het hele project coördineerde en alles op rolletjes liep.
Geachte heer en mevrouw Jongmans, Wat goed om te zien dat u de moeite heeft genomen om de lijst in te vullen. Uw persoonlijke commentaar daarbij maakt ons blij! Fijn om te lezen dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Nogmaals dank voor het invullen! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw Miller, Fijn dat u de vragenlijst hebt ingevuld! Dank voor de prachtige cijfers. Goed te weten dat u tevreden bent. En u weet, voor vragen kunt u altijd terecht! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Super goed geholpen, zowel bij uitzoeken juiste vloer als uiteindelijk bij het leggen zelf. Vakkundig, snel en accuraat.
Geachte heer Bakker, Dank voor het invullen van de vragenlijst! En dan die cijfers.... U bent heel enthousiast en daar zijn wij enorm blij mee. Fijn dat we mensen zo blij kunnen maken met onze vloeren. Geniet ervan! Met vriendelijke groet Marja Hasert
prachtige oud visgraat parket heeft volledig nieuwe look gekregen, echt super!
Geachte mevrouw van Mameren, Dank voor de genomen moeite voor het invullen van de lijst. Wat goed om te lezen dat de opknapbeurt zo goed gelukt is! We wensen u nog heel lang plezier van uw mooie vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Het oude parket in onze gang ziet er weer prachtig uit.
Geachte heer van Ouwerkerk, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Fijn om te lezen dat de "eerste indruk" (de entree) er weer prachtig bij ligt! Dank voor de mooie cijfers. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Rosier, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Fijn te lezen dat u ons zou aanbevelen! Nogmaals onze dank. Met vriendelijke groet Marja Hasert
zoals verwacht uit ervaring opnieuw uitstekend!
Geachte heer Jonker, Fijn dat u de moeite heeft genomen om de vragenlijst in te vullen. En, vooral fijn dat uw ervaring opnieuw positief is! Nogmaals hartelijk dank. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Meedenkend, flexibel, service gericht binnen gestelde deadlines. vriendelijk dank.
Geachte heer Caanen, Dank voor de genomen moeite! Fijn dat u tevreden bent en uw persoonlijke commentaar heeft meegegeven. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Wij zijn tot nu zeer tevreden en zijn weer bezig om onze woonkamer in te richten. De vloer is echt door een vakman neergelegd met veel ervaring. De reacties van vrienden en familie zijn zeer enthousiast over de prachtige vloer!!
Geachte heer Floberg, Dank voor de moeite die u heeft genomen om de vragenlijst in te vullen. Uw persoonlijke commentaar doet ons goed! Nogmaals dank! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Persoonlijke, prettige en professionele aandacht voor proces en product!
Geachte mevrouw Elskamp, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Fijn dat u het persoonlijke en het professionele zo benadrukt! Daar zijn we zeer bewust mee bezig. Leuk om te lezen dat u dat ook zo ervaart. Nogmaals hartelijk dank. Fijn weekend! Vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Vervoort, Vriendelijk dank voor het invullen van onze reviewlijst. Fijn dat uw beoordeling zo positief is! En, uiteraard vooral fijn dat u zo tevreden bent. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Ruempol, Hartelijk dank voor het invullen van de lijst! Goed om te lezen dat u onze bereikbaarheid zo'n hoog cijfer geeft! Helaas is dat niet altijd het geval.... Goed te weten dat u zo tevreden bent over ons en ons bedrijf! Nogmaals dank. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw van Schadewijk, Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om de vragenlijst in te vullen! Zeker ook fijn vanwege de mooie cijfers. Prettig te weten dat u tevreden bent! Nogmaals dank. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw de Loos, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om de vragenlijst in te vullen. Fijn dat alles zo goed is gelopen en dat u blij bent met het resultaat. Succes met uw verhuizing. Met vriendelijke groet Marja Hasert
deskundig, vriendelijk personeel met goede tips. Ons parket is echt enorm opgeknapt. Dit hadden we 3 jaar eerder moeten doen! Wat wellicht handig was geweest, was het onderhoudspakket meteen mee leveren want nu moeten we er aan denken om het een keer op te gaan halen. Voor een klein bedrag er gewoon bij leveren voelt als net een beetje service extra en ongemak minder.
Geachte mevrouw Bok, Dank voor het invullen van deze vragenlijst. En, nog grotere dank voor uw opmerking. daar hebben we iets aan! We gaan het zeker meenemen en overwegen. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Goedemorgen mevrouw Goossens, Wat fijn dat u de vragenlijst heeft ingevuld! We zijn blij met uw aanbeveling. Hartelijk dank! Met vriendelijke geoet Marja Hasert
Hartelijk dank voor onze oude vloer die nu een compleet nieuw en ander uiterlijk heeft gekregen! Erg blij mee gr Fam Moya Rebel
Geachte mevrouw Moya, Wat fijn dat de kleur naar wens is geworden! Veel woonplezier met uw "nieuwe" vloer. Dank voor uw lovende woorden en het invullen van de vragenlijst. Met vriendelijke groet Marja Hasert Theo van Epen
Professioneel, persoonlijke benadering naar klant. Goede informatie over materiaal en behandeling hiervan. Zeer bereidwillig
Geachte mevrouw Blom, Wat fijn dat u de moeite heeft genomen uw persoonlijke commentaar toe te voegen. Fijn te lezen dat u tevreden bent! Hartelijk dank voor invullen. Fijne dag. Vriendelijke groet Marja Hasert
Zoals als altijd top!
Geachte heer Meter, Wat goed om telezen dat we u, wederom, niet teleurstellen! Dank voor het invullen! Fijn dag. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw van der Vegte Dank voor het invullen van de vragenlijst! We zijn blij dat u tevreden bent en dat in uw cijfers heeft weergegeven. Nogmaals hartelijk dank. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Wij zijn goed en deskundig geholpen bij de renovatie(schuren, lakken) van ons parket. De parket man werkte netjes en wist zelfs lastige puzzles op te lossen en hield rekening met onze wensen en informeerde ons als er "kwesties" waren. het parket ligt er beter in en bij dan bij aanschaf 15 jaar geleden.
Geachte heer den Besten, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling! Fijn om te lezen dat de parketlegger er een mooiere vloer van heeft gemaakt. Geniet van het resultaat. Vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Burwinkel, Dank voor het invullen. Fijn dat de beoordeling voor u positief uitvalt. Geniet van de plek en de vloer! Vriendelijke groet Marja Hasert
showroom was net in verbouwing maar de verschillende soorten kleur in duidelijke en redelijk grote afmeting aanwezig. Plaatsing/ opschuren vakkundig en goed gedaan met prachtig resultaat op al oude vloer.
Geachte mevrouw Langhout, Wat fijn om te lezen dat u zich niet heeft laten ontmoedigen door de verbouwing. En vooral, dat u tevreden bent met het resultaat! Dank voor het invullen. Vriendelijke groet Marja Hasert
Echte vakmanschap. Uitstekende aandacht voor de details. Alles schoon, minimale rustverstoring voor de inwoners. Erg vriendelijke.
Geachte heer Melnikov, Dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat alles zo prettig is verlopen. Geniet van de vloer! Fijne dag Vriendelijke groet Marja Hasert
Herenstraat 28
1406PE Bussum
Wij zijn houtliefhebbers en maken van uw parketvloer, met liefde voor het vak, een prachtige basis voor uw interieur. Laat u deskundig informeren en maak een afspraak om de monsterpanelen in uw interieur te beoordelen. Wij komen graag bij u langs om afmetingen op te nemen om een vrijblijvende offerte uit te brengen voor de vloer van uw keuze. Uw tevredenheid is voor ons maatgevend!