Goed !
Prettige showroom, de opstelling in huiskamerstijl lijkt me wat uitnodigender. Service en uitleg prima!
Hoekbank 05/2017 geleverd, chauffeur / bijrijder zetten hoekbank middels steunen aan elkaar. Dit gaf enige problemen, echter dit zou zijn opgelost na het e.e.a. aan/losdraaien c.q. na gebruik zou het bankstel zich settelen. Nu na >>> 1 jaar heeft de meubelmaker dit keurig middels garantie Lederland opgelost. Tip voor Lederland: montage + nazorg in dit opzicht kan het zich nog verbeteren. Indien chauffeurs een bankstel niet 100% goed krijgen, stuur dan achteraf een meubelmaker bij de klant langs. Lederland had van ons dan zeker een 9 gekregen als totaal oordeel.
Geachte mijnheer, mevrouw Brugge, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw aandachtspunten. Wij streven ernaar om ons continu te verbeteren en dit punt heeft zeker onze aandacht. Wij wensen u nog veel zitplezier toe! Met vriendelijke groet, Team Lederland
Helaas slechte ervaring! Niet wat wij besteld hadden en ook veel te late levering van eea! Nooit meer! Ook geen excuus! Jammer!
Goedemiddag mijnheer, mevrouw Pouderoyen, Wij vinden het jammer om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met Lederland. Het is ons streven om elke klant een fijne beleving te geven en vooral jarenlang te laten genieten van onze prachtige meubels. U geeft aan dat de levering te laat was. Helaas had uw bestelling vertraging opgelopen. Wij hebben u hiervan op de hoogte gehouden. Ook geeft u aan dat wat u heeft ontvangen niet is wat u heeft besteld. Hierover is met u contact geweest, waarbij wij in overleg met u tot een positief eindresultaat zijn gekomen. Nogmaals , wij vinden het jammer dat u geen positieve ervaring heeft met Lederland. Niettemin wensen wij u nog veel plezier toe van uw meubelen! Met vriendelijke groet, Team Lederland
Een jaar geleden hebben we een twee- en driezitsbank gekocht. Echter na een half jaar ging het verf al van het leer af. Nadat we de klacht hadden gemeld werd door een professioneel bedrijf de bank uitstekend gerepareerd. Wat schetst onze verbazing toen we na een aantal weken een mail kregen met daarin de mededeling dat de fabriek had besloten ons een totaal nieuw bankstel te geven, omdat de klacht beslist niet voor mag komen. We vonden dit geweldig. En geven Lederland dan ook een grote pluim.
Als koper kun je bij Lederland goed terecht en wordt je prima geholpen. Die service verdwijnt op het moment dat je een klacht hebt. Een klantenservice is nagenoeg niet te vinden en als het dan gelukt is duurt het vele weken voordat men ook echt tot actie overgaat om de klacht te verhelpen. Bij ons werd de klacht te provisorisch verholpen, waardoor we op dit moment dezelfde klacht weer hebben. Jammer dat de gebrekkige service de positieve ervaringen bij de verkoop op deze wijze worden overschaduwd.
Alleen de levertijd duurde erg lang.
Geachte mevrouw Middelkoop, Bedankt voor uw positieve review. Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de eetkamerstoelen. We begrijpen heel goed dat als u spullen heeft gekozen u ze zo snel mogelijk geleverd wilt hebben. De afgesproken levertijd was 8-12 weken. Ondanks de kerstdagen en het nieuwjaar hebben we toch in de 12e week geleverd. We wensen u veel zitplezier toe! Met vriendelijke groet, Team Lederland
We zijn in de winkel prettig geholpen en de bezorging van onze stoel en hockey was ook goed geregeld.
uitstekend geholpen
Bank was duur (ook duurder dan bij andere winkels, waar ik hem later zag staan). Maar service was top. Dus dit maakte een deel van het prijsverschil zeker goed.
Helaas kwam de kleur niet helemaal overeen met dat wij gedacht hadden.
Het heeft wat lang geduurd voordat de banken kwamen maar verder is het prima gegaan met afleveren. Wij hadden ook een verkoopster met veel kennis en erg vriendelijk.de banken zijn helemaal naar onze zin en hoelang ze meegaan enmooi blijven daar kan ik natuurlijk nog niets over zeggen.
Zeer tevreden. Nog geen nazorg gehad.
Prima personeel, prima produkt
fijne behandeling en goede service en er wordt meegedacht
Prima, aardige en professionele verkoper, met goed en gedegen advies. Ook tevreden over de leveringstermijn. Ik raad Lederland aan.
De levering duurde wel lang en als ik op een gegeven moment niet gebeld had, had het waarschijnlijk nog langer geduurd.
Bij levering zat het pakketje leerbeschermer er niet bij en hadden de mannen ook niet bij zich. Ik had het idee dat deze zittingen langer waren of de pootjes hoger, ik kwam namelijk niet meer met mijn voeten op de grond. De volgende dag is er iemand uit de zaak langs gekomen om de pootjes op te meten en het pakketje leervet meegenomen. Supper. Ik zet inmiddels een kussen in mijn rug, dat zit ook prima. De bank is prachtig.
Prima ervaring met Lederland, deskundig en professioneel, in verkoop, advies en aflevering/plaatsing. Zeker aanrader
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.