De verkoopster deed wat gespannen aan ("Ik sta hier maar alleen") en was een tikje nors toen zij mij nog niet als klant inschatte en ik wel een vraag had. Maar toen ik de bestelling bij haar plaatste, was dat gevoel gelukkig weg en hielp zij mij goed.
Bezorging was keurig en netjes
Zondermeer alles positief.
Zeer klantvriendelijk geholpen. Goede bezorging op afgesproken tijd.
Wij zijn zeer tevreden met de service, in zijn totaal.
Klantvriendelijke en deskundige behandeling ! Zeer aan te bevelen
Bijzonder goed en product uitgelegd en vriendelijk .
Ik ben tevreden met de Auping Auronde. Ik vind het alleen jammer dat er niet duidelijker op de site stond hoelaat er geleverd zou worden. Dit stond voor: tussen 12.00 en 15.00, Ik hoorde van de bezorgers dat het gepland stond voor 13.30. Op deze manier had ik een uur later van het werk kunnen vertrekken.
Prettig geholpen door verschillende medewerkers in de winkel met een leuke showroom opstelling. Bezorgers waren ook netjes en vriendelijk.
Netjes geholpen
prima geholpen in de winkel en snelle levering
1 stoel van de 6 was beschadigd en daar is ons bij aankoop niets van gezegd.
U heeft de stoelen ver beneden onze inkoopprijs gekocht. Op uw order bon heeft u getekend voor geen garantie. Bezorgen vond u te duur. Het onbeschadigd vervoeren in een veel te kleine auto kan extra beschadigingen veroorzaken. Wij zijn bereid om onze service man bij u langs te sturen om te kijken of hij iets kan bijwerken. Daar wilt u geen gebruik van maken, vertelde u in ons telefoongesprek. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Super vriendelijk zowel in winkel als bij ophalen
Goede service bij de verkoop en bij levering. Top
Omdat mijn man net een heupoperatie achter de rug had, ben ik vooruit mijzelf laten informeren over de mogelijkheden bij Auping een goede bekende van mij. De manier waarop ik werd geholpen en mijn man de kans kreeg om ook te komen kijken... Petje af.