alles is prima in zijn aanpak echter de nazorg laat helaas zeer te wensen over. wordt niet opgelost en wordt niet terug gereageerd. nu via verkoop medewerkster opnieuw afspraken gemaakt. alles zal nu wel goed worden geregeld, maar wacht al weer bijna twee weken !! geen schoonheidsprijs dus
Levering van het bankstel overschreed de grens van 8-12 weken en dat is toch wel erg lang.
IK HEB PROBLEMEN MET ME BANK GELIJK GEMELD EN GELIJK LANGS TE KOMEN OM TE BEROORDELEN NA 6 WEKEN ZOUDEN ZE VOOR DE 2 E KEER KOMEN KIJKEN AFSPRAAK GEMAAKT VOOR 14-4-2015 ZIJN ZE NIET NA GEKOMEN OM MIJN BANK NA TE KIJKE GEEN BELLETJE GEEN AFZEGGEING HOPEN DAT ER WEER OP NIEUW CONTACT ZOALS BELOOFT DONDERDAG 16-04-2015 WORDT OPGENOMEN DUS OP DIT MOMENT ZEKER NIET TEVREDEN
zeer positief van bestelling tot levering
De relaxfauteuil staat prachtig in de kamer en mijn man heeft er dagelijks plezier van!!!
Er zat een piepgeluid in de bank en werd snel en goed verholpen.
prima service
Prima bank geleverd, maar Lederland komt belofte van inzetkussen niet na.
Bedankt voor uw reactie. Het inzetkussen had inderdaad direct bij aflevering van de bank meegebracht moeten worden. Dit is helaas niet goed gegaan. Gelukkig hebben wij het inzetkussen alsnog vlot kunnen naleveren.
Prettige stoel gekocht zit heerlijk leuk aan geprezen en inderdaad geen spijt alleen soms kraakt wel het mechanisme even afwachten!
Bijzonder prettige ontvangst in een voldoende aanwezig assortiment. Koop gesloten door kundige verkoper waarbij de levering binnen de gestelde indicatie werd uitgevoerd. Montage eveneens gedaan door kundige mensen die het geen probleem vonden om de draairichting van de stoel te herstellen.
Ik heb 4 weken geleden al 2 keer gevraagd of er iemand wil komen kijken naar mijn pas aangeschafte stoel !!!!!! Maar tot nu toe geen enkele reactie gehad ???????
bezorgers hebben niet het benodigde gereedschap (tafel). ik heb aan derden gevraagd de tafel goed te monteren.
Super geholpen in de winkel veel informatie over de mogelijkheden en ledersoorten gehad. Netjes het bankstel binnen 8 weken geleverd. Helemaal top
prima geholpen vooral toen ik wegens een begravenis de datum kon veranderen bij aflevering geen gezeur prima gedaan ook werden we goed geholpen in de winkel ga zo door
Het viel me zeer tegen dat ik wel 7 maal moest terug bellen voor het wisselen van de 4 dure stoelen van wieltjes naar vasten pootjes nu hebben ze terug gebeld willen ze de stoelen weer mee nemen naar Beverwijk is het niet makkelijker ter plaatse te wisselen hoor graag van jullie . groet Jan Herle
Mooi assortiment producten.
Hele slecht cominicaschi als er iets mis is gegaan.
Met de nazorg nog geen ervaring
We zijn blij met de bank maar hebben er wel erg lang op moeten wachten
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.