Goede service, mooie producten
Na de aankoop ,enige jaren geleden,van een lederen 3 zitsbank nu een tweetal lederen fauteultjes gekocht. Zijn over de aankopen zeer tevreden.
Goede ontvangst en vriendelijk medewerkster met goed advies. De keuze was snel gemaakt. We zijn er superblij mee!
De hoekbank die wij hebben gekocht blijkt erg gevoelig te zijn voor vlekken veroorzaakt door huisdieren. Gewoon een natte hondenbek of pootafdrukken zijn direct zichtbaar en bijna niet weg te krijgen. Hierdoor zag de bank er na twee dagen al niet meer uit. Bij de aankoop hebben we duidelijk aangegeven dat wij honden en katten hebben. Vorige leren banken die wij hebben gehad hadden hier veel minder last van, zo erg als nu hebben we niet eerder meegemaakt. Nu weten wij echt wel dat een bank niet bedoeld is voor huisdieren, maar deze bank is er wel extreem gevoelig voor. Dit hadden we graag bij de aankoop willen weten, dan hadden we voor een bank kunnen kiezen die daar minder gevoelig voor is. Toen wij bij de aankoop aangaven dat wij huisdieren hadden is ons juist verteld dat dit bij deze bank geen grote problemen zou opleveren. Het tegendeel is waar! Gewoon eerlijk vertellen dus Lederland!
Geachte heer Van den Berg, Beste Leo, Jammer dat u dit zo ervaart. Onze verkoopmedewerkers weten alles over leer en delen hun kennis met graagte tijdens de verkoop. Mocht het zo zijn dat iets niet bij u bekend is dan kunt u contact opnemen met één van onze verkoopmedewerkers, of kom gerust nog eens langs in de winkel. Het leer kunt u het beste goed onderhouden met de onderhoudsproducten waardoor het er zo goed als mogelijk uit blijft zien. We adviseren u graag hierbij. Met vriendelijke groet, Klantenservice Lederland.
In de showroom goede begeleiding en uitleg bij de aankoop. Er werd ruim de tijd genomen. De werkwijze met het tijdslot was eigenlijk wel fijn. De aflevering verliep ook goed en de bezorgers name de tijd om de bank goed in elkaar te zetten.
Klantenservice Lederland De service van Lederland is uitstekend. Een fauteuil van ons was bij de aankoop bijna 5 jaar geleden al niet in orde dat wij hem kregen. Een van de leuningen ging al heel gauw wijken. Er is toen een servicemonteur langs gekomen en heeft dit enigszins verholpen. Maar vlak voor de garantie verlopen was ging de leuning nog erger wijken. We hebben hier een klacht over ingediend. Er is toen iemand langs geweest en die vertelde dat de leuning waarschijnlijk al in begin van de aankoop niet goed is geweest. En heeft hier een rapport over opgesteld en dit doorgespeeld aan Lederland. Door dit rapport is besloten dat we recht hadden op een nieuwe leuning. En die is tot ons tevredenheid opnieuw aangebracht. Hier werd niet moeilijk over gedaan dat de garantie bijna verlopen was. Alleen moesten wij de voorrij kosten van de monteur betalen. Nogmaals Lederland bedankt voor de goede service. Met vriendelijke groet familie Janssen.
Ziet er mooi uit in de winkel en je wordt netjes geholpen.
Kon de nieuw gekochte bank nog niet ontvangen vanwege de oude die er nog stond. Nieuwe bank mocht voor onbepaalde tijd in opslag blijven. Transport was goed en voorzichtig bij het brengen.
Goed en deskundig
Ondanks dat ons leren bankstel 11 jaar oud is, werd er gelijk aktie ondernomen en ons een herstelplan voorgesteld incl de kosten. Het zitkussen is prima hersteld en kon zelfs opgevuld worden.. weer als nieuw.. de medewerker die het kussen ophaalde had zelfs een fles leerverf meegenomen voor ons omdat hij gezien haddat er hier en daar slijtage vlekjes waren . TOP TOP TOP..
Goeie service top
Na een prima voorlichting in de winkel is ook de levering uitstekend verlopen. Goede uitleg van de bediening van onze relaxfauteuils. Tevens goede info over het onderhoud van onze nieuwe lederen stoelen.
wij zijn goed voorgelicht over het matriaal+stoelen die we daar gekocht hebben
Prima uitleg en informatie over product gehad in de winkel in Utrecht.met alle voor en nadelen en goede tips zonder aandringen tot het kopen van een product. Super tevreden over mijn twee gekochte fauteuils.
Nadat wij onze eerste stoel bij Lederland hebben gekocht, hebben wij ook onze tweede stoel daar gekocht. We zijn beide keren door uw verkoper Martin op een meer dan uitstekende wijze geholpen. Vooral werd veel aandacht besteed aan de juiste afmetingen van de stoelen. Ze zijn op een prima wijze bij ons afgeleverd. Wij zijn meer dan tevreden over Gelderland!
Tijdens het kiezen van het type bankstel en de leersoort en kleur zijn we uitstekend geholpen. Het bankstel is op het juiste tijdstip geleverd.
Wij zijn bij vestiging Utrecht uitstekend geholpen bij het maken van de juiste keuzes van de door ons aangekochte banken, fauteuils en meer. De afhandeling van de levering was ook professioneel en goed. Verpakking werd keurig meegenomen. Al-met-al dik tevreden. Fam. Postma
Goede ervaringen
Jan bedankt voor het instaleren van een nieuwe printplaat en drukknoppen in onze elektrische relaxbank. Fijn dat je de moeite hebt genomen deze bij ons thuis te installeren. Een hele goede service vanuit Lederland Utrecht. Groeten uit Odijk
Fijn geholpen in de winkel met goed advies en alle tijd genomen om een overwogen keus te maken. Er was mij in de winkel beloofd dat de ik het restant van de reinigingsmiddelen meegeleverd zou krijgen met de bank. Echter was dit niet het geval en de bezorgers gaven aan dat dit later met een nazending toegestuurd zou worden maar tot op heden nog niets ontvangen. Daarnaast toen de bezorgers weg waren zagen we pas later dat de bank aan de achterkant van 1 stuk een lichte golving had van het leder. Toen we dit aanraakten bleek dat we dit naar achter konden duwen en denken we dat er een balk of schuimvulling ontbreekt en dat dit tijdens het vervoer is weggeschoten. Het is een showroommodel maar in de winkel is ons dit niet opgevallen of dit al zo was. We hebben de bank nu zo gedraaid dat het niet opvalt. Het valt wel te herstellen denken we maar dan moet het stiksel aan de onderkant worden losgemaakt. We hebben hierover nog geen contact opgenomen met de winkel.
Maar het duurde (door corona?) wel erg lang. Een half jaar voor een vloerkleed. Maar het staat en ligt allemaal en is mooi.
Ons probleem is op een geweldige manier verholpen. De klantenservice heeft adequaat gehandeld.
Op een rustige en ontspannen manier geholpen en geadviseerd.
Ik had een probleem met mijn bank. Mail gestuurd netjes geholpen en binnen een week een monteur die het perfect opgelost heeft
We zijn zeer verheugd met onze prachtige hoekbank. De kleur is mooi en goed te behandelen tegen evt vlekken. Het advies in de winkel is top! Onze dank is groot.
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.