Heel erg tevreden. Tijdens onze verbouwing dacht men erg mee met de aannemer. Als klant weet je niet exact wat er precies bij komt kijken om een ambachtelijke parketvloer te leggen. Na 2 weken van begin tot het einde meegekeken te hebben zijn we zeer onder de indruk van het eindresultaat. We hebben dan ook besloten om voor het volgende project Van Epen ook andere delen van ons huis in te schakelen. Een aanrader voor iedereen!
Geachte mijnheer van Halteren, Wat een prachtige beoordeling! Dank voor uw persoonlijke commentaar. We zullen dat ook zeker doorsturen naar Remco. Fijn om te lezen dat vakmanschap op waarde wordt geschat. Geniet van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Er is uitstekend werk verricht, zowel wat betreft de restauratie van een 100 jarig Versailles parket, als ook het leggen van een eiken vloer met rand op de boven verdieping. De communicatie met de met de mensen die het werk moesten doen was heel goed.
Geachte heer Roelofsen, wat fijn dat u de moeite heeft genomen om de review in te vullen en van persoonlijke toelichting te voorzien. Het is voor een vakman heel bijzonder om een antieke vloer te mogen restaureren! Wat fijn dat dit zo goed gelukt is. Geniet van de vloeren. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Zeer vakkundig en secuur het parket geschuurd en behandeld door Guido! Vakmanschap en vakman, graag aan Guido doorgeven
Geachte mevrouw Schuurman, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Het is goed om te lezen dat u de vakmanschap van Guido weet te waarderen. Dat zullen we zeker aan hem doorgeven! Dank u voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer van Ewijk, Fijn dat u de moeite heeft genomen om de review in te vullen. Dank u voor de mooie beoordeling. We hopen dat u lang plezier heeft van u nieuwe plekje en de mooie vloeren! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer van Dongen, Dank u voor het invullen van de review! Het is goed om te lezen dat overal tevreden bent. Op "6" voor de plaatsingen/montage komen we nog even terug. Dat is lager dan we voor ogen hebben. We horen graag wat uw bedenkingen daarover zijn en wat we kunnen doen om dit naar een hoger cijfer te tillen. We nemen contact met u op. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geweldige zorg gedragen bij het restaureren van een mooie visgraat vloer. Met recht prachtig in ere hersteld, een sieraad voor het huis geworden. Daarbij is de service uitstekend. Zowel qua afwerking (extra's zoals het herstellen van een klein stuk ontbrekend parket: geen probleem), als in de informatie voorziening (extra informatie betreffende witte coat bij afwerking vloer). Van harte aanbevolen!
Geachte heer Brand, Wat fijn dat u zo uitgebreid uw persoonlijke ervaring met ons heeft gedeeld. Goed om te lezen! We wensen u veel plezier met en van uw vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Scholsberg, Dank voor het invullen van de review! Fijn dat we een mooie beoordeling van u hebben gekregen. Nog belangrijker is het dat u echt tevreden bent. Dat blijkt en is goed om te weten. Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Het schuren en oliën van mijn bestaande parket is professioneel gedaan.
Geachte mevrouw Laros, Dank u voor de moeite van het invullen. Met betrekking tot uw toevoeging; dat is precies wat we beogen! Fijn dat u dit zo ervaren heeft. Veel woongenot met uw vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Zeer tevreden met uitvoering en kwaliteit van het geleverde werk
Geachte heer Hengst, Dank u voor het invullen van de review. Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent! We wensen u veel en lang plezier van uw vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Wij zijn heel tevreden zoals u ziet!
Geachte heer Ruijgt, Dat is heel fijn om te lezen!! Hartelijk dank voor het invullen van de lijst. Veel plezier met en van uw vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Wederom helemaal blij met de vloer en tevreden.
Geachte heer Heuker of Hoek, Wat fijn dat u, wederom, tevreden bent! Dat is altijd een uitdaging; het niveau vasthouden! Fijn dat dit gelukt is. Dank voor het invullen en geniet van uw vloer!! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Er waren bij plaatsing en montage een paar dingen niet goed gedaan door de ingehuurde parketlegger. Van Epen heeft dit zeer adequaat, snel en deskundig opgelost. Aftersales is van een hoogstaand niveau!
Geachte heer Hasperhoven, Dank voor invullen van de vragenlijst! Wat fijn dat u zo'n goed gevoel heeft over gehouden aan het oplossen van uw klacht! Belangrijk ook dat u dit ook heeft benoemd. Uiteraard gaat er ook bij ons wel eens iets fout. Als het een terechte klacht is wordt het altijd opgelost. Op deze wijze willen we u tevreden houden en onze kwaliteit hoog. Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Goede en prettige communicatie! Vakwerk voor een eerlijke prijs. Onze vloer ligt er super bij!
Geachte mevrouw Stuyt, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Fijn dat u de moeite heeft genomen om in uw eigen woorden deze mooie cijfers toe te lichten! Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Prima voorlichting gehad bij de aanschaf. Belangrijk dat we de vloer in zijn geheel hebben kunnen zien bij een klant van jullie. De vloer is vakkundig gelegd door vriendelijk personeel. M.vr.gr. Sonja
Geachte mevrouw Kniep, Hartelijk dank voor het invullen van de review! Uw persoonlijke commentaar is daarbij een waardevolle aanvulling. Fijn dat uw ervaring met ons positief is! We wensen u veel plezier met de vloer en nogmaals dank! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw Witmans, Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om de vragenlijst in te vullen. We zijn blij dat uw tevredenheid over ons bedrijf en de medewerkers daar uit naar voren komt. Nogmaals hartelijk dank en geniet van uw vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw Kooijmans, Hartelijk dank voor het invullen van de review. We zijn blij met uw mooie beoordeling. We horen nog graag van u waarom garantie/nazorg het "minste" cijfer heeft gekregen. Wellicht kunnen we daar nog iets van leren. Hartelijk dank en geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Yung, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst! Dank ook voor uw mooie beoordeling! We wensen u veel plezier met uw vloeren toe! Dank voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Prettig contact. Goede afstemming, overleg en advies op een persoonlijke wijze. Zaken goed en zorgvuldig afgewerkt.
Geachte mevrouw van der Zijden, Dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om in eigen bewoordingen een toelichting te geven. We wensen u veel plezier met uw vloeren! Nogmaals dank. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw Geraedts, Hartelijk dank voor invullen van de vragenlijst!! Fijn te lezen dat u, wederom, tevreden bent! Voor u hopen we dat er voorlopig geen lekkages meer volgen. Nogmaals dank en geniet van de herstelde vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
professioneel advies met klantgerichtheid hoog in vaandel. De uitvoering en installatie is door zeer kundig vakkman uitgevoerd met ruim binnen de geplande tijd . Alles is schone staat achter gelaten. Ook de after sales service is zeer goed en komen direct langs om zaken op te lossen .
Geachte heer van Zanten, Hartelijk dank voor het invullen van de review! Wat fijn dat u uw ervaring met ons in eigen woorden hebt toegelicht. U ziet ons nog verschijnen voor de laatste puntjes op de i. Nogmaals dank en geniet van uw vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Reparatie vakkundig uitgevoerd, vloer weer zo goed als nieuw. Prettige afhandeling.
Geachte heer de Ruijter, Dank u voor het invullen van de vragenlijst. Uw persoonlijke commentaar maakt het "af". Hartelijk dank en veel plezier met uw mooie vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw Schep, Hartelijk dank voor uw review! Prachtige cijfers, waar we heel blij mee zijn. We wensen u heel veel plezier met u gerenoveerde vloer. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Mooi resultaat en fijne medewerkers!
Geachte mevrouw Krul, Dank u voor het invullen van de vragenlijst. U heeft mooie cijfers gegeven. Daar zijn we blij mee! Geniet van uw vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
prima vakmanschap, aardige mensen
Geachte mevrouw de Bruijn, Dank voor het invullen van de review. Het is fijn om de mooie cijfers te zien en te lezen dat u tevreden bent. Geniet ervan! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Prima club. Zeer positief Reeel en meedenkend bij keuze.
Geachte heer en mevrouw de Boer, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst! Leuk om uw positieve feedback te lezen. Geniet van uw vloer. Fijn weekend. Vriendelijke groet Marja Hasert
Herenstraat 28
1406PE Bussum
Wij zijn houtliefhebbers en maken van uw parketvloer, met liefde voor het vak, een prachtige basis voor uw interieur. Laat u deskundig informeren en maak een afspraak om de monsterpanelen in uw interieur te beoordelen. Wij komen graag bij u langs om afmetingen op te nemen om een vrijblijvende offerte uit te brengen voor de vloer van uw keuze. Uw tevredenheid is voor ons maatgevend!