Het duurde even voor mijn nieuwe bank er was maar in de tussentijd werd ik prima op de hoogte gehouden over de uiteindelijke levering
Prima levering, op tijd en alles netjes op ze plaats gezet
Goede ontvangst en een zeer goed uitleg over de matrassen.
Alles ging goed, vanaf de verkoop tm het afleveren
Geweldige service! De levering meerdere keren moeten uitstellen ivm onverwachts verhuizen en uitlopende verbouwing. Hartelijk dank hiervoor, het gaf ons een hoop rust dat dit mogelijk was.
Na wat vakantievertraging allesprima verlopen.
Erg fijn geadviseerd en geholpen. Zeer goede en stevige stoel om lekker in te luierenz
De spullen zijn goed, maar de medewerker is niet al te vriendelijk
Correcte ontv angst, geode voorlichting, prima informatie over te leveren datum et cetera
goede service en prachtige kwaliteit spullen en goede uitleg over de produkten
Idem
Heb door omstandigheden 2x de bezorgdatum moeten wijzigen en dat ging eenvoudig vis email. Vriendelijk en vlot. Prima service
top
Snel en goed gedaan zeer aan te bevelen.
Alles was prima geregeld. Het juiste meubel en een prima bezorging.
Ik ben vakkundig en servicegericht geholpen. En toen bij levering bleek dat we toch de verkeerde keuze hadden gemaakt qua kleur mochten we, tot mijn grote opluchting, tegen een acceptabele meerprijs een nieuwe stoel bestellen.
Zeer positief.
zie boven
Vooralsnog tevreden na 2 weken deze stoel in huis te hebben.
Prachtig bankstel, heel goed geholpen en een prima service!
Na zelf rond te hebben gekeken verkoper erbij gehaald. Deze heeft ons op een gezellige manier geholpen door.
Netjes geholpen en bij problemen zijn ze berijd voor een oplossing
Goed geholpen, op vragen werd gelijk gereageerd. Bed als service in elkaar gezet.
Goede aflevering