Wij zijn goed geholpen, de zorg en de bezorgservice top. Wij zullen jullie zeker aanprijzen aanbevelen in onze kringen Fam. Soeroredjo
Voor een behoorlijk geprijsd bankstel, moest er voor 2 schuimrubber vullinkjes (voor rugkussens) extra betaald worden. Vind ik niet heel erg service vriendelijk
Beetje lastig in te vullen. Onze bank bleek bij levering de verkeerde kleur en ook na een paar maanden kwam deze niet op de juiste kleur. Jan Mastenbroek heeft ons erg prettig geholpen en wij zijn zeer content met het feit dat Lederland een nieuwe bank voor ons laat maken! Zeer nette service!!! Hartelijke groet, Sylvia
Bij de garantie en nazorg heb ik nog n.v.t. gezet omdat we nog contact hebben over een fauteuil. Wij hebben uw bedrijf als zeer prettig en vriendelijk ervaren. Alle tijd voor ons. We hopen lang van deze aankoop te genieten maar houden uw bedrijf zeker in ons achterhoofd. Met vriendelijke groet, Riet Langeweg
Het ging allemaal wat snel, ook onze schuld. Daardoor is misschien het advies over hoe de meubels schoon te maken niet aan bod gekomen. Daar moet ik nu zelf nog even achteraan. Maar de showroom stond voor een verbouwing en dat maakte het allemaal wat rommelig. Hoewel we wel heel tevreden zijn over onze aanschaf.
Het bankje vertoont wel erg veel plooien, vooal de zitting, misschien is daar wat aan te doen?
fijn om in deze zaak meubels te kopen.
Toen ik binnenkwam rook het al lekker naar leder. Na een paar stappen in de winkel gezet te hebben, zag ik de stoel die ik wilde hebben al staan. Na een gesprek met een van de medewerkers is de koop van een relax fauteuil getekend. Nu was het afwachten, maar inmiddels heb ik er veel plezier van.
In de onderbekleding van de bank zat een scheur waarvan in de showroom geen melding was gemaakt. De krasjes in de zitting had ik niet gezien, waarschijnlijk omdat er te weinig licht was in de winkel. Aangezien het een afgeprijsd showroommodel betreft heb ik geen klacht ingediend, maar had het liever van te voren geweten.
We hebben pas een nieuw bankstel gekocht daar kunnen we nog niets over zeggen.
Omdat ik over mijn bank heel erg tevreden ben
Verkoper was te opdringerig, belde zelfs tijdens onze vakantie waarvan hij op de hoogte was. Het was moeizaam om een afspraak voor levering van de banken te maken, moeilijk bereikbaar Toen de afspraak gemaakt was voor levering op de op de afgesproken leverdag tussen 12.00 en 14.00 uur kreeg ik al vroeg een telefoontje of zij al om ca 10.00 uur konden leveren en of ons dat uitkwam. Dat kon toevallig. We zijn blij met de nieuwe banken. Maar het gedoe er omheen viel ons tegen.
Wij hebben bij de aankoop van onze meubels uitstekende adviezen gekregen. Er was sprake van deskundigheid en voldoende aandacht voor de klant.
Heb nog geen ervaring met de garantie/nazorg, maar als die even goed is als de rest, dikke tien!
Kreeg goede voorlichting door deskundig personeel
top oplossing gehad voor de verkeerde kleur van onze bestelde stoel, we hebben gewoon een nieuwe gekregen in de juiste kleur
Onze klacht is in overleg opgelost. Niet geheel zoals wij het wensten, maar het is een compromis waar we mee kunnen leven.
Prettige verkoop; Wat onzorgvuldige facturering. Is achteraf hersteld
Op zich goede ervaringen met winkel en personeel. Eetkamertafel met boomstam look was niet echt zoals verwacht. Te rechte rand. We mochten klachtenformulier invullen voor andere, maar vinden dat te veel gedoe.
We hebben een kwalitatief goede bank, die perfect bij ons past. Dankbaar zijn we voor het advies omtrent de kleur (binnenhuisstyliste in Amsterdam). Helaas hebben we lang moeten wachten en dat was niet afgesproken (4 mnd is 6 mnd geworden!).
De levering van ons stoeltje zou 3 maanden zijn. Na 4 maanden nog niets gehoord. Na veel bellen werd het stoeltje na 5 maanden geleverd. Dit was geen probleem wanneer we van deze verlate levering op de hoogte werden gebracht maar dat was niet het geval. We moesten zelf steeds bellen. De reden was dat de leverancier op een ander computersysteem was over gegaan waardoor de communicatie mis liep. Minpuntje!
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.