Top spullen en snel geleverd! Fijne communicatie ook, en de portal werkt goed
Fijne montage ploeg
Ervaren verkoper, goede informatie, komen afspraken na, keurige montage kortom aanbevolen.
zie hierboven
Goed aanbod en service in winkel. Levering op planning. Mag wel iets minder lange wachttijd. Maar zat vakantie tussen
We hebben de bank via de telefoon aangekocht bij Trendhopper vestiging Zoeterwoude. We wisten al wat we wilden. Goede service bij deze vestiging; meedenkend wbt eventuele acties/kortingen. Fijne mensen die de bank kwamen plaatsen. Er werden netjes viltjes onder de poten van de bank gedaan. Levertijd prima. Bank zit fantastisch, maar dat wisten we al. Dit is namelijk onze tweede bank van Tendhopper type Orsay.
Een prettige deskundige hulp bij het uitzoeken van ons nieuwe bed in een mooie showroom.
Goede service. Vriendelijk deskundig personeel
Half uur van tevoren werd ik gebeld dat ze eraan kwamen. keurige heren en alles prima ingepakt, al het verpakkingsmateriaal werd netjes meegenomen!
Vakkundig advies en afhandeling van onze bestelling. Levering en plaatsing geheel volgens afspraak en naar volle tevredenheid.
Goede voorlichting tijdens het kopen.
Snelle levering en zorgvuldige plaatsing van de slaapkamerkast.
Winkelen was prettig, er werd goed meegedacht.
Telefonisch eenmalig contact met verkoper verliep prettig, informatief en duidelijk. Ook de levering verliep smetteloos, netjes aangekondigd en de tafel werd deskundig gemonteerd.
Hele fijne hulp bij het kiezen van een bank en de juiste stof. Geen moeite was teveel, ook de buitendeur openen zodat we even in het licht konden kijken. Prima informatie over de gang van zaken en de levering. Zeer behulpzame monteurs die zelfs het stukje stof dat aan de onderkant van de bank was vastgezet (om het uitzoeken van bijpassende kussentjes te vergemakkelijken) voor ons lospeuterden. Niets dan complimenten.
Dank aan Amy bij het uitzoeken van de bank en de accessoires. De bank met relax functie zit heel comfortabel. Ik ben blij dat ik hiervoor gekozen heb. Ook de levertijd klopte precies. Fijne bezorgers ook die de bank netjes boven hebben gebracht en het inpakmateriaal keurig hebben opgeruimd.
prettig geholpen in de winkel , binnen de genoemde levertijd geleverd en bezorgd door 2 fantastische mensen die alles keurig hebben opgeruimd.
Goed geholpen, netjes thuisbezorg en in elkaar gezet. Prima service!
De keuze van de kast tot en met de bezorging en opzetten is naar mijn volle tevredenheid verlopen.
Zeer goed geholpen in de showroom, en met een goed en tevreden gevoel de bank besteld. 3 maanden later was het eindelijk zover en we zijn heel erg blij met de bank. Hij staat goed in ons interieur en zit erg comfortabel.
Op afgesproken tijd geleverd ,vriendelijke mensen