Prima!
Tafel met schade mee genomen uit de winkel. De tafel was wat wij zochten alleen was de prijs nog wel echt aan de hoge kant vanwege de schade etc.
Geachte heer Philippo, Bedankt voor uw review. Wij hebben uw dossier geraadpleegd, maar begrijpen de verwarring niet. U koopt zelf een salontafel uit showroom met 35% korting, die u meteen mee kunt nemen. Op de ondertekende order is tevens vermeld dat de salontafel gebruikssporen bevat. We zijn van mening dat we alles netjes en correct met u hebben besproken. Wij wensen u toch veel woonplezier met de mooie salontafel. Team Lederland
Ik ,moest 14 weeken wachten . Het belooft was 6 weeken
Verwachtingen overtroffen!
Hele mooie bank geleverd gekregen. Alleen jammer dar er houten pootjes onder zouden komen en er worden plastic doppen meegeleverd. Je ziet het misschien niet, maar niet volgens de afspraak. Verder helemaal tevreden.
Geachte heer, mevrouw van den Assum, Wat vervelend dat u een vervelende ervaring heeft met onze garantie/nazorg. In ons systeem is helaas geen service melding van u bekend. Kunt u u uw melding doorsturen naar onze afdeling service op [email protected] ? Dan kunnen wij dit oppakken voor u. Met vriendelijke groet, Team Lederland
klacht ingediend .stoel kan niet helemaal plat.rugleuning raakt de voet.fotos opgestuurd.klacht is in behandeling genomen en wij rekenen op een spoedige oplossing.vandaar onze waardering over garantie en nazorg.
Prima geholpen, garantie zou voor de hele termijn 100% moeten zijn als men zo overtuigd is van de kwaliteit. Op dit punt was men niet duidelijk in de winkel
Prima ervaring alleen bij levering waren ze de poten vergeten dus een middag gewacht tot het afgerond werd. Voordeel werd wel geregeld. Chauffeurs handelde het goed af
Na een bank te hebben gekocht van €4300 waar 10 maanden later de deklaag van de verf loslaat, waardoor er zwarte vlekken op de bank ontstonden, geeft Lederland en de bijgekochte garantie voor 5 jaar van Mastercare, niet thuis! Je moet na 6 maanden via de rechter je gelijk halen! Waardeloze zaak! Niet kopen!
Geachte heer, mevrouw, Wij betreuren het dat wij uw service nog niet hebben kunnen oplossen. Zoals bij u bekend zijn wij bezig om alsnog tot een overeenstemming te komen en hopen dit dossier alsnog tot een goed einde te brengen. Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Lederland.
Hele mooie bank, maar dat mag ook wel voor dat geld. Personeel niet opdringerig verstand van zaken.
Bijzonder vriendelijk en professioneel personeel. Tijdige indicatie van levering en prima opvolging van eventuele vragen. In deze winkel voel je je echt welkom!
Als je een foutje maakt, moet je dit asap herstellen en niet als het je toevallig uitkomt.
Geachte heer, mevrouw Koning , Helaas is bij uw uitlevering het een en ander niet gegaan zoals wij hadden gehoopt. Bij het uitpakken van de bank bleek dat wij de verkeerde bank mee hadden genomen uit ons magazijn. Gelukkig hebben wij dit snel op kunnen lossen en stond de volgende morgen de juiste bank bij u in de huiskamer! Met vriendelijke groet, Team Lederland
Zeer positief. Er was tijd en aandacht en veel service
Klantvriendelijk, nemen de tijd voor je
De communicatie richting ons was wat onduidelijk, dat had beter gekund.
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.