I complained by email to Lederland 3 times about receiving our sofas more than 2 months ago with 2 little scratches. I never got answers even buying special products of over 6000 euros in total. I gave up, I will never buy anything again in your store and will do whatever I can to prevent friends from shopping there.
Goede middag meneer Marcelo, Bedankt voor uw review. Wij hebben uw dossier geraadpleegd. In onze mailboxen komt er geen enkele mail van u naar voren. Ook staat er niets op het afleverdocument vermeldt. U heeft hier zelfs getekend voor goed ontvangst van de totale order. Vandaar dat u ook niets van ons heeft vernomen. Maar als er iets niet goed is nemen we dat vanzelfsprekend in behandeling. Ziet u kans om een bijgevoegde link in te vullen? https://www.lederland.nl/nl/service We zien uw serviceaanvraag graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Lederland
Grote keuze op leermeubel interieur gebied binnen een redelijk prijsbereik De verkoper was aardig,niet opdringerig en gaf goede en terzake doende formatie,lekkere koffie en een klantgerichte financiële afhandeling.Goede aflevering thuis van onze nieuwe bank en onze oude bank werd gelijk afgevoerd.Goede service ondanks de coronatijd.
Goed advies, met veel persoonlijke aandacht. Bijzonder netjes afgeleverd.
Onze ervaring in de winkel was er goed en dit is voor ons ook de reden geweest om niet meer verder te gaan kijken naar een lederen bank. De levering zou 12-14 weken duren en deze heeft helaas langer geduurd dan dit. Dit had te maken met Corona (werd in ieder geval aangegeven) wat natuurlijk kan. Echter zijn wij hier niet zelf proactief over benaderd en hebben we meermaals met de klantenservice contact gehad wanneer de bank binnen zou komen. Eenmaal toen werd aangegeven dat de bank in een specifieke week zou aankomen, heb ik aangegeven dat ik op basis daarvan mijn toen huidige bank ging verkopen zodat ik niet met 2 banken in de woonkamer zat. Daarna heeft het helaas nog 2 weken langer geduurd dus hebben 2 weken zonder bankstel gezeten. De bank bevalt overigens erg goed en zijn blij met onze keuze maar toch jammer dat z'n nasmaak wel nog een beetje overheerst.
Was helemaal prima allemaal!
Goed geholpen bij het uitkiezen van een bank. We zijn meerdere keren langsgeweest om tot een aanschaf over te gaan. Het is van belang om goed te bedenken wat je wil en veel banken uit te proberen. Die mogelijkheid is er ook voldoende. De uitleg over het onderhoud was duidelijk. Als je een leren bank wil moet je wel aan de slag met het onderhoud, als je dat doen is het goede kwaliteit die je krijgt.
Geen commentaar
Netjes en deskundig geholpen en goede service
Wij zijn goed en vriendelijk geholpen , zeer deskundig personeel en niet opdringerig.
Ik ben op 4.12.2020 in de winkel in Utrecht geweest omdat 1 leren kussen van mijn fauteuil m.i. te veel plooide na plusminus 5 weken ontvangst. Kussen is door manager bekeken en beoordeeld. Ik kreeg de mededeling mee dat ik nog tot eind maart moet wachten, dan zullen de plooien hopelijk verdwijnen. Het kussen moet namelijk eerst goed inzitten.
Het personeel is door mij als vriendelijk en kundig ervaren, de bezorging was correct. Ik hoop dat ik even tevreden ben over het bankstel tijdens het gebruik in de toekomst. Kwaliteit, garantie en nazorg kan ik nog niet beoordelen, maar heb hier het volste vertrouwen in
Voor herhaling vatbaar!
Dit is onze 2e bank van Lederland, de eerste bank hebben we 16 jaar gehad! Deze vonden we van zo'n goede kwaliteit dat wij voor de 2e leren bank uiteraard weer naar Lederland gingen. De service en advies vinden wij ook altijd goed.
Goede uitleg, klantvriendelijk
Enige minpunt was dat tijdens de levering van het bankstel bleek dat de schroefgaten van de poten niet pasten. Ter plaatse opnieuw geboord door de leverancier. Toch vreemd dat dit gebeurt en dus foutje van de fabrikant.
Netjes geholpen met een duidelijke uitleg over het product. In ons geval een prachtige eikenhouten eettafel in bootvorm . Levering is ook goed gegaan.
De behandeling in de winkel was Perfect! Vooral het op maat uitzoeken van de stoel! Alles werd opgemeten. Ook het leveren ging prima. De stoel zit Perfect!
Alles goed geregeld alleen lange levertijd :(
De hulp bij de keuze was heel erg goed en klantvriendelijk. De levering soepel en netjes
goed geadviseerd in vestiging Utrecht en netjes afgeleverd
Ik heb de samenwerken met Lederland al goed ervaren.
Goed geïnformeerd in de winkel door de verkoper over de bank, het leer en het onderhoud. Netjes geleverd, uitgepakt en op de juiste plek neergezet door het vervoersbedrijf.
Dramaaa. Bankstel , glazen eettafel , glazen salon tafel en eetkamerstoelen aangeschaft. Voor verkoop waren ze heel aardig , op de dag van levering en plaatsen en daarna begon de drama . Dag 1 alle punten aangegeven kras op eettafel , brandvlek op tafelpoot, afwerking dermate slecht van alle producten. Zaak is nog lopende en al moet ik ze voor de rechter slepen ik laat het er niet bij. Mensen koop niet maar wil je van je geld af en plus ellende in je leven dan zou ik zeggen Bij Lederland zit je op de juiste adres. Walgelijk bedrijf .
Ze zijn heel lief , beleefd en beloven van alles tot de dag dat je producten worden geleverd. Eenmaal bij je Voorde deur en ze hebben geleverd begint het ellende . Dan zie je hun echte gezicht stelletje ********** zijn het . Ben sinds 2019 bezig en het is nog steeds gaande. Mensen koop niet want echt je leven word een hel ..!!
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.