Fijne winkel, goede medewerkers en een top bezorging en montage. We zijn zoals altijd erg tevreden.
Super tevreden over de aankoop en levering van een bank.
Heb een stoel gekocht via een folder. Levertijd viel tegen.
De bezorging was geheel volgens voorafgaande e-mail. De aflevering ook perfect.
Mooie winkels behulpzaam personeel en ruime keuze
Het is dat wij tijdens een rondje door de showroom lopen erg gecharmeerd waren van een showroommodel dat we niet ergens anders voor deze prijs konden aanschaffen, maar we hebben niet echt de indruk dat we als klant welkom waren in deze winkel. Het duurde erg lang steeds voor we werden geholpen (verschillende keren geweest), er was weinig 'onderhandelmogelijkheid', er waren zelfs wat tegenstrijdige berichten m.b.t. onderhoud/garantie enz. Slechts één keer wel erg fijn geholpen, dat was toen een dame (van Montel?) er was. De heren lieten het erg afweten, ook de chef zelf. We zijn ontzettend blij met onze Montel showroomset, maar als iemand vraagt "Waar zal ik eens gaan kijken?", dan zou ik Casba zeker niet aanbevelen vanwege de goede service in de winkel, hooguit voor het uitgebreide assortiment en het fijne restaurant in Zoeterwoude ;)... Ook vervelend dat je een hele dag moet reserveren voor het bezorgen, dat dat pas 2 dagen van te voren bekend is op welk dagdeel de bezorgers komen. Vervolgens kwamen de bezorgers toch weer een half uur later dan de uiterlijke tijd dat er was gecommuniceerd. Ik had geregeld dat m'n zoon door iemand anders uit school werd gehaald om 12.00 uur, maar uiteindelijk moest ik dus ook nog gaan regelen dat iemand hem weer bracht om 13.00 uur, want toen waren de bezorgers er pas. Sorry voor deze 'negatieve' klanken, ik hoop dat u er iets mee kunt...
Wij zijn blij dat u ons zo juist verteld heeft, zeer tevreden te zijn met uw bank. Onze excuses voor het niet geheel goed verlopen verkooptraject. Wij hebben u een half uur van te voren gebeld dat wij er aan kwamen, hoorde wij net van u. U had dit telefoontje liever nog iets eerder gehad. Wij sturen u een cadeau bon toe! Gelukkig kon u ons telefoontje waarderen en hebben wij ons gesprek goed kunnen afsluiten.
Vooral het bezorgen en het meenemen van de oude matras werd door uw medewerkers super goed uitgevoerd.
voel me in de zeik genomen was zaterdagmiddag in de Casba outlet en zag het showmodel staan voor circa € 1600.00 heb nu bijna € 2700.00 betaald, is hier nog wat aan te doen een tegemoetkoming ???
Wij hebben u zo juist toegelicht dat het hier ging om een toonzaalmodel wat verkocht wordt zonder enige vorm van garantie. De nieuwe collectie moet op onze toonzalen dus moeten wij ruimte maken. De zitgroep in een lichte moeilijk verkoopbare kleur wordt nu aangeboden voor een absolute bodemprijs. Wij danken u, dat wij de kans hebben gekregen u meer duidelijkheid te verschaffen.
2e kast bij deze winkel. Het personeel denk me en de prijzen zijn marktconform. Ook het bezorgen was een prettige ervaring. De kast werd vakkundig in elkaar gezet en op verzoek werden er een aantal gaten in de kast gebort voor de netwerkkabel en stroom.
De bank werd eerder bezorgd dan verwacht prima service!
Thuisbezorging in klein tijdsframe, hoef je gelukkig niet lang te zitten wachten. Perfecte nette bezorging, alles uitgepakt, gemonteerd en de troep weer meegenomen.
Jullie mogen de bezorgers wel koesteren, uitermate vriendelijk en behulpzaam!
Over garantie of nazorg nog geen ervaring mee. En ik hoop er geen ervaring mee te krijgen. Vriendelijke groet.