Goede service, veel kennis, luisterend oor en nette bezorging.
We hebben lang moeten wachten op de zitbank 5 maanden.Bank ziet er toppie uit.De bezorging was heel goed.We zijn zeer te vreden.
Ik heb een hele goede en fijne ervaring met lederland van begin tot eind. Dit geld voor het persoonlijke,telefonische en mail contact. Heel tevreden
Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe bankstel! Vanaf het moment dat we de winkel binnenliepen werden we vriendelijk en professioneel geholpen. De verkopers namen alle tijd om ons goed te adviseren. De levering verliep vlekkeloos en op de afgesproken tijd. Zeker een aanrader!
Fantastisch service vooral van Dhr Mastbroek filiaal Utrecht
Aardige mensen in vestiging Utrecht, zeer kundige (externe) bezorgers die eigenlijk verhuizers zijn. Niets dan lof.
Onze ervaring met Danielle van Lederland Amsterdam was helemaal ok. Goede adviezen en meedenken in onze besluitvorming. Kortom een dikke duim.
In eerste instantie de keuze gemaakt voor een hoekbank met lounge gedeelte. Thuis gekomen kwamen we er achter dat we een verkeerde keus hadden gemaakt. De volgende dag heeft Martin, onze verkoper, de order geannuleerd en een nieuwe order gemaakt. De banken staan perfect zitten perfect en zijn lekker om op te leven door het gezin en de hond! Top aankoop!
Leuk en professioneel geholpen goed advies. Zeer tevreden met de bank, een aanrader om te kopen
Beste Hans, Bedankt voor u mooie review! Wat fijn dat u zo tevreden bent over het advies van Danielle en de kwaliteit van onze Nederlandse bank. Veel plezier ermee!
De verkoopster nam alle tijd voor ons en legde veel uit of de verschillende soorten van het leer. Kwamen alleen even kijken maar gingen naar huis met een bank en 3 stoelen en heel erg tevreden. Staat verderop een vraag of de kwaliteit en garantie en nazorg Helaas kunnen we dat nog niet beantwoorden en hopen dat het niet nodig is. Voor nu geven wij de bank en stoelen een dikke 10
Beste Wilma, Hartelijk dank voor jullie enthousiaste review! Wat leuk dat ónze Wilma :-) jullie zo goed heeft kunnen helpen en dat jullie zijn gegaan voor een kleurrijk én degelijk interieur. Geniet van de bank en stoelen – een dikke 10, dat horen we natuurlijk graag! 💐 Wat betreft kwaliteit, garantie en nazorg: we staan altijd voor jullie klaar mochten er vragen of problemen ontstaan, maar hopelijk blijft dat inderdaad niet nodig! Groeten, Team Lederland
De medewerker in de was prima in het meedenken en adviezen geven. Ze nam daar alle tijd voor. En de koffie die we aangeboden kregen was prima.
Beste Pieter, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat zowel het advies als de koffie goed bevielen. Kwaliteit vinden we in alle opzichten belangrijk. Veel zitplezier gewenst!
Verkoopster top service erg goed!! Tervrede klant.
We zijn bij lederland Amsterdam geweest voor vervanging van onze 26 jaar oude, nog goede, bank te vervangen. Duidelijke uitleg en op een vriendelijke rustige manier te woord gestaan. Ruim een uur lang diverse banken en leer kwaliteiten uitgetest. Bank is keurig geleverd en is prachtig. Wel even wennen met zitten na vergroeid te zijn met de oude bank haha.
Beste Rene, Helemaal tevreden over onze bediening, product en levering, dat is wat wij graag horen. Dank je voor de mooie beoordeling die je ons daarom geeft. Met vriendelijke groet, Angelique - Lederland
Fijn geholpen in Beverwijk, bijzonder vriendelijk en goed. Bezorging een dikke prima en heel goed op de hoogte gehouden over de voortgang naar het bezorgen toe. Dank jullie wel!!
Beste Anneke, Wat een fijne review, bedankt! Wat leuk om te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent dat de bezorging ook helemaal naar wens was. We geven het compliment zeker door! Met vriendelijke groet, Angelique | Lederland
Echt een kwalitatieve service , mooi,aanbod , en behulpzame medewerkers , klasse
Beste Erwin, Geweldig om te horen dat onze meubelen zelfs over de grens in de smaak vallen. We blijven ons best doen om kwaliteit en service tot in de puntjes te leveren — of dat nu in Nederland is of in het buitenland. Fijn om te merken dat kwaliteit overal gewaardeerd wordt! Met vriendelijke groet, Angelique | Lederland
We zijn goed geholpen en men nam alle tijd voor ons.
Beste Frans, Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat onze inspanningen zo worden gewaardeerd. We wensen u veel zitplezier met uw eetkamerstoelen. Hartelijke groeten, Angelique | Lederland
Het aanvankelijke misverstand over het All in house Service pakket is door Jeroen van de vestiging Amsterdam tot volle tevredenheid opgelost.
Geachte klant, Vervelend om te horen dat er verwarring is ontstaan. Lederland biedt 5 jaar productgarantie. De eerste 2 jaar zijn volledig gedekt volgens de wettelijke garantie; in jaar 3 t/m 5 geldt een afbouwende dekking. Deze voorwaarden staan vermeld op de achterzijde van uw order. Het All-in-House servicepakket biedt 5 jaar 100% garantie op schades, vlekken én constructie, inclusief de bewegende delen van uw bank. Bovendien bevat het de juiste onderhoudsproducten voor uw leersoort – voldoende voor vijf jaar gebruik. We vinden het jammer dat dit pas drie weken na levering ter sprake komt. Anders hadden we wellicht nog iets kunnen betekenen. We staan volledig achter dit servicepakket – vrijwel al onze klanten kiezen hiervoor. Mogelijk is daar de verwarring ontstaan. Uw feedback nemen we serieus en bespreken we intern om dit in de toekomst te voorkomen. We wensen u heel veel zitplezier met uw prachtige bank! Team Lederland
Originele beoordeling
Bij de opdracht is er verwarring ontstaan over 5 jaar garantie en All in House service programma. In ons totaal orderbedrag is door de verkoper niet expliciet vermeld dat in dit totaalbedrag van € 7000,- het service programma € 420,- bedraagt. Als we dit hadden geweten hadden wij geen service pakket genomen. We kunnen goedkoper leer reiniging- en schoonmaakmiddelen aan schaffen Ons budget was oorspronkelijk lager dan € 7000,- Overigens geldt er ook een wettelijke garantie.
Eeg mooie bank besteld en geleverd. Erg lange levertijd maar dat was me van tevoren al vertrleld
Prima service. Wel foutje bij datum aflevering
Tip voor deze meneer: hij heeft de stoel in de nulstand gezet voor mij, maar mij niet uitgelegd hoe ik het zelf moet doen. Ik heb er ook niet naar gevraagd omdat ik het me te laat realiseerde. Nog een opmerking over de vragen hieronder. Ik heb het product nog niet lang genoeg om een oordeel te kunnen geven over kwaliteit, nazorg e.d. dus daarom nvt ingevuld.
Wij zijn blij met onze eethoek en de bank .
Prima. prachtige banken. Goed advies, duidelijke documentatie, correcte levering. vlotte levering. Afleverteam prima en corect verzorgd, maar ze waren niet ervaren met plaatsen/opleveren van meubels.
Goed geholpen, veel keus en goede bezorging.
Enige vertraging met aflevering en montage maar uiteindelijk een gave bank!
Er werd goed geluisterd en meegedacht!
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.