Redelijk goed geholpen in de zaak in Zoeterwoude, maar na de aankoop verder prima afgehandeld.
Keurige bezorging en prima op tijd
Super goed. Zowel in de winkel als de bezorging. Een Echte aanrader
Eerder kocht ik lamp die wat kleur betreft tegenviel. Ik werd zowel in de winkel als in het magazijn (er werd gewoon een nieuwe uitgepakt) goed geholpen. Mocht hem zelfs alsnog inleveren en heb en andere kleur gekocht. Nu een tafel gekocht waar mijn partner en ik in eerste instantie nog over twijfelde. We kregen alle ruimte en informatie om uiteindelijk tot een beslissing te komen. Verkoopster was ook zo vriendelijk om persoonlijk de levertijd na te vragen en ons op de hoogte te stellen.
Wat een geweldige verkoper. De heer Stephan Evers. Hij liet ons met rust. Stond erbij en bemoeide zich er niet mee als wij aan het praten waren. Pas toen toen wij er uit waren en aan hem dingen vroeg. Graf hij advies kwam met voorbeelden van de combinaties. De keus van de matras hij liet mij liggen. Na verteld te hebben van hoe of wat. Toen ik zei deze is het. Het mooiste kwam nog. Na een minuut of 5 zei hij ga nog weer even liggen. Om zeker te zijn. Ik ben bij verschillende winkels geweest. Hij is een voorbeeld van hoe een verkoper kan en moet zijn. ( ik ken meneer Evers niet althans niet privé. ) Groetjes Rob Bosman
Vakkundig gemonteerd.
Alles ging goed van advies tot en met de plaatsing
Van begin tot op heden alles nasr ons zin
Zie boven.
Tevreden
Levering sneller dan verwacht. Correcte afspraak en levering door beleefde heren.
Prima verkoopster en de bestelde goederen ruim op tijd bezorgd. Uitstekend
Er is veel moeite gedaan om gelijke stijl, kleur en houtsoort bij elkaar te zoeken van een levering in 2016. Wij zijn zeer tevreden over de behandeling en vooral over de veel snellere levering dat aanvankelijk werd verwacht.
De fauteuil die gisteren geleverd is heeft een andere kleur dan de fauteuil, die we gekocht hadden. Deze is echt zwart, de fauteuil die we gekocht hadden was donker grijs. Dit mag toch niet gebeuren bij een stoel van meer dan € 2.000,00 Graag zou ik van u horen, hoe u dit gaat oplossen.
U heeft met het voetenbankje onze winkel bezocht en gelukkig is gebleken dat de leerstaal exact overeen komt met het geleverde voetenbankje. Het kleurverschil wat u dacht waar te nemen wordt veroorzaakt door de lichtinval, die in ieder huis verschillend is. Fijn dat alles toch goed blijkt te zijn. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Gewoon goed. net personeel Goede service niks aan te merken
goede service ,bekwaam personeel
Alle lof voor de twee keurige bezorgers van onze nieuwe Pullman boxspring bed. In recordtijd is de oude vervangen en de nieuwe opgezet. Dankzei het deskundig advies van Mevrouw Mary Jeuster hebben wij een heerlijk bed gekozen en worden, blij, uitgerust en zonder rugpijn wakker! Fam van der Wind, Leiden
Vriendelijke verkoopster. Correcte levering op de afgesproken tijd en nette monteurs die alles netjes in elkaar hebben gezet.
Zoals je het verwacht
Onze ervaring met Casba en de bank die we gekocht hebben, zijn uitstekend. We werden heel netjes geholpen en ondanks de zomervakantie tussendoor, hebben wij toch zeer snel onze bestelling gekregen. Alle contacten met alle medewerkers zijn prima en zeer klantvriendelijk geweest.
In juni heel vriendelijk geholpen bij aankoop van mijn bank. Daarna goed op de hoogte gehouden over de levering, ik kon dit ook zelf nakijken. En op dag van bezorging op tijd en snel neergezet. Kortom blij!
Prime service
Werd goed op de hoogte gehouden betreft de bestelling. Mocht de spullen voor langere tijd nog laten staan omdat ons huis nog niet klaar was. Heel blij mee. Personeel zeer behulpzaam met inladen. En heel vriendelijk
De order werd zelfs voor de afgesproken levertijd geleverd. Het afhalen in het magazijn ging zonder enige problemen. Daar was het personeel zo behulpzaam om de stoelen uit te pakken zodat we ze wel konden meenemen. Alles was van A tot Z heel netjes geregeld!
de bank zou tussen 10.00 en 12.30 bezorgd worden. Rond een uur of 12.00 kreeg ik een telefoontje v.d. chauffeur dat zij dat tijdstip niet zouden gaan redden. Het zou een uurtje later worden. Uiteindelijk kwamen ze rond een uur of 13.00. Alles netjes afgeleverd en in elkaar gezet. Echt toppertjes.