Helaas jammer dat de bezorgers niet de juiste passende gereedschap bij zich hadden.
In het weekeinde even langs de winkel gegaan met een kapot steunpootje. Vriendelijk ontvangen en meteen werd een vervangend onderdeel besteld, Dit was na de service die we hebben ervaren tijdens de levering vlak voor de kerstdagen de tweede fijne ervaring.
we hebben 2 lederen banken en tv stoel gekocht deze zijn 2 weken geleden geleverd na een wat lange levertijd maar toch na de afspraak dat alles afgeleverd zou worden is keurig netjes op afgesproken tijd en dag geleverd en we zijn ook zeer tevreden kwaliteit van de geleverde spullen en service van Lederland Beverwijk
Afspraken werden goed nagekomen. Heldere communicatie en hopelijk een kwalitatief goed product geleverd waar we jaren van kunnen genieten
Eethoek met stoelen en de zithoek aldaar gekocht. Fantastisch geholpen.
Ik heb het onderdeel (voetenbankje) van de lederen bankstel nog steeds niet ontvangen. Na gebeld te hebben naar de vervoerder en deze zou mij terug bellen. Jammer, ik moet steedszelf terug bellen daar ze mij niet terug bellen. Het onderdeel staat nu in het magazijn en gaat volgende week geleverd worden,volgens de vervoerder. Dit duurt nu al 14 dagen. Nu maar weer afwachten of het goed komt, anders zal ik ze in gebreke moeten stellen. Echt jammer, want het product is goed. Inmiddels contact gehad met Lederland. Betreft de levering heb ik steeds contact gehad met de vervoerder. Ik had me ook bij Lederland moeten melden en niet bij de vervoerder. Lederland voelt zich aangesproken betreft deze review, terwijl zij niets geweten hebben van dit voorval. Inmiddels heeft Lederland alles netjes en correct opgelost. Hulde.
Originele beoordeling
Ging goed
Voor de twee keer leren bank gekocht bij Lederland. Dit keer eschuurd leer. Had graag vooraf geweten hoe besmettelijk geschuurd leer is.
Heel goed vriendelijk geholpen goed advies gehad
Prima service en meedenken in oplossingen. Keurige aflevering en bankstel, fauteuil, voetenbank en tafeltjes geleverd zoals afgesproken.
Mijn moeder kreeg een leenbank omdat de lever tijd wat lang was. Echter kon zij er niet op zitten. De bank was te laag en ze kon er niet uitkomen. Gebeld met klantenservice en de nieuwe bank werd toch iets eerder geleverd dan gepland. Mooie service.
Prima service, mooi product en punctuele afwikkeling
Wij zijn zeer tevreden. De ontvangst in de showroom was vriendelijk, men was niet opdringerig. De voorlichting was goed en duidelijk. De meubels zijn op de afgesproken tijd geleverd en netjes op hun plaats gezet.
Mijn bankstel kwam zoals afgesproken. Ik kreeg een half uur van tevoren een telefoontje. Ik ben heel blij met mijn prachtige bankstel !
Men neemt echt de tijd voor je zonder dat we het gevoel hadden dat we iets moesten kopen. Goede service bij het afleveren
zouden het zo weer bestellen
Vriendelijke verkopers en nemen de tijd voor je. Gaan door tot alles naar je zin is. Aflevering was eerder dan gepland mogelijk,maar was bij ons niet mogelijk en heeft de bank in opslag gestaan tot wij hem konde plaatsen. Geplaatst door vriendelijke bezorgers die erg netjes werkte.
In de winkel vriendelijk en vakkundig geholpen, ze namen de tijd om alles uit te . leggen Ook de bezorging was vriendelijk, alles is netjes op zijn plaats gezet. aanbevelenswaard.
Het is dat de levertijd van onze bank een week na de aanschaf opeens een maand langer zou zijn, anders was het uitstekend.
Gewoon een goede beleving en veel keus vaklui weten waar ze het over hebben goede service in de winkel Het enige waar ik tegen aan liep is de service van het expeditie bedrijf dat valt zwaar tegen en is nog steeds niet goed opgelost
It was a nice experience
Alles volgens afspraak.
Mooie stoelen die conform afspraak werden geleverd. Prima.
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.