Wat betreft garantie en nazorg, daar heb ik nog geen ervaring mee, vandaar mijn nvt antwoord op deze vraag.
Geachte mevrouw de Jong, Dank voor het invullen van de vragenlijst! Wat betreft de garantie, hopen we dat dit niet nodig zal blijken te zijn. Dank voor uw mooie cijfers. Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Bij deze zaak weten ze wat klantgerichtheid is. We zijn ontzettend tevreden! Ontzettend goede service!
Geachte mevrouw Kuipers, Om te beginnen hartelijk dank voor het invullen van de review. Vooral wil ik u bedanken voor uw commentaar in eigen woorden. Als bedrijf is er ons veel aangelegen om het u, onze klant, naar de zin te maken. Dat dit door u op deze wijze wordt gewaardeerd klinkt ons als muziek in de oren. Dank daarvoor. Geniet van de vloeren! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Tax, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Het is fijn om uw hoge cijfers en uw aanbeveling te zien! Nogmaals dank en fijn weekend. Vriendelijke groet Marja Hasert
Zelfde vloer besteld voor een andere kamer als 5 jaar geleden. Zelfde dag nog antwoord op vragen, behulpzame medewerkers. Nadat de vloer gelegd was nog een kleine klacht die de volgende dag verholpen werd. Afspraken worden strikt nagekomen. Heb Van Epen reeds geadviseerd aan vrienden.
Geachte mevrouw Pontier, Wat fijn dat uw ervaringen met ons wederom naar tevredenheid zijn! De mond op mond reclame is de beste die we ons kunnen wensen. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet en een fijn weekend. Marja Hasert
Niets dan lof.
Geachte heer Wegener, Hartelijk dank voor invullen van de vragenlijst! Kort en bondig en aan duidelijkheid niets te wensen over! Dank daarvoor. Fijn weekend en vriendelijke groet Marja Hasert
vloer geplaatst bij dochter in Hilversum. Zij was over de levering en plaatsing positief.
Geachte mevrouw de Jong, Fijn dat uw dochter, na u, ook goede ervaringen met ons heeft. Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. We wensen haar veel woonplezier toe! Nogmaals dank. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw Goedkoop, Fijn dat u de review heeft ingevuld! dank daarvoor. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het "traject' en het resultaat. Nogmaals dank. Met vriendelijke groet Marja Hasert
1 puntje:onze parketman moest op een morgen naar de tandarts en zou 'iets later' zijn. Dat werd pas tegen elf uur. Ik had geen mobielnr. van deze meneer en moest die dag werken. Jullie waren om 10.oo uur bereikbaar en zo kwam ik dus veel te laat op mijn werk. Misschien mob nr ???
Geachte heer Veerman, Het was inderdaad vervelend dat de vloerenlegger plotseling naar de tandarts moest voor een wortelkanaalbehandeling. Ik begrijp uw opmerking. Gelukkig kon hij uiteindelijk de sleutel op uw werk komen halen! Hat was een mooie oplossing. Ondanks bovenstaande fijn om aan uw beoordeling te zien dat verder alles naar wens is. Hartelijk dank voor het invullen! Veel woongenot op uw vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Prettig contact en snelle vakkundige levering.
Geachte mevrouw de Wit, Dank u voor het invullen van de vragenlijst. Fijn om te lezen dat uw tevreden bent over het contact en onze invulling van de gemaakt afspraken. Geniet van uw mooie vloeren! Vriendelijke groet Marja Hasert
Theo van Epen heeft precies geleverd wat is beloofd en ook op tijd. De vloer is prachtig geworden en je ziet geen verschil tussen het oude en nieuwe gelegde parket.
Geachte heer Pauwels, Hartelijk dank voor het invullen van de review! Fijn om te lezen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Geniet ervan. Met vriendelijke groet Marja Hasert
We kochten een huis met mooie parketvloeren op alle etages, aangelegd door dit bedrijf enige jaren geleden. Vanwege het verwijderen van kasten, moest op 1 kamer gedeeltelijk nieuw parket gelegd worden. Dit is heel mooi geworden, vakwerk. Alle lof aan alle medewerkers, we hebben uitstekende en snelle services ontvangen. Heel hartelijk dank en zeer aan te raden voor een ieder die een mooie vloer wil hebben.
Geachte mevrouw Haspels, Dank u voor het invullen van de vragenlijst. Vooral dank voor de aanvulling over het hele traject in uw eigen worden. Het is altijd fijn om te lezen dat een klant tevreden, zelfs enthousiast is. Nogmaals dank voor deze prachtige beoordeling en geniet van vloeren! Met vriendelijke groet Marja Hasert
We kwamen met een gerichte vraag. Het opknappen van de vloer. Het gegeven advies was duidelijk, eenduidig. De hele vloer is vervolgens geschuurd en in de olie gezet. Twee weken voor het schuren van de vloer ben ik van plan veranderd; geen lak maar olie als eindbewerking van de vloer. De geschuurde vloer vond ik prachtig, maar de olie maakte er iets heel anders van. Een vurige, wilde vloer. Even wennen, maar zeker mooi. Toen de monteur het huis verliet zag de kamer er keurig opgeruimd uit Het contact met de eigenaren in de winkel als met de man die het parket heeft geschuurd en in de olie heeft gezet was goed. Over 10 jaar misschien opnieuw dezelfde actie? Voorlopig genieten we. Met vriendelijke groet, mevrouw Berry Pronk - garantie is nu nog niet van toepassing
Geachte mevrouw Pronk, Wat fijn dat u de vragen lijst heeft ingevuld en vooral ook heeft aangevuld met uw ervaringen in eigen woorden! Wat betreft het vurige, dat zal in de loop van het komende jaar minder worden. De vloer zal egaler worden. Dat gaat "bijna'' ongemerkt maar als u nu een foto maakt en over ca. 8 maanden nogmaals, ziet u heel duidelijk het verschil. Geniet van de vloeren! Nogmaals dank! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Renovatie eikenhouten parketvloer perfekt uitgevoerd. Alles keurig op tijd van offerte tot en met uitvoering. Zal ik zeker aanbevelen mocht het aan de orde zijn..
Geachte heer Koehorst, Hartelijk dank voor de moeite om de vragenlijst in te vullen! Fijn te lezen dat u het hele proces zo positief heeft ervaren. Dank! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Prima service, denken mee voor een geschikte tijd/datum!
Geachte mevrouw Geijssens, Hartelijk dank voor het invullen van de review! Goed te lezen dat u onze service zo hoog waardeert! Nogmaals dank. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Prettige info en goed overleg. Nazorg: ik had graag direct de beschikking gehad over het artikel waar de vloer mee ingesmeerd is. Met zo'n potje/blikje naar de winkel gaan voor een nieuwe is voor ons makkelijker, dan dat digitale gedoe. mvg.Mw.Bakker.
Geachte mevrouw Bakker, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Ik kan me uw opmerking voorstellen over dat "digitale gedoe"! Om u tegemoet te komen, komen we het onderhoudsmiddel bij u langsbrengen. We hopen daarmee uw bedenkingen over de "nazorg" weg te nemen. U ziet het verschijnen! Met vriendelijke groet Marja Hasert
vloer is keurig geschuurd en opnieuw behandeld. Fijn dat ik geholpen met het verplaatsen van de piano, dank daarvoor.
Geachte mevrouw Dijkema, Dank voor het invullen van de review. Fijn dat u onze service zo waardeert! Graag gedaan. Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Everaars, Hartelijk dank voor het invullen van de review. We zijn blij met uw mooie beoordeling! Nogmaals dank! Met vriendelijke groet Marja Hasert
prima. wel veel zaag afval in tuin. op enkele plekken lijmresten. wel in nazorg opgelost.
Geachte heer en mevrouw van der Veen, Dank voor het invullen van de vragenlijst! Goed dat u uw kritiek uit! Fijn om te lezen dat het wel goed is opgelost! Dat u ons ondanks dat aanbeveelt, zegt een boel. Dank daarvoor! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Maijoor, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Fijn om uw positieve beoordeling te zien. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw Meijer, Dank u voor het invullen van de review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent en ons aanbeveelt. Fijne dag. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Weitjens, Dank u voor het invullen van de vragenlijst. Goed om aan de cijferlijst te zien dat u content bent! We zullen u graag bij een volgende gelegenheid weer van dienst zijn. Nogmaals dank Met vriendelijke groet Marja Hasert
Zeer prettig geholpen en geadviseerd. Meerdere keren thuis geweest om een aantal punten door te spreken. Parketeur Sander zeer deskundig, prettige persoonlijkheid en heel mooi werk geleverd. Zeer tevreden en we bevelen van Epen van harte aan!
Geachte heer Roggenkamp, Dank voor het invullen van de review. Wat fijn dat u er in eigen bewoordingen zoveel aan heeft toegevoegd! We sturen het door aan de vloerenlegger. Goed te lezen dat het hele traject voor u naar volle tevredenheid was. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Heel goed
Geachte heer Sweerts, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent! Dank voor de genomen moeite van het invullen. Bijzonder dat we u als vaste klant wederom mochten begroeten en van dienst mochten zijn. Veel plezier op uw vloeren en nogmaals dank. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Bijzonder prettig en persoonlijk contact. Denken mee en heel goed geadviseerd, flexibel in de planning wat bij nieuwbouw ontzettend prettig samenwerkt.
Geachte mevrouw van der Zwaan, Dank voor het invullen van de review. Leuk dat u het van uw persoonlijke commentaar heeft voorzien. We zijn blij dat tevreden bent over het heel traject! Veel plezier op de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer van Rheenen, Fijn dat het toch nog is gelukt om de vragenlijst in te vullen! Op uw vraag over de naad die afgewerkt moet worden komen we op korte termijn terug. Fijn te lezen dat uw ervaring met ons positief is. Nogmaals dank en veel plezier met uw vloeren! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Herenstraat 28
1406PE Bussum
Wij zijn houtliefhebbers en maken van uw parketvloer, met liefde voor het vak, een prachtige basis voor uw interieur. Laat u deskundig informeren en maak een afspraak om de monsterpanelen in uw interieur te beoordelen. Wij komen graag bij u langs om afmetingen op te nemen om een vrijblijvende offerte uit te brengen voor de vloer van uw keuze. Uw tevredenheid is voor ons maatgevend!