Heel fijn geadviseerd, ruim de tijd gehad om matrassen uit te proberen. Installatie van het ledikant en matras ook netjes gedaan.
Ik ben geheel tevreden
Bij de plaatsing van een order heb ik uitstekende telefonische hulp gekregen van de verkoopster. De draaistoel die ik 2015 had gekocht was uit het assortiment gehaald. De medewerkster heeft mij toen, mbv de nota uit 2015 geholpen om een bijna identieke stoel te kopen. Ik ben uitermate tevreden met het resultaat! Ik gebruik de stoel nu precies een week met tevredenheid.
Prima geholpen door het personeel nadat wij gekozen hadden voor een nieuwe eettafel en tv kast. De bezorging ging ook volgens afspraak en keurig op tijd. Alleen jammer dat mijn Hi-fi stereo set niet in de kast van het tv meubel past. jammer, want nu moet deze bovenop het meube staan. (Kast niet diep genoeg ivm de kabels die uit het apparaat steken.)
Mooi Op tijd. Keurig afgeleverd en op zijn plaats gezet. Verpakking meegenomen. Super!
Goed advies en service. Vriendelijk personeel!
De service dienst, informatie balie was zeer behulpzaam bij het uitzoeken van mijn bekleding v mijn bank. Online heb ik de zitbank gekocht. De bezorging was ook prima.
Prachtige bank, zit heerlijk, precies geworden zoals besteld, eettafel geweldig! Medewerkster was deskundig en nam de tijd en luisterde goed naar onze wensen
De bedden werden werden binnen de afgesproken tijd geleverd. Tussen 10:00 en 12:30 u was afgesproken. Om 12:25 u belden de monteurs aan. Na het installeren namen zij de oude spiralen mee en vertrokken om 13:30 u naar de volgende afspraak. We hadden geen uitleg gekregen over Auping Connect. Dat is jammer, want het heeft me wat tijd en energie gekost e.e.a. In te stellen. Maar het is gisteren toch gelukt, deels via Eva (chat) en deels via Kim (klantenservice Auping).
Wij hebben u nog even gebeld. Wij vinden het vervelend dat u geen demonstratie heeft gekregen bij de uitlevering, onze excuses hiervoor. U bent gelukkig goed geholpen door onze helpdesk en eigenlijk bent u heel tevreden vertelde u. Wij wensen u veel slaapplezier op uw mooie Auping bedden.
De afspraken die zijn gemaakt zijn nsgekomen.
Vriendelijk personeel heeft de bestelling opgenomen wij hebben specifiek om 2 kleuren gevraagd en dat heeft hij ook genoteerd Helaas bij levering was alles 1 kleur .. We hebben het geaccepteerd maar het was niet de bedoeling
Goede ervaring met Casba . Ze verkopen meubels van goede kwaliteit. En de bezorging en service is top.
Wij zijn erg blij met ons Bankstel Capri
Levering en installatie was geweldig geregeld. De levering was binnen de afgesproken tijd op de dag. Ook in de winkel zijn we vriendelijk en met kennis geholpen.
De levering was 1 maand eerder dan verwacht en is netjes afgewerkt.
Netjes afgeleverd
Alles ging goed volgens afspraak.
Levering door de transport ploeg was zeer klant vriendelijk.
Mooi op tijd komen 2 personen de banken binnen brengen. Alle plastic en karton meteen in de auto. en de bank wordt nagekeken en in elkaar gezet. Goede service.
Wij zochten een rond karpet van 2,5 meter en vonden dit bij u, na een aantal bezoeken elders, die geen resultaat opleverden.
Heel behulpzaam, transparant uitleg.. Bruikbaar info.. Snelle afhandeling... Zeer vriendelijke medewerkster...
Bank aangekocht bij trendhopper. Gevraagd naar mogelijke acties die in de toekomst zouden komen. Was niet het geval. 3 weken later alle bankstellen 15% korting. Terug geweest en verkoper hierop aangesproken. Kon niks meer voor mij betekenen. Wel zeer tevreden over de kwaliteit en de uitvoering van de bank.
De kast is op tijd geleverd; ze bellen en e-mailen van tevoren wanneer en rond welk tijdstip ze komen. Alles ging volgens afspraak. De monteurs zijn erg kundig en bekwaam. Ook degene die de kast kwam brengen waren erg vriendelijk. Helaas staat de kast wel iets te dicht tegen de muur zodat mijn gordijn er niet meer tussen kan maar ik ben ook niet aanwezig geweest omdat tijdens de montage te kunnen beoordelen.
Wij hebben u nog even gebeld met de vraag of wij nog wat voor u kunnen doen. U zou er nog even over nadenken of u hier gebruik van maakt. Wij willen u als klant graag geheel tevreden hebben.
Werd netjes van te voren gebeld wanneer ze zouden komen. Bank werd gemonteerd en op zijn plaats gezet. Afval materiaal opgeruimd en meegenomen.