Tevreden tot zeer tevreden over alle genoemde aspecten. Achteraf gezien wat minder tevreden over prijs van de werkzaamheden gezien de tijdsduur die voor het werk benodigd bleek. Hiervoor was enige compensatie op z'n plaats geweest, bijv. in de vorm van een of meerdere gratis onderhoudsproducten.
Geachte heer van Galen, Hartelijk dank voor het invullen van de review! We zijn blij met de mooi cijfers die u heeft gegeven. Uw opmerking over de duur van de werkzaamheden begrijpen we. Helaas weten we vooraf nooit of het mee of tegen zit en de ene vloerenlegger werkt sneller dan de anderen. Daar kunnen we in de praktijk onze prijzen niet op afstemmen. Vandaar dat we werken met meterprijzen en niet op uren werken. Als het tegenzit rekenen we daarom ook niet meer dan aanvankelijk geoffreerd is. Het is spijtig dat dit zo is gelopen. Toch hopen we dat u vooral van de vloer kunt genieten! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Het complexe proces van parketkeuze werd met geduld voor-, en deskundig advies aan ons doorlopen. Voorbeeldstukjes parket konden we meenemen zo vaak we wilden. Het uiteindelijke leggen ging snel, secuur en professioneel. Nazorg was niet nodig, garantie tot nu toe ook niet. Enige puntje van kritiek: de tsunami aan bijlagen met de vele do’s and dont’s bij de opdrachtbevestiging kwam wat al te ‘disclaimerig’ over: een samenvatting in klantgerichte taal zou niet misstaan!
Geachte heer Hillen, Hartelijk dank voor het insturen van uw beoordeling. Uw uitgebreide persoonlijke reactie stellen we zeer op prijs! Ook uw opmerking over alle bijlagen. Als iemand, zoals u, de moeite neemt om ze te bekijken of zelfs te lezen, kunnen we ons deze opmerking heel goed voorstellen! We zullen het zeker in overweging nemen. Dank voor uw suggestie! We wensen u veel woonplezier op uw vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Beste klant, Wat een mooie cijfers hebben we van u gekregen! Jammer dat we niet weten aan wie we dat te danken hebben maar het feit dat u de moeite heeft genomen om de review in te vullen is heel fijn. Geniet van uw vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Prima service en heel mooi resultaat.
Geachte heer Posthumus, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Het zijn prachtige cijfers. Dat is fijn om te lezen. We zullen het aan de vloerenlegger doorgeven. Geniet van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
De factuur is aan de hoge kant.€900,- voor 6 uur werk is buitensporig.
Geachte heer Huisman, Vanuit uw gezichtspunt begrijpen we uw opmerking over de kosten. Wij hanteren vaste prijzen per m2. Kennelijk was het een "vlotte" vloerenlegger. Dat is iets dat we van tevoren niet in kunnen schatten. Als het langer duurt, laten we het er ook bij. Vandaar onze vaste meterprijs. Aan uw cijfers te zien heeft dat voor de kwaliteit gelukkig geen negatieve gevolgen gehad. We hopen dat u vooral lang van de vloer kunt genieten! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Professioneel, meedenkend, snel en zeer hulpvaardig.
Geachte mevrouw van de Sande, Dank voor het invullen van de review! U cijfers aangevuld met de mooie woorden worden in dank aanvaard! veel plezier met en van uw vloer. met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer van Bongers, Hartelijk dank voor het invullen van de beoordeling. Fijn om uw cijfers te lezen!. We wensen u veel plezier met de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Mooi maatwerk. Netjes gewerkt.
Geachte mevrouw Snelder, U bent er snel bij!! Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst. Fijn om te zien dat u blij bent met het resultaat. Dat doet ons goed. Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Andre, Eric, Martin - job VERY WELL done.
Geachte heer Jansen, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Wat een fijne cijfers! We zullen het aan de mannen doorgeven. Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Jansen, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Het was voor ons even schrikken omdat we een bericht kregen over een "negatieve beoordeling". Gelukkig ging dat niet over de verrichte werkzaamheden en bleek u vooral niet gecharmeerd van onze showroom. Dat is spijtig maar voor ons is vooral belangrijk dat het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Getuige uw cijfers is dat in orde. Dank voor uw eerlijkheid. We realiseren ons dat we niet passen in het plaatje dat mensen van een showroom voor parketvloeren hebben. Helaas kunnen we het niet iedereen naar de zin maken. Neemt niet weg dat we uw mening daarin serieus nemen. Nogmaals dank! Geniet van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Wij zijn zeer positief over Theo van Epen. Wij kregen een goed advies, afspraken werden nagekomen en het parket ziet er prachtig uit. Het parket is heel zorgvuldig gelegd. De parketteur werkte heel netjes. Kortom wij zijn heel tevreden.
Geachte mevrouw Steenberghe, Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om de vragenlijst in te vullen en vooral om het te voorzien van uw commentaar in eigen woorden! Uw tevredenheid klinkt in alles door. Dat is voor ons heel mooi om te lezen. Geniet van de vloer! We zullen uw beoordeling doorsturen naar de vloerenlegger. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Onze 15 jaar oude vloer is naar onze volle tevredenheid geschuurd en opnieuw geimpregneerd. Uitvoering door ingehuurde ZZP'er was super. Er is erg netjes gewerkt.
Geachte familie Morée, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! We zullen uw persoonlijke noot doorsturen aan Coert. Hartelijk dank en wederom vele jaren plezier gewenst met uw vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Onze vloer is prachtig geworden nadat we hem weer hadden laten opgeschuurd. We zijn zeer te spreken over het vakmanschap en contact met van Epen
Geachte familie Duynstee, Dank voor het invullen van de review. Wat fijn dat u de prachtige beoordeling in uw eigen woorden onderschrijft! Dat is goed om te lezen. Geniet van de vloer!! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geweldige service en goed advies!!
Geachte familie ten Brink, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Fijn dat uw ervaring met ons zo positief is!! Service en advies zijn van grote waarde, dus erg goed om te lezen dat u hier een goed gevoel over heeft! Geniet van de vloer Met vriendelijke groet Marja Hasert
Goed advies gekregen. Een probleempje bij de levering, maar dat is goed opgelost. Parketteur Mike heeft bij ons de vloeren gelegd. Mike is zeer klantgericht. Erg fijn. Van Epen heeft mooie vloeren afgeleverd.
Geachte heer van 't Klooster, We danken u voor het invullen van de review. Goed om te lezen dat het ondanks een klein probleem bij de levering allemaal naar wens is geworden. We zullen uw compliment aan Mike doorgeven. Geniet van de vloer en de komende feestdagen. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Goed advies, zeer vakkundig gemonteerd, schitterende vloer!
Geachte heer de Boer, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst! Mooi om uw ervaring in eigen bewoordingen te lezen. Fijn dat u de vloer zo prachtig vindt. Geniet van de vloer en fijne feestdagen toegewenst. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw Vos, Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling! Tevens voor het invullen. Goed te lezen dat u tevreden bent. Geniet van de vloer. We wensen u fijne feestdagen. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer van Reijn, Wat fijn dat u de review heeft ingevuld. Dank! Het is goed om te zien dat uw cijfers uw tevredenheid uitdrukken. Veel plezier met uw vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw van der Hulst, Heel fijn dat u de vragenlijst heeft ingevuld. Hartelijk dank daarvoor. Aan de cijfers te zien bent u tevreden en blij met het resultaat. Daar zijn wij dan ook weer blij mee. Veel plezier met en van de vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Very, very good!! Glad I chose Theo Van Epen to do my floors. I would highly recommend them to anyone.
Dear mr. Mould, Thanks for your rating! The numbers are fantastic! We are very glad that you don't regret the choice for us. Enjoy the floor en living on them. With kind regards, Marja Hasert
Heel veel persoonlijke aandacht. Heel erg vakkundig personeel die de vloer plaatst, bij ons was dat Mike. Er werd goed met ons meegedacht, qua planning en plaatsen van de vloer. Van uitzoeken tot geplaatste vloer heel erg tevreden.
Geachte heer Koolloos, Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om de review in te vullen. Vooral ook uw positieve persoonlijke aanvulling. We zullen het zeker aan de vloerenlegger doorgeven. Veel plezier op en van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte mevrouw Noverraz, Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst. Uit de cijfers blijkt dat u tevreden bent en dat is een fijne constatering voor ons. Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
De levering en het leggen van de eiken visgraat vloer was wederom een feest. Onze bestaande vloer (eveneens geleverd en gelegd door Theo van Epen BV) is nu verder uitgebreid in een nieuwe aanbouw, hetgeen werkelijk fantastisch is gelukt. De 'aanheling', het repareren van de oude vloer, alsmede het aanpassen van de bies en het op kleur brengen ..., alles is perfect uitgevoerd door de uiterst deskundige en sympathieke technici! Daarbij natuurlijk ook de altijd plezierige ontvangst in de winkel, het zeer deskundige advies en de correcte afhandeling! Onze dank en ... tót de volgende vloer!
Geachte heer Alblas, Het is voor ons een feest om uw persoonlijke aanvulling bij de vragenlijst te lezen! Wat een mooie en lieve woorden! We doen ons best en meestal lukt dat prima maar soms gaat er ook wel eens iets mis. Gelukkig heeft u dat niet ondervonden. Geniet van de vloer en we zullen de vloerenlegger zeker uw complimenten overbrengen. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Super advies en persoonlijke service op maat. Bij Theo van Epe kijken ze heel goed wat past bij jouw stijl en huis. De vloer is met ontzettend veel vakkennis en perfectie gelegd. En het resultaat is nog mooier dan ik verwacht had. Top!
Geachte mevrouw Siewers, Wat fijn dat u de vragenlijst heeft ingevuld en voorzien van uw persoonlijke commentaar. Vooral ook dat uw commentaar zo positief is. Dat is voor ons erg fijn om te lezen. We zullen het aan de vloerenlegger doorgeven. Geniet van de vloer! Met vriendelijke groet Marja Hasert
Geachte heer Rosenberg, Onze dank voor het invullen van de vragenlijst! Fijn dat u ons zulke mooie cijfers heeft gegeven en ons aanbeveelt. Veel woonplezier op uw vloer. Met vriendelijke groet Marja Hasert
Herenstraat 28
1406PE Bussum
Wij zijn houtliefhebbers en maken van uw parketvloer, met liefde voor het vak, een prachtige basis voor uw interieur. Laat u deskundig informeren en maak een afspraak om de monsterpanelen in uw interieur te beoordelen. Wij komen graag bij u langs om afmetingen op te nemen om een vrijblijvende offerte uit te brengen voor de vloer van uw keuze. Uw tevredenheid is voor ons maatgevend!