We hebben een bank, 2 stoelen en 4 eetkamerstoelen gekocht. De verkoper was zeer vriendelijk en heeft ons uitstekend geholpen. De levertijd was ruim op tijd dus we kunnen niets anders dan tevreden zijn !
Alles is naar wens gegaan
Super leuke winkel met goede medewerkers.
Goed geholpen in de showroom. Genoeg keuze uit bekleding. Stoelen zitten prima.
Alles is prima verlopen
In de showroom werd ik prettig geholpen en de aflevering was prima
Zowel in de winkel als de levering van de goederen die wij hebben gekocht alleen maar lof.
We zijn prima geholpen bij het kiezen van onze aankoop. De levering was ook helemaal goed.
Het hogere bed was een verademing. Nu nog het matras
Goede service, kwaliteit en goede prijzen in verhouding tot producten.
Super service , bank in de showroom gezien en telefonisch besteld Keurig afgeleverd
Wij hebben in augustus twee urban sofa banken gekocht . Vriendelijk en professioneel geholpen . Wij raden dit bedrijf aan .
Geweldige bediening in de winkel en met bezorgen!
Zeer positief!
Keurig afgeleverd 3 hoog ondanks dat de lift kapot was. Vriendelijke mensen. Samengwvat erg tevreden
Positief
Vanaf dat we de showroom binnen kwamen waren we zeer tevreden met wat we zagen. En dat is niet meer weg gegaan. Ook de leveringen gingen voortvarend. DE eindlevering met montage van onze meubels was uitmuntend. En alle rommel werd gelijk gesorteerd en daarna mee genomen. Met een woord afsluitend. Het was voortreffelijk.
Al zoekende in de beddenzaak werden wij opgemerkt door een bereidwillige deskundige, die ons in verschillende etappes naar een goede keuze heeft geloodst. Intussen slapen wij al enige weken op onze nieuwe matrassen en kussens, waarbij de jarenlange rugpijn van mijn vrouw ook is verdwenen.
Goed geholpen met meubels en goede service bij afleveren
N.v.t.
Klantvriendelijk Mooie producten Snelle levering Vriendelijke personeel
Ze zijn keurig op tijd en hebben alle afval meegenomen.
In de winkel keurig en prettig geholpen. Aflevering van de bank op tijd, zoals afgesproken. Levering ging ook heel fijn. Gezellige mannen. Heel behulpzaam en alle rommel netjes meegenomen. Kortom, we zijn heel tevreden en blij met onze nieuwe bank !!! Yvonne en Herman Posthoorn Nieuwkoop
Wij zijn goed geholpen .
Mooie bank. Prima service.