is prima
Goede verkoper
Communicatie, bezorging en montage, absoluut top.
Goede voorlichting, behulpzaam bij keuze, prettig contact. Afspraken nagekomen. Afhalen: p[lezierig en snel geholpen
Vriendelijk en deskundig
Als je geholpen wordt door mevr. Jeuster slaag je altijd. Een woord voor haar super
winkel werd verbouw, tijdelijke andere winkel
Voortreffelijk geholpen door Frans
Zeer goed geholpen en correct afgeleverd.
Super mooie side table gekocht, het ding was loodzwaar, maar werd door 2 toppers naar 4 hoog gesjouwd. Pet je af voor deze 2!!
Niet vaak geef ik een bedrijf een 10 maar de mensen van Casba verdienen dit echt. In de winkel uitermate vriendelijk geholpen terwijl we niet de makkelijkste klanten zijn. De bezorging was perfect. Oude meubilair en verpakkingsmateriaal meegenomen en een nabezorging werd vakkundig en snel opgepakt.
Prima medewerking bij zoeken naar een goede datum van levering. Steeds vriendelijke medewerking die meedachten met mij. Ik moest tussendoor 2 x een operatie ondergaan dus het was zoeken naar een goede datum.
Goed net personeel
Levering was 2 uur te laat zonder even een telefoontje te plegen , paar uur voor niets zitten wachten.
Het zat gisteren in de hitte behoorlijk tegen voor onze chauffeurs. Men was inderdaad 2 uur te laat. U bent gebeld maar vlak voor de uiteindelijke levering. Daar had u natuurlijk niet zo veel aan. Onze excuses hiervoor. Bedankt voor uw kritiek hier worden wij beter van. Gelukkig bent u verder zeer tevreden over uw order. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Wat vervelend dat u voorafgaande de verkoop zo lang onopgemerkt in onze winkel heeft rond gelopen. Wij hebben u niet de persoonlijke aandacht kunnen geven die u verdiend. Wat fijn dat wij ondanks deze laksheid toch de kans gekregen hebben om te bewijzen dat dit een incident was. Wij hebben de order keurig bij u afgeleverd en uiteindelijk bent u tevreden. Sorry dat het niet helemaal zo gelopen is zoals het hoort. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Simpele bestelling van een Auping Zomerdekbed in de winkel gedaan die binnen een week zou worden geleverd. Toen levering was vertraagd geen enkele melding. Ik heb zelf telefonisch contact opgenomen en er werd mij belooft dat ik nog diezelfde dag zou worden teruggebeld. Dit is ook niet gebeurt. Dit stelt mij zeer teleur. Achteraf had ik veel beter via een andere leverancier de bestelling kunnen doen ipv in de Auping winkel. Was ik zeker sneller en beter geholpen.
Zojuist excuses gemaakt voor het niet op de hoogte houden van de leververtraging van uw zomer dekbed. Auping Plaza heeft de afgelopen maand een grote verbouwing gehad. De focus was niet op u gericht. Dit praten wij niet goed. Wij hebben geleerd hiervan. Bij een eventuele volgende verbouwing gaan wij dit beter regelen. U toonde gelukkig begrip. U heeft ons toegezegd dat wij in de toekomst weer de kans krijgen om ons te bewijzen. U bent van harte welkom! Veel plezier met uw aankoop.
Alles top in orde van kopen tot bezorgen