Geweldige service; prima kwaliteit
Geachte heer Bikker, Dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de moeite heeft genomen om het in te vullen. U heeft mooie cijfers gegeven en daar worden wij blij van. Hartelijk dank en geniet van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Ik vind de vloer heel mooi geworden en vond het heel prettig werken!
Geachte mevrouw van Lier, Dank voor het invullen van onze review. Fijn dat alles zo naar wens is geweest, Geniet van uw vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Onze eikenvloer was in de afgelopen 12 á 15 jaar erg donker geworden. Erik van Theo van Epen parket heeft de vloer zorgvuldig geschuurd, zowel met de hand (V-naden) alsook met de machine, een enkele losse deel gelijmd en de vloer behandeld met een Monocoat twee componenten olie, kleur Smoke en het resultaat was FANTASTISCH, mooier dan de vloer ooit geweest is !
Geachte heer van de Berg, Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst. Wat fijn dat u in eigen bewoordingen uw ervaringen met ons heeft beschreven. En, dan helemaal op welke wijze u dat heeft ervaren. Heel goed om te lezen! We zullen het ook zeker aan Erik doorgeven. Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Broerders, Wat fijn dat u de moeite hebt genomen om de vragenlijst in te vullen! Dank u voor de mooie cijfers. Goed om te lezen dat het allemaal naar wens is geweest! Geniet van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
We hadden graag de vloer opgeleverd gekregen met een opleveringsmoment waarin we een paar afwerkingsdetail hadden kunnen bespreken Oa het afkorten van de overgang tussen de tegelvloer keuken en de vloer eetkamer en de detaillering bij de trap Over het geheel zijn wij zeer tevreden en vinden we de vloeren heel mooi Groet van Jenny en Riks
Geachte heer en mevrouw Helder, Dank voor het invullen van de review! Mooi dat u uw verwachtingen met ons deelt. Ik heb van de heren begrepen dat dit inmiddels allemaal in overleg geregeld is. Heel veel plezier met en van uw vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Het ging bij ons om het schuren en oliën van een oude partketvloer. Het kontakt en advies met en van André was prettig en zeer professioneel. De uitvoering door Martin was zeer deskundig en al met al, Theo van Epen krijgt van ons een dikke 10 !
Geachte heer Moolhuizen, Wat fijn dat u de review heeft ingevuld en ook heeft voorzien van uw persoonlijke commentaar. Goed om te lezen dat u niet alleen het contact met André prettig vond maar ook dat Martin zeer goed werk heeft geleverd! Dat zullen we zeker aan hem doorgeven. Geniet van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert Theo van Epen parketvloeren NB. Excuus voor onze late reactie!
Theo van Epen heeft waargemaakt waar het bedrijf voor staat: de hoogste kwaliteit met veel aandacht voor detail en afwerking van de vloer. Alles "pasgezaagd", naadloze overgangen tussen parket en natuursteenvloeren en nergens ontsierende afdeklatten.
Geachte heer Rongen, Wat een mooie toevoeging aan de ingevulde lijst! Altijd fijn dat mensen onze inspanningen op waarde weten te schatten. En helemaal mooi als alles wat is uitgedacht ook echt lukt en tot het gewenste resultaat leidt. Geniet van de vloer! Oh, excuus voor deze late reactie.... Dat is dan misschien iets minder. Met vriendelijke groet Marja Hasert Theo van Epen parketvloeren
Voorzien van een goed advies over onze vloer, gingen wij akkoord voor het schuren en aanlengen van de vloer. Het resultaat viel tegen. We waren niet tevreden. Na overleg met de Theo van Epen, hebben ze er alles aangedaan om er een prachtige vloer van te maken. Onze complimenten! Wij zij erg tevreden en raden iedereen Theo van Epen aan.
Geachte mevrouw Schenk, Hartelijk dank voor het invullen van de review! Onze excuses voor onze late reactie..... Wat fijn dat u zowel het minpunt als het pluspunt heeft benoemd! Ook bij ons gaat wel eens wat fout en er is niets mis mee om dat te erkennen. Fijn dat het naar wens is opgelost! Geniet van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert Theo van Epen parketvloeren
Prachtige lichte eiken vloer. Prima kwaliteit en goed gelegd.
Geachte heer en mevrouw van Oosten, Excuus voor deze late reactie..... We danken u voor het invullen van de vragenlijst! Uit de cijfers en uw commentaar blijkt dat u tevreden bent. Dat is goed om te zien! We wensen u veel woonplezier toe op de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert Theo van Epen parketvloeren
Snelle goede service en persoonlijke aandacht
Geachte heer Dalmeijer, Wat fijn dat u de review heeft ingevuld! We zijn blij met uw mooie cijfers en uw persoonlijke aanvulling. Geniet van de vloer. Excuus voor de late reactie! Met vriendelijke groet Marja Hasert Theo van Epen parketvloeren
Zeer tevreden met Theo van Epen! Wat een vakmanschap, we hebben na het opschuren van ons parket een nieuwe eiken vloer die qua uitstraling nu eigentijdser is en prachtig afgewerkt, veel dank!
Geachte mevrouw van Kleeff, Hartelijk voor het invullen van de vragenlijst. De aanvulling in uw eigen woorden klinkt prachtig en doet ons goed! We gaan uw complimenten zeker aan de vloerenlegger doorgeven. We wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Prettig bedrijf met kennis van zaken.
Geachte heer Crouwel en mevrouw Goossens Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst. Het is altijd prettig als er klanten terugkomen. Nog mooier dat we u ook dan weer tot tevredenheid van dienst hebben kunnen zijn. Geniet van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
alles volgens afspraak afgehandeld
Geachte heer van Laatum, We danken u voor het invullen van onze review. U heeft prachtige cijfers ingevuld. Het is fijn om te lezen dat we onze afspraken nagekomen zijn. Daar hechten we veel waarde aan! Veel woongenot op uw vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw Seignette, Wat fijn dat u onze review heeft ingevuld. De cijfers liegen er niet om! Hartelijk dank. Geniet van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Fantastische ervaring gehad. Zeer deskundig en persoonlijk geholpen en de vloer is prachtig geworden!
Geachte mevrouw Musters, Fijn dat u de beoordeling heeft ingevuld. Dank u voor uw positieve woorden en goed om te lezen dat de vloer zo mooi geworden is! Geniet ervan. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Prima parketteur (Remco) Zeer behulpzaam Garantie en nazorg kunnen wij nog niet beoordelen
Geachte mevrouw de Koning, Hartelijk dank voor het invullen van de review. In eerste instantie schrokken we omdat we een melding kregen van een "negatieve" beoordeling. Natuurlijk kan dat altijd gebeuren maar voor ons was het de 1e keer..... Uiteindelijk bleek het allemaal erg mee te vallen en had het te maken met uw cijfer bij "garantie/nazorg". Goed om te lezen dat dit nog niet aan de orde is geweest. Hopelijk blijft dat zo! Hartelijk dank en geniet van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor de genomen moeite om onze vragenlijst in te vullen. Uit uw waardering blijkt dat u tevreden bent over het resultaat. Dat is fijn om te lezen. Veel woongenot op de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Onze woonkamer vloer die ernstige achterstallige onderhoud had is weer als nieuw. Bedankt.
Geachte heer Broeksma, Wat fijn dat u de review heeft ingevuld! Goed te lezen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet! Heel graag gedaan. Geniet ervan. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Goed advies, fijne bereikbaarheid (zelfs op zondag) en goede afspraken kunnen maken. Aanrader!
Geachte mevrouw Roosjen, Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst. De eerlijkheid gebied te zeggen dat we niet altijd op zondag reageren maar daar heeft u "geluk" mee gehad. Fijn dat een en ander zo opgelost kon worden. Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Toen we destijds de winkel binnen liepen werden we warm onthaalt en werd er ruim tijd genomen om ons te helpen naar het zoeken naar de juiste vloer. Door het deskundig advies en het meedenken hadden we al snel een duidelijk beeld wat het zou gaan worden en hoefden we niet meer verder te kijken , het gevoel was goed. Tussentijdse vragen van onze kant uit werden snel en vakkundig behandeld De vloer is inmiddels vakkundig gelegd en het uiteindelijke resultaat voldoet aan onze verwachtingen. Wij danken van Theo van Epen voor dit mooie eindresultaat. fam. van Nuss
Geachte mevrouw van Nuss, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beschrijving van uw persoonlijke ervaring met ons. Dat is altijd heel fijn om te lezen. Nog fijner is het om te lezen dat alles voor u naar wens is verlopen en dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Hartelijk dank voor het invullen! Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Onze vloer is opgeknapt en er is echt vakwerk geleverd.
Geachte heer Buchwaldt, Fijn dat u de moeite heeft genomen om de vragenlijst in te vullen. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen! We zullen uw compliment aan de vloerenlegger doorgeven. geniet ervan. met vriendelijke groet Marja Hasert
Prima ervaring dat wijst het bovenstaande gegevens wel uit.
Geachte heer Man, Dank voor het invullen van de vragenlijst. Wat leuk dat u verwijst naar de resultaten van al onze reviews. Uiteraard zijn we daar heel blij mee maar voorop staat dat u blij bent met het resultaat van uw vloer! Geniet ervan. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Slokker, We danken u voor het invullen van de vragenlijst! Af te lezen aan de cijfers die u heeft gegeven kunnen we constateren dat u tevreden bent. Dat is fijn om te zien. We wensen u veel plezier met uw vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Eén ding.... een betere voorlichting over het te leveren parket voorkomt een hoop vragen achteraf. Verder zijn wij zeer tevreden.
Geachte mevrouw Catz, Fijn dat u de vragenlijst hebt ingevuld! We waren in de veronderstelling dat u alle mogelijke informatie van ons had gekregen. Dat u dat anders hebt ervaren vinden we vooral heel vervelend voor u. Wel heel fijn om te lezen dat u over het geheel zeer tevreden bent. Hetgeen ook uit de mooie cijfers blijkt. Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
De vloer is weer als nieuw of eigenlijk mooier dan nieuw. Ramses en zijn collega hebben prima werk verricht waarvoor onze hartelijke dank.
Geachte heer Korzelius, Fijn dat u de vragenlijst hebt ingevuld en heeft aangevuld met uw eigen ervaring. Wat een mooie opsteker voor de vloerenleggers! Dat gaan we zeker aan ze doorgeven. Geniet van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Herenstraat 28
1406PE Bussum
Wij zijn houtliefhebbers en maken van uw parketvloer, met liefde voor het vak, een prachtige basis voor uw interieur. Laat u deskundig informeren en maak een afspraak om de monsterpanelen in uw interieur te beoordelen. Wij komen graag bij u langs om afmetingen op te nemen om een vrijblijvende offerte uit te brengen voor de vloer van uw keuze. Uw tevredenheid is voor ons maatgevend!