Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt een constante klantentevredenheid over vakwerk en service. Het personeel wordt als vriendelijk en deskundig beschreven, met heldere communicatie. Er wordt veel waardering gegeven voor de showroom en de uitgebreide mogelijkheden. De ervaringen vormen een betrouwbare en positieve indruk van het bedrijf.
Pvc concurrent waar zit dat klinkt raar, maar wij hebben geen stap in de winkel gezet. We wisten welke vloer we wilden, offerte gevraagd. Hadden we zo. Was scherp. Dus verder alles met de dames Sandra en Amanda per telefoon of mail geregeld. Wat tegenslag gehad met onze zand cement vloer. Planning uitstellen. Allemaal geen probleem, kon heel makkelijk. Werd nog lekker mee gedacht ook door de dames. Vloer gaat maandag gelegd worden, mar twijfel er niet aan dat dit ook helemaal goed komt. Top bedrijf met leuke gezellige mensen die we nog nooit gezien hebben, op Mark na. En nee wij hebben geen aandelen, zijn gewoon heel tevreden over de service, het contact en alles er om heen. Als 6 sterren kon dan kregen ze die. Groet, Marcel en Brenda Petten
18 March 2022
Marcel
Petten
Uitstekend.
28 February 2022
Fred
Hoorn
Onze ervaring is zeer positief. Duidelijke en snelle communicatie. Ontzettend goed geholpen in de showroom en de mannen die de vloer legden waren ook erg aardig.
15 February 2022
Sylvia
Hoorn
Alleen maar goede ervaringen. Nadat wij op de eerste verdieping via PVC Vloerenconcurrent onze vloer hebben laten doen, wisten we gelijk dat we de bovenverdieping bij hetzelfde bedrijf wilden doen. Nu weer alles goed en vriendelijk afgehandeld. Heel fijn.
15 February 2022
Denis Broeksma
Amsterdam
In de winkel kregen we uitgebreid de tijd om een mooie en betaalbare vloer uit te zoeken. Daarnaast constateerde ze voor het leggen een lekkage in mijn nieuwbouw woning, waardoor de vloer nog niet gelegd kon worden in een slaapkamer. Dankzij de vochtmeter die ik van hun mocht lenen kon ik bijhouden waar de lekkage zat en of het goed gerepareerd was. Toen het eenmaal verholpen was konden ze, ondanks de drukke agenda, snel de vloer leggen in de slaapkamer! In die tijd had ik veel e-mail contact, waar altijd zeer vlot op werd gereageerd.
3 January 2021
Linda
HOORN NH
In april 2020 ben ik naar de PVC vloerenconcurrent gegaan na een tip van een vriend. Bij het eerste gesprek uitstekend geholpen door Sandra en vervolgens door Amanda. Bij de opname heeft Marc goed alles uitgelegd en tijdens het egaliseren en leggen zag alles er zeer netjes uit. Na een opmerking over een opleverpunt hebben ze de volgende dag gelijk opgepakt.
2 December 2020
Peter
Volendam
Ze zijn vakkundig, behulpzaam en denken met je mee. Prima adviezen.
27 November 2020
Fam. Seijts
URSEM
Ik ben 4 maal in de winkel langsgeweest, de laatste keer was ik blijkbaar aan de late kant, maar het enige waarmee ik begroet werd was: "We gaan sluiten". 4 keer geen echte hulp om een keuze te maken. Onduidelijkheid over de prijzen die er hangen, en als ik het aangeef, dan wordt er gezegd: "Het staat er toch echt op, je moet gewoon beter lezen". Weinig klantvriendelijkheid helaas, dus ik ga voor een andere winkel kiezen.
Beveelt niet aan
8 October 2020
Kilian
Medemblik
Hallo Kilian,
Het spijt mij dat het anders is overgekomen dan ik heb gezegd. Wij helpen je graag tijdens onze openingstijden. Ik hoop dat je ook begrijpt dat wij rond kwart over vijf graag naar huis gaan. Misschien tot ziens en anders hoop ik dat je toch ergens een mooie vloer vind tegen een mooie prijs
Vriendelijke groet.
Amanda.
PVC Vloerenconcurrent
Vanaf allereerste moment klantvriendelijk geholpen en geadviseerd. Gemaakte afspraken worden zorgvuldig nagekomen en vloer is keurig gelegd door vakmensen. Prijs/kwaliteit is TOP. Kortom: een echte aanrader PS: aangezien de vloer nog maar net is gelegd, nog geen ervaring met garantie/nazorg.
10 September 2020
Arjan en Geja
Zaandam
We zijn erg tevreden met onze nieuwe vloer , met vloerverwarming. Marc heeft onze ongelijke vloer , weer super strak gemaakt waar we echt superblij mee zijn. Marcel heeft de pvc vloer top gelegd en kwam met nog wat goede tips. Ook even een compliment naar jullie vloerfrezer wat een vakman!
11 August 2020
Winnie
Opmeer
we zijn heel prettig geholpen met het uitzoeken van de vloer. Wat stalen mee naar huis mogen nemen en uiteindelijk een goede keus kunnen maken. Vorige week is de vloer gelegd...zeer snel en keurig, een mooi resultaat. Wij zijn happy! Dank aan Sandra, Marc, Amanda en Sidney
27 July 2020
thea
Venhuizen
De vloerenleggers mogen ook wel eens een compliment hebben. Top gedaan. Een vakman.
6 July 2020
Rina
Zwaag
Heel goed vonden wij
29 June 2020
Rene en Marian
Opmeer
Goede voorlichting, komt afspraken na en goede vaklui die het werk doen.
24 June 2020
Nico
Zaandam
Vriendelijk personeel en er is goed overleg. De vloer is mooi gelegd.
1 June 2020
Pieter
Zaandam
Wij zijn zó blij met dit bedrijf. Na behoorlijk wat tegenslagen met onze vloer buiten pvc concurrent om hebben ze altijd meegedacht en meegeholpen oplossing te vinden. Ze hebben zelfs het prutswerk van een ander bedrijf opgelost en daar de kosten van op zich genomen. Heel erg bedankt voor de prachtige vloer en de geweldige service!
28 April 2020
Karine Le Roux
Grootebroek
Aan te bevelen Top bedrijf vakmensen in dienst werken heel netjes en niets is teveel. Woonkamer hal en trap met pvc laten bekleden perfect kan niet beter👍
20 April 2020
Wim
Hoorn
PVC Vloerenconcurrent heeft bij ons een prachtige PVC vloer gelegd op een tegelvloer met vloerverwarming. Wat een vakwerk! Alles Superstrak gelegd, zowel de ondergrond als de vloer en de afwerking zelf! Alle medewerkers stuk voor stuk zeer vakkundig, zowel bij bestelling, maken van afspraken als bij het uiteindelijk leggen van de vloer. Houden zich aan de afspraken, doen alles in overleg en denken mee. Zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf absoluut aan!
3 April 2020
Jos
Enkhuizen
3 jaar geleden in onze nieuwe woning pvc laten leggen i.v.m. vloerverwarming en bevalt ons uitstekend. Door de persoonlijke en deskundig adviezen zijn we bij pvc concurrent ook voor onze trap bekleding geslaagd. De trap in 1 dag bekleed met pvc door deskundig personeel en alles wordt netjes opgeruimd en achter gelaten. De telefonische bereikbaarheid is helaas een min puntje de mails worden wel snel beantwoord. Tip! Voorbeelden van trappen die bekleed zijn.
16 March 2020
Jan
Heiloo
Wij hebben prachtige vloer gekregen in onze nieuwe woning. Prima communicatie en vakkundig gelegd door de medewerkers van PVC Vloerenconcerent.
16 March 2020
Gerard
Heiloo
Wij hebben op 3 verdiepingen een PVC visgraat vloer laten leggen en we zijn er ontzettend blij mee! De PVC vloerenconcurrent was flexibel en dacht mee. De vloer was niet op tijd aanwezig voor onze initiële afgesproken planning met de PVC vloerenconcurrent, maar doordat zij op zaterdag hebben doorgewerkt is de vloer toch in de afgesproken week geplaatst. ook was het prettig dat er in de avonden en weekenden op mail werd gereageerd en er nog details afgesproken konden worden op zondag over de egaliseer werkzaamheden op maandag. Heel prettig!
20 February 2020
Paulien
Amsterdam
Bij het uitzoeken was alles mogelijk om even thuis te bekijken qua stalen. De offerte die daarna was opgesteld was duidelijk en lekker online te bekijken. Wijzigingen waren ook snel door te geven en werden direct aangepast. Snel reageren op vragen was ook onderdeel van de service, perfect! Daarna controleren en leggen is prima verlopen en alles volgens afspraak. Waar krijg je dat.
11 February 2020
Arjen
De Goorn
Hallo Arjen, Dank voor de mooie recensie. Veel geluk in de nieuwe woning.
vrgr amanda.
Wij hebben erg fijne ervaringen met PVC Vloerenconcurrent. De uitzoekprocedure was prettig en het definitieve plaatje (de vloer in ons nieuwe appartement) ziet er heel mooi uit. Garantie/nazorg geven we nu ook veel sterren, maar dat weten we nu natuurlijk nog niet. We hopen niemand meer nodig te hebben en dat we er heel lang van mogen genieten.
14 January 2020
Dick
Hoorn
Wij zijn erg tevreden met de manier waarop alle werkzaamheden zijn uitgevoerd. Voor aanvang van de werkzaamheden hadden we een leiding geraakt, waardoor de vloer erg nat was. Gebeld en ze kwamen direct een heater en een blower brengen om zo toch nog de vloer op tijd droog te krijgen. Fijn als er zo wordt meegedacht. Daarnaast is het echt een schitterende kwaliteit PVC en het ligt er perfect in.
15 December 2019
Martijn
Oosthuizen
Mijn ervaring met pvc vloerenconcurrent is uitstekend. Behulpzaam en vriendelijke in de showroom, het personeel die de vloer heeft gelegd heeft uitstekend en vakbekwaam werk geleverd. Het bedrijf waar pvc vloerenconcurrent mee samen werkt voor de vloerverwarming, zijn niks anders dan professioneel en netjes. Bedankt voor de mooie pvc visgraat vloer, ik hoop er heel veel jaar te mogen van genieten.
8 December 2019
Ilanka Beerepoot
Zwaag
De mooiste, meest uitgebreide en gezelligste showroom van Nederland? Die staat in Zwaag!
Ben je toe aan een nieuwe vloer? En heeft PVC je voorkeur? Of juist niet, maar ben je toch nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Dan zien we je graag in onze showroom waar je kennis kunt maken
met de verschillende mogelijkheden van PVC Vloeren, de voordelen ervan en uiteraard ons uitgebreide assortiment. De koffie staat altijd bijna voor je klaar, want deze zetten wij vers!
Bij ons slaag je altijd!
De Compagnie 49
1689AG Zwaag