Eetkamerstoelen besteld. Keurig snel geleverd. Communicatie top verzorgd. Stoelen werden gemonteerd tot aan viltjes onder de poten aan toe. Alle verpakkingsmateriaal werd opgeruimd en meegenomen. Heel prettige, nette, bezorgers!
Zeer goede ervaring maar dat wisten wij al bij vorige aankoop. De verkoopster was reuze vriendelijk en behulpzaam met het maken van de juiste keuze. Kortom een topper en de bezorging prima. Dus zeer tevreden metCasba
Goede adviezen over het gebruik goede uitleg
Goede snelle afhandeling stoel zelfs customized
Bij aanschaf had de verkoper alle aandacht voor ons. En gaf steeds een goed advies. Snelle levering!
We hebben een bijzettafel besteld. Die is op tijd geleverd en werd keurig binnen uitgepakt. De bepakking is vervolgens netjes weer meegenomen.
Heel fijn geholpen in de winkel. Goede en snelle communicatie over verloop bestelling en levering.
Alles keurig op tijd en vakkundig afgeleverd! Staat mooi en werkt goed!
Alles tot in de puntjes verzorgd.
Uitstekende en oprechte advisering alsmede prima producten en snelle service cq levering.
Goed en deskundig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe zithoek
Geweldige service Zal dit zeker aanraden om hier inkopen te doen.
Vriendelijk personeel, veel aandacht en tijd genomen.
Uitstekende service bij de plaatsing
Onduidelijk bij bestelling dat ik zelf de poten nog onder de bank moest schroeven, tevens onduidelijke beschrijving en te weinig schroeven om dit te realiseren. Had graag een duidelijkere beschrijving hiervan gehad.
Het spijt ons dat wij bij de verkoop niet geheel duidelijk zijn geweest over het monteren van de poten. Wellicht had u dan gekozen voor de duurdere bezorgvariant, waarbij wij dit voor u regelen. Wij komen nog even bij u langs om te controleren of alles nu goed zit. U waardeert het dat wij dit zo oppakken en dat wij snel contact opnamen. Nogmaals heel veel plezier met uw nieuwe bank!
Prima aflevering. Wij zijn zeer tevreden.
Uitstekend.
Dame in showroom denkt mee en geeft goed advies. Product is wel duur, maar thuis blijkt het uitstekend te voldoen aan de verwachtingen.
Tevreden
Goed, prima, uitstekend
Wij hebben u nog even gebeld. De levertijd is inderdaad met 3 weken overschreden. Wij hebben u hierover tijdig geïnformeerd. De bezorging en montage is niet gratis bij Budget Home Store. Dit wist u omdat u bij het afsluiten van de order akkoord was met een verpakt in kamer bezorging van 49.00 euro. Omdat u het niet lukt om uw artikelen te monteren sturen wij vandaag nog een monteur langs om alles in orde te maken. De kosten hiervan zullen wij voor onze rekening nemen. Dit alles doen wij, omdat graag onze missie (tevreden klanten) waar willen maken. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en danken u voor de geboden kans om u tevreden te maken.
Originele beoordeling
zeer slechte ervaring eerst al 3weken extra moeten wachten op een bank en tafel daarna wordt afgeleverd van zoek het maar uit moet zelf bellen waar de poten zitten geen beschrijving op de website staat gratis bezorging en montage
prima geholpen
Zowel de medewerker in de winkel. Als de telefoniste. Als de medewerkers die de Kasten kwamen plaatsen zijn wij uiterst tevreden over