Netjes en deskundig geholpen en goede service
Wij zijn goed en vriendelijk geholpen , zeer deskundig personeel en niet opdringerig.
Ik ben op 4.12.2020 in de winkel in Utrecht geweest omdat 1 leren kussen van mijn fauteuil m.i. te veel plooide na plusminus 5 weken ontvangst. Kussen is door manager bekeken en beoordeeld. Ik kreeg de mededeling mee dat ik nog tot eind maart moet wachten, dan zullen de plooien hopelijk verdwijnen. Het kussen moet namelijk eerst goed inzitten.
Het personeel is door mij als vriendelijk en kundig ervaren, de bezorging was correct. Ik hoop dat ik even tevreden ben over het bankstel tijdens het gebruik in de toekomst. Kwaliteit, garantie en nazorg kan ik nog niet beoordelen, maar heb hier het volste vertrouwen in
Voor herhaling vatbaar!
Dit is onze 2e bank van Lederland, de eerste bank hebben we 16 jaar gehad! Deze vonden we van zo'n goede kwaliteit dat wij voor de 2e leren bank uiteraard weer naar Lederland gingen. De service en advies vinden wij ook altijd goed.
Goede uitleg, klantvriendelijk
Enige minpunt was dat tijdens de levering van het bankstel bleek dat de schroefgaten van de poten niet pasten. Ter plaatse opnieuw geboord door de leverancier. Toch vreemd dat dit gebeurt en dus foutje van de fabrikant.
Netjes geholpen met een duidelijke uitleg over het product. In ons geval een prachtige eikenhouten eettafel in bootvorm . Levering is ook goed gegaan.
De behandeling in de winkel was Perfect! Vooral het op maat uitzoeken van de stoel! Alles werd opgemeten. Ook het leveren ging prima. De stoel zit Perfect!
Alles goed geregeld alleen lange levertijd :(
De hulp bij de keuze was heel erg goed en klantvriendelijk. De levering soepel en netjes
goed geadviseerd in vestiging Utrecht en netjes afgeleverd
Ik heb de samenwerken met Lederland al goed ervaren.
Goed geïnformeerd in de winkel door de verkoper over de bank, het leer en het onderhoud. Netjes geleverd, uitgepakt en op de juiste plek neergezet door het vervoersbedrijf.
Dramaaa. Bankstel , glazen eettafel , glazen salon tafel en eetkamerstoelen aangeschaft. Voor verkoop waren ze heel aardig , op de dag van levering en plaatsen en daarna begon de drama . Dag 1 alle punten aangegeven kras op eettafel , brandvlek op tafelpoot, afwerking dermate slecht van alle producten. Zaak is nog lopende en al moet ik ze voor de rechter slepen ik laat het er niet bij. Mensen koop niet maar wil je van je geld af en plus ellende in je leven dan zou ik zeggen Bij Lederland zit je op de juiste adres. Walgelijk bedrijf .
Ze zijn heel lief , beleefd en beloven van alles tot de dag dat je producten worden geleverd. Eenmaal bij je Voorde deur en ze hebben geleverd begint het ellende . Dan zie je hun echte gezicht stelletje oplichters zijn het . Ben sinds 2019 bezig en het is nog steeds gaande. Mensen koop niet want echt je leven word een hel ..!!
Op 25-10-19 hebben wij bij Lederland Beverwijk 2 fauteuils besteld, type Adari kleur matera/cognac, die pas 9-3-20 geleverd zijn Helaas totaal verkeerde zit, te ruim leer, en ongelijke armleuningen. Wij hebben 10-3-20 direct een klacht ingediend maar geen enkele reactie. Op 30-3-20 is er iemand van een meubelservice bedrijf geweest, en heeft de fauteuils bekeken en is naar de winkel geweest voor de zit, en gaf ons volkomen gelijk!! Wij hebben toen aangegeven dat we iets anders wilde bestellen, maar krijgen geen enkele reactie, en hebben toen onze Rechtsbijstand verzekering (RBV) ingeschakeld, die hebben meerdere mails geschreven maar geen reactie pas toen ze dreigden met de Geschillencommissie wonen, krijgen we op 3-6 een reactie dat de fauteuils hersteld konden worden. Als de RBV dan reageert dat dit dan binnen 14 dagen moet gebeuren en alle 3 de gebreken hersteld moeten worden!!! Krijgen wij binnen een half uur een mail dat we naar de winkel kunnen om iets anders uit te zoeken. Dus op 10-6-20 een ander bankstel uitgezocht levertijd 8/12 weken. Ook worden de fauteuils opgehaald en krijgen wij een leenbank. Als wij zelf 14-8 bellen om te vragen naar de levering, horen we (na 9 weken ) dat het leer niet leverbaar is maar er is wel een alternatief, of we daar mee akkoord gaan, dus weer naar de winkel, en we gaan akkoord met het andere leer. Via de RBV krijgen we wel wat korting en horen we dat week 40 geleverd kan worden, wel moeten we na steeds weer vragen 6 weken wachten op een kloppende factuur. En dan blijkt dat er weer niet op tijd geleverd kan worden en na voor de 3e maal te dreigen met de geschillencommissie wordt het bankstel pas op 9-10-20 geleverd, dat is 7 maanden na dat de fauteuils geleverd zijn, (die als showroom model te koop staan) dat is 7 maanden ellende, irritatie DUS: als je wat wil kopen bij Lederland zorg dan dat je een rechtsbijstandsverzekering heb en heel veel geduld!!!! Want de service is echt heel slecht!!! Fam. van der Zon
Kopen was een hele positieve ervaring. Er werd ruim de tijd genomen en alles werd goed uitgelegd. Ook kwam de verkoper met goede alternatieven toen eerste keuzes e/o ideeën te duur of niet beschikbaar bleken. Levering duurde wel een beetje lang, jammer dat ik daar tussendoor geen bericht van kreeg en er tot tweemaal aan toe naar moest informeren. Bezorging was prima en attent. Jongens waren wel een beetje onervaren en eigenwijs, de (inderdaad wat grote) bank raakte de rookmelder vol en die ging stuk. Terwijl ik daar toch voor waarschuwde en zei dat ze naar achteren moesten gaan....
Prima ervaringen, fijne banken gekocht. Wel een beetje lange levertijd...
Vriendelijk en bereidt tot extra informatie. Lekkere koffie.
Enthousiaste verkoper, geen moeite teveel om iets te demonstreren en voor en tegens van aankoop goed op een rij gezet. Wel viel me op dat een paar weken na onze aankoop hetzelfde product aanmerkelijk goedkoper op de site stond. Voel je je toch een beetje ********
De levertijd viel wat tegen ,verder alles volgens afspraak.
We zijn een aantal keer in de winkel geweest waar we iedere keer uitstekend werden geholpen. Voldoende informatie over de bank, configuratie mogelijkheden, leder soorten, onderhoud, levering etc. Na aankoop werd aan alle afspraken voldaan. Keurige bezorgers en installatie. Kortom op alle punten een prima ervaring!
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.