We hebben goede ervaringen met de verkoper hij was behulpzaam niet opdringerig Gaf goede adviezen hij luisterde goed naar onze wensen en gaf daar bij aan wat de mogelijkheden waren
deskundige voorlichting bij aankoop en zorgvuldige aflevering
6 eetkamerstoelen gekocht. Zijn mooi op tijd geleverd en ter plekke in elkaar gezet.
Netjes op tijd geleverd en op zijn plaats gezet en aan gesloten en werking uitgelegd. Alleen de kleine stoel draait zwaarder dan die grote en de rugleuning staat meer naar achteren dan de grote stoel.
Alles op tijd en netjes afgeleverd
Alles zag er prima uit . Alleen jammer dat er niets voor het onderhoud bij zat .
Goed geholpen, goede service, En netjes afgeleverd, en gemonteerd!
Bank eerder geleverd dan planned. Dus prima
Bij het kastje paste een van de metalen handgrepen niet. Dit kastje was een vervanger voor eenzelfde kastje dus hebben we de handgreep die niet paste omgeruild. Op een van de laden zat op de hoek een beschadiging.
Aankoop en leverantie zijn prima verlopen. Sneller dan afgesproken!
Goed geholpen en goede kwaliteit. Advies was prima en de levering zoals afgesproken
Netjes afgeleverd.
De door ons bestelde maatwerk kast voldoet volledig aan de verwachting
ged behandelt
Mooie bank, past goed in mijn huis. Alleen zitten er een soort strepen in de stof die ik niet had verwacht maar misschien hoort dat, net als bij echt leer. Snelle levering, sneller dan gepland. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de geplande levering. Netjes uitgepakt en verpakking mee genomen.
Wij hebben u nog even gebeld over de strepen in de stof en daarna heeft u de showroom bezocht. Samen hebben wij de staal nog even goed bekeken en de conclusie getrokken dat de stof geheel in orde is. Een stofstaal geeft soms een vertekend beeld t.o.v. een groter vlak. U bent tevreden. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Toch nog snelle levering. De aflevering was zeer correct en mooi op tijd. Deskundig en snel neer gezet. Het bankstel plus stoel, staat en zit fantastisch.
Ik had 4 eetkamerstoelen online besteld. Deze zijn snel en op het afgesproken tijdstip geleverd. Ik heb de stoelen nog niet in elkaar gezet dus kan nog niets zeggen over kwaliteit.
Prima winkel we zijn tevreden met de bank netjes afgeleverd en op tijd.
Levering op tijd en bankstel keurig geplaatst en oude bankstel netjes afgevoerd.
Mooie stevige kasten. Vriendelijke bezorger die alles in elkaar hebben gezet en op de juiste plek hebben gezet.
De bank bevalt heel goed en is zeer netjes afgeleverd, ook toen de voordeur geen optie was en men achterom moest. Alles met een servicegerichte glimlach. Top!
De 2 banken en de stoel met voetenbank werden vakkundig in elkaar gezet. Her verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Super aardige vaklui! Het resultaat was top!!
Fijn geholpen in showroom, sneller geleverd dan gedacht
Wellicht wel handig om een afleveringsvorm te kiezen waar ze de dozen uitpakken en weer meenemen. Hadden wij niet gedaan en kostte ons nogal wat tijd.
Wij hebben u nog even gebeld over de dozen. Er is sprake van een misverstand. U had niet op uw orderbon gezien dat u gekozen heeft voor een bezorg variant waarbij de goederen verpakt geleverd worden. Gelukkig hebben wij hierdoor het ongenoegen weg genomen. Wij gaan voor volledig tevreden klanten. Wij danken u voor de beoordeling, waardoor wij de kans kregen dit aan u uit te leggen zodat u niet met een vervelend gevoel blijft zitten. Wij wensen u veel plezier met de mooie stoelen.
Originele beoordeling
Maar dat ze niet de stoelen niet uitpakten en dozen (megagroot) weer meenamen voor hergebruik vinden wij vreemd. Wij hebben de dozen maar netjes afgevoerd.
Prettig geholpen. Snelle service. Erg blij en tevreden.