so far, so good
Snel, kundig, correct en zeer aardig
Vakkundig en beschaafd personeel aanrader
Prima op tijd geleverd nog eerder dan verwacht
Wij zijn heel goed geholpen door de medewerkster.
spreekt voor zich!
Zeer goede ervaring. Adequaat en vriendelijke benadering, goede voorlichting, geen onduidelijkheden. Flexibele opstelling. Voor herhaling vatbaar. Ik zal deze winkel bij iedereen van harte aanbevelen
Beste dame / heer, Mijn reactie is laat, om dat mijn vrouw plotseling ernstig ziek was en vlak na het bezorgen van het bankstel is overleden. Het bezorgen van het bankstel is niet naar behoren gegeaan. De mannen waren erg ruw bezig en zag nadat het geleverd was een aantal beschadigingen. Ten eerste een gaatje in de bekleding van de bank, een kras op een kastdeur in de gang en een put in het kunststof deurkozijn van de voordeur. Ik heb hier foto's van maar kan deze er niet bij plaatsen. Mischien als u een e-mail adres heeft kan Ik ze alsnog tonen. Ik vind dit erg vervelend maar hoe gaan wij dat oplossen? Ik hoor graag uw reactie. Met Vriendelijke groet, Martin Visser
Door de omstandigheden kon u na 3 maanden pas uw schade melden. Wij waren niet op de hoogte. Wat vervelend, onze excuses. Wij komen a.s. donderdag al bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Alles keurig geregeld,alleen levertijd Wat lang.
Erg vriendelijk geholpen door verkoopster Eva. Uitgebreide duidelijke voorlichting waar ze ruim de tijd voor nam. Top!
Heel goed advies gekregen om een goede keuze te maken.
Top product voor een bescheiden prijs! Geweldig geholpen, bij uitzoeken, opties goed besproken, geen agressieve verkoop. Kopen wordt een feessie! Bestelling keurig op tijd! Ook hier, kundigheid en vriendelijkheid op de voorgrond.
1 deel van de bank kon niet in de lift. Mij werd telefonisch meegedeeld dat de bezorgers van de arbo niet hoger dan 3 hoog mochten tillen via de trap. Dus ik heb aangegeven dat dit niet mijn probleem was en dat zij dit maar moesten oplossen met Casba. Uiteindelijk heb ik de telefoon maar aan mijn vriend gegeven en die heeft aangeboden te tillen naar 6 hoog. Anders was de bank vandaag niet boven gekomen.
Bezorgen is een zwaar vak. Het is niet prettig om een loei zware bank naar de zesde verdieping te brengen. Hierover zijn wij het helemaal eens in ons telefonisch contact. De communicatiewijze van onze bezorger had beter gemoeten. Hij kon blijkbaar moeilijk dealen met zijn gevoelens over de teleurstelling van het niet passen van de bank in de lift. Dat was niet professioneel van ons. Onze oprechte verontschuldiging hiervoor. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Zoals U boven ziet. Heel goed. Alles prima verlopen
Jammer dat de bezorgers het bankstel niet hebben uitgepakt wij moesten dit zelf doen een huis vol met plastic, karton en schuimrubber, terwijl zij dit zo konden afvoeren in hun auto!!Zeker als je wat ouder bent is dit beslist niet fijn!!
Wij hebben u zo juist gesproken. Wij hebben u bij de verkoop niet gewezen op de verschillende bezorgvormen. U had graag gekozen voor de meest uitgebreide bezorgwijze. Dan hadden wij alles uitgepakt, karton en plastic meegenomen en de pootjes onder de bank gezet. Onze oprechte excuses hiervoor. Onze informatie was onvolledig. Wij hebben weer iets geleerd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Lekkere hoekbank gekocht die ook nog eens perfect afgeleverd en gemonteerd werd.
Totaal geen problemen te melden, alles is gegaan zoals afgesproken