Ik moet bekennen dat ik geen negatieve zaken kan bedenken in relatie tot deze aankoop
Monteurs hebben buiten alles keurig in elkaar gezet en alle afval meegenomen.
Uitstekende afspraak, weghalen oude meubilair en het monteren en plaatsen van de nieuwe meubelen. Gedaan door echte vakmensen.
Vanaf order tot aflevering hebben wij alles als zeer positief ervaren. Afspraken goed nagekomen, levering zelfs een tikje eerder dan beloofd . Mooie kwaliteit van de meubels en afgeleverd en gemonteerd door professionele en heel prettige heren.
Humor, eerlijkheid, uitstekend product, afspraken nagekomen en korting voor de levering! Allemaal tip top in orde. Dankjulliewel allemaal! We hopen dat de verkoper met z’n kwetsuur aan zijn hand inmiddels helemaal hersteld is. Zorg goed voor jezelf en elkaar. En blijf groeien. Met hartelijke groet, Floris en Katinka
Ik ben erg blij met mijn bestelling en de kwaliteit ervan. Levering was wel ingewikkeld: het zou 8 weken duren, toen ineens mogelijk 16. Uiteindelijk binnen 9 weken gekregen
In de winkel goed geholpen. Montage bank door vriendelijke en deskundige medewerkers
Wij hebben hier onze bank besteld. We zijn goed geholpen en na een lange wachttijd kregen we netjes op tijd een hele mooie bank binnen. We hebben hem nu 2 weken en tot zover bevalt hij goed. Goede kwaliteit.
Goede begeleiding met aankoop. Lange levertermijn spontaan over gebeld. In orde.
Vrij snel tot een keuze gekomen, omdat we vooraf georenterd hadden. Vrij snel kunnen bestellen. Bij bezorging werden we keurig en snel geholpen,
Vanaf het moment dat wij geholpen werden t/m het moment van aflevering en monteren is alles perfect verlopen
Goed helpende medewerkers die alles goed en uitgebreid uitleggen
Fijne winkel, aardig personeel niet opdringerig, bezorg tijd eerder als verwacht, bezorging netjes. Echter 1 minpuntje het was gigantisch uitzoekerij waar de poten van de bank moesten het had fijn geweest als er vanuit de fabriek markeringen onder de bank hadden gestaan of een briefje erbij met uitleg.
Zoals ik al schreef prima geregeld. Op de afgesproken tijd waren de bezorgers op ons adres en hebben de spullen uitgepakt en het afval materiaal meegenomen. Voor ons volgende keer nieuwe spullen op naar Casba wonen.
Ruime keuze in kasten en de daabij behorende opties. Personeel heeft kennis van zaken is zeer vriendelijk. Levertijd en montage bij benadering gegeven. Zou half januari 2021 gaan plaats vinden. Begin december al gebeld dat de kast er is en er een monteur beschikbaar is. Afspraak gemaakt. Alles en iedereen op tijd. Vakkundig in mekaar gezet. Monteurs vriendelijk en kundig. Ik kan een ieder adviseren om eens te gaan kijken bij Casba voor kledingkasten. (Als Corona het toelaat) Prijs / kwaliteit is goed.
Het lijkt wel of de bank niet goed gemonteerd is. De 3 delen zijn niet op 1 hoogte gesteld en de bank kraakt als je gaat zitten of je verplaatst of gaat staan.
Wij zijn nog even bij u langs gegaan en hebben alles voor u in orde gemaakt. Wij danken u voor uw beoordeling en wensen u veel plezier met uw zitmeubelen.
Netjes en uitgebreid geholpen. Niets was teveel, tafels werden heen en weer gehaald n de zaak in Rijndijk. Prima!!!!!!
Aflevering heel goed op tijd en keurig bezorgd
Ik had 3 mooie barkrukken op het oog, maar in de winkel kreeg ik te horen dat deze pas 3 maanden later geleverd zouden worden. Uiteindelijk zijn ze na twee maanden netjes geleverd en is hier goed over gecommuniceerd.
ruim opgezet , goed overzicht
Op mijn bestelbon stond 2 matrassen van 90/200. Just in time ontdekte ik dat en Auping was zeer klantgericht en wist het te wijzigen in 80/200. Wel moest ik langer wachten, maar dat was me natuurlijk veel waard. Chapeau Auping. Inmiddels slapen we heerlijk op onze nieuwe matrassen.
Bezorgers waren optijd. Waren super netjes tijdens het leveren. Gewoon super!!
Kopen is fijn in een uitgebreide showroom met vele merken. De ene week kochten we eetkamerstoelen en bank en toen we enkele weken later voor een zitbank kwamen konden de eerder bestelde eetkamerstoelen erbij gehaal worden. Het order-volgsysteem werkt maar is niet echt gebruiksgemakkelijk Aflevering: Netjes werden alle meubels afgeleverd en waar nodig gemonteerd. Alle verpakkingsmateriaal werd meegenomen en toen begon het genieten.
Zowel de bediening en voorlichting is goed. De levering op tijd en correct.