Er is door mij eerder een beoordeling geplaatst mbt bezorging/plaatsing.Hier wil ik graag op terug komen in de positieve zin. Casba klantenservice heeft ons telefonisch en per email benaderd en uitleg gegeven over de procedure van bezorgen.Mogelijk is er van onze kant een misverstand geweest. Hierbij wil ik even rechtzetten dat de bezorgers hun werk goed hebben gedaan en de bank keurig en netjes hebben afgeleverd. Wij zijn zowiezo heel blij met de bank en wij raden Casba en of trendhopper zeker aan!!
Garantie nazorg is een verplicht veld, maar kan hooguit beoordeeld worden als er iets mankeert aan producten tijdens de garantieperiode . Prettig geholpen in showroom, levertijd viel toch nog mee alhoewel standaard levertijden van 6 a 10 weken wel een vreemd fenomeen is geworden in meubelland. Wij verdienen neem ik aan zelf ook een compliment omdat wij zowel het trappenhuis als overloop en slaapkamer volledig voor monteurs hadden vrijgemaakt. Een kleine beschadiging aan nieuw laminaat, maar was volgens monteurs niet hun schuld. Kan zijn dat het er al zat dus geen punt van gemaakt. Tip gegeven want het complexe bed en kastjes zijn heel netjes in elkaar gezet. De service matrassen even naar boven te dragen werd door ons op prijs gesteld. Top !!
Alles wat besproken was in de winkel met de verkoopster is bij de levering en montage is nagekomen
goed geen klachten
In eerste instantie zijn we onkundig geadviseerd omtrent de bedhoogte voor mijn ouders. Ondanks dat we hier duidelijke vragen over hadden gesteld ivm de geringe lengte van mijn vader. Gelukkig was het zo dat mijn ouders aanvullende materialen wilden bestellen waardoor dit door een deskundige collega werd gesignaleerd en aangepast. Garantie/nazorg kan ik nog niet over meepraten. Waar ik wel over meepraten is over de coulance toen mijn vader de betaling in alle consternatie nog niet geregeld bleek te hebben. De heren die de goederen bezorgd hebben bleven zeer rustig er onder. Wat mij betreft ontvangen die heren een HELE dikke pluim!
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat u uitermate tevreden bent over het eindresultaat. Hier doen wij het graag voor. Onze verkopers zijn allemaal breed opgeleid maar hebben hun specialisme. Gelukkig heeft de slaapspecialist op tijd ingegrepen en alles in goede banen geleid. Ook wij moeten allemaal iedere dag leren en bijleren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en danken u nogmaals voor de mooie woorden in de beoordeling.
Een hele goede ervaring in de winkel en het monteren en plaatsen van het Auping bed! Zeer tevreden!!
Wij zijn meer dan tevreden over het geheel wat betreft Casba. En dit geldt voor alles en iedereen.
Tevreden over alles, maar kan nog niet boor delen of de kwaliteit van het product goed is, dat kan pas later beoordeeld worden en ook de garantie en nazorg, kunnen we natuurlijk ook niet beoordelen
Gewoon goed
Prettige winkel met gratis parkeerplaats. Fijne lunchroom en vriendelijk vakkundig personeel. Meer dan voldoende keus.
dames bij verkoop Zuiver, geen schoonheidsprijs (6) onvoldoende kennis, bezorgen etc. prima alleen maar lof voor chauffeurs
Bij het afhalen ging het niet goed, we waren al thuis in Roelofarendsveen met onze bestelling vanuit het magazijn op de rijneke boulevard toen we gebeld werden dat we de verkeerde doos meegekregen hadden omdat deze verkeerd gestickerd was. We moesten dus weer terug rijden om de bestelling om te ruilen.
Excuses voor de slordige werkwijze in ons centrale magazijn. Wij zullen u een cadeaubon toesturen voor het ongemak. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Ik ben zozeer tevreden met de aankoop en bediening
Montage en bezorgen top