Omdat mijn man net een heupoperatie achter de rug had, ben ik vooruit mijzelf laten informeren over de mogelijkheden bij Auping een goede bekende van mij. De manier waarop ik werd geholpen en mijn man de kans kreeg om ook te komen kijken... Petje af.
In de winkel keurig behandeld met veel geduld, en de bezorging idem dito
Tevreden,maar helaas de afspraak niet tussen de genoemde tijd.
Alles correct en zorgvuldig verlopen. Wel zou er meer aandacht geschonken moeten worden aan de mogelijkheid dat je uberhaupt kussens in elke gewenste maat kan laten maken. Nu kwam ik er ( d.m.v. de medewerkster) bij toeval achter.
Prima !
Zijn opnieuw zeer plezierig en deskundig geholpen. Zeer tevreden
Goed advies, prettig geholpen, goede communicatie via email
Prettig zakendoen, ervaren verkoopadviseur, geduldig. Installatie ging rustig en bedreven. Duidelijke uitleg over de aankoop gehad. Keurig verzorgd.
Kwaliteit moet nog blijken. Kan ik niet beantwoorden. Geldt ook voor de garantie.
Verkoopster gaf goede voorlichting. Kreeg vlgs afspraak staaltje thuis. Prima winkel.
I would recommend auping product and showroom at a certain level however not at all the staff . Some were more professional than others but in average the sales team need to step up as the quality of their service was not to the standard that one could expect. The customers are not consistently treated as they should as it depends a lot on who you met at the time.
Wij vinden het belachelijk dat jezelf de spullen moet uit pakken en de pootjes eronder moet zetten (mensen op leeftijd) er werd gezegd daar was niet voor betaald , wij vinden als je iets koopt en betaald voor het bezorgen dat het uitpakken de normaalste zin is dat heet gewoon service.
U heeft gekocht bij onze formule Budget Homestore. Aangezien prijs in deze winkel heel belangrijk is hanteren wij verschillende bezorgvormen. U heeft gekozen voor verpakt in de kamer bezorgen. Dit staat ook keurig op uw orderbon. Als u had gekozen voor de wat duurdere variant hadden wij het keurig voor u uitgepakt. Excuses dat dit mogelijk niet goed is uitgelegd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Wij zijn super blij met onze nieuwe Montel bank! Wat zit ie lekker?!! Fijn en vriendelijk geholpen met de aanschaf en de levering ook perfect! Werd zelfs aan filters voor onder de poten van de bank gedacht! Dat noem ik meedenken! Super bedankt voor alles!
Vlotte afhandeling, vriendelijk personeel, en de bezorgers, nette mensen. Zeer tevreden klant dus!
Ik vind het wel jammer dat er iets aan mijn hocker niet klopte. Er is iets onder de bank geplaats wat niet had gemoeten. En daar baal ik wel een beetje van. Aan beide kanten zie ik een soort inkliksysteem wat niet geplaatst had moeten worden.
Wij hebben u aan de lijn gehad. Onze bezorger had u al aangeboden het overbodige inkliksysteem te verwijderen. Dit was op dat moment nog niet gewenst. U bent tevreden. U gaat nu zelf het systeem weghalen. Gaat om een paar schroefjes. Mocht het niet lukken komen wij graag bij u langs om het als nog op te lossen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
prima geholpen door dames van auping plaza, levering op tijd en door vriendelijke heren geplaatst.