Alles was top!
Ophalen ging perfect. Netjes door de medewerker in de auto geladen.
keurige afspraken gemaakt die ook goed zijn nagekomen. Keurig bericht over levering, levering mooi op tijd door vriendelijke en deskundige mensen, resultaat een prima bank bij ons geplaatst.
Zeer vriendelijk personeel ..zeer tevreden
Prettig, dat men kan zien op wat voor tijdstip er bezorgd wordt
Wij zijn niet geinformeerd over het later bezorgen van de bank. Het is dat wij zelf op de website gingen kijken, dat wij erachter kwamen dat de bank 2 weken later dan gepland geleverd zou worden.
Onze normale procedure is dat wij onze klanten bij levertijd overschrijding altijd informeren. Dit is in uw geval inderdaad niet gebeurd. Onze excuses hiervoor. Bedankt voor uw reactie! U houdt ons scherp. Veel plezier met uw aankoop.
helaas kon een van de twee banken niet de bocht van de gang naar de woonkamer maken. Helaas hadden de bezorgers geen andere oplossing dan de bank buiten op de gang te laten staan . . .
Fijn dat we zo juist nog even telefonisch contact hadden. Bij de levering was u niet persoonlijk aanwezig. Wij hebben uw nichtje aangeboden de volgende dag terug te komen, om de bank via de buitenkant naar binnen brengen. Hier wist u niets van af omdat de communicatie via uw nichtje gelopen is. Wij danken u voor uw melding. Hierdoor is nu alles helemaal duidelijk. U bent blij met uw banken. Wij wensen u nog veel plezier in uw nieuwe woning met uw mooie banken!
Met garantie en nazorg, nog geen ervaring. verder heel prettig en vriendelijk geholpen.
Geen
Goed geholpen in de winkel, goede communicatie, snelle aflevering door fantastische medewerkers.
Ik ben zeer tevreden met de aankoop bij Casba Wonen-Slapen.
nog maar 1 dag in huis, ik heb moeite met overeind komen, moet ik nog even aan wennen met het bedrijfsklaar maken!
Wij zijn heel prettig en deskundig geholpen
Mooie zaak. Prima informatie en geholpen. Vond het ook fijn dat je van dag 1 de bestelling in de gaten kon houden. Toen de dag niet uit kwam bij mij om de bestelling te leveren, zonder probleem kon het omgezet worden naar een andere dag. En de bank die ik besteld had, is heel mooi en precies hoe ik het in gedachten had. Dus conclusie, een tevreden klant. En al veel complimenten gehad! Dus reclame gemaakt voor jullie zaak! Vriendelijke groet van Hilda van Egmond.
Goede service van begin tot eind.
Goed voorgelicht. Goed geholpen. Goed geleverd.
Alles prima. Opvallend behulpzame/ aardige bezorgers! Zeer tevreden
alles prima uitgevoerd zoals afgesproken met de deskundige/prettige verkoper
Perfect geholpen in de winkel en de aflevering was heel goed.