Fijne medewerkers met deskundige kennis.
Alles is zeer correct en prettig verlopen.
We zijn prima geholpen door de verkoper. De spullen zijn netjes geleverd binnen de afgesproken tijd.
het kastje dat we gekocht hebben voldoet volledig aan onze verwachting, echter vonden wij het niet zo leuk dat terwijl wij wachtte op de levering, het desbetreffende product behoorlijk in prijs werd verlaagd, maar wij toch, de volle mep moesten betalen bij afhalen, jammer!
Zeer positieve ervaring van de winkel tot aan de levering. Goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden.
Adequaat geholpen bij onze bestelling, bestelling te volgen via internet, geleverd volgens afspraak en ruim binnen de afgesproken termijn, geplaatst door bekwame jongens die rekening houden met de omstandigheden ter plaatse en alles netjes op zijn plaats achterlieten. Chapeau!
Ik moet even een pluim geven voor de bezorgers. Ondanks dat ik een lift heb, paste een deel hiervan niet in. De mannen hebben dit naar 8 hoog met de trap moeten brengen. Heel fijn dat ze dit hebben gedaan en top afwerking!
Prima geholpen door de verkoopster, die alle moeite voor me deed!! Verder is het prettig om per e mail op de hoogtegehouden te worden van het tijdstip van de levering, welke klopte! De inrichting van de afdeling van Riviera Maison is erg leuk en dat zou dus doorgezet moeten worden door de gehele winkel, zodat het inspirerender wordt!
De verkoper heeft beloftes gedaan die hij niet kon nakomen, dat geeft een hele negatieve twist aan mijn gehele ervaring met Trendhopper. Mijn vertrouwen is hierdoor sterk verminderd waardoor ik minder snel een aankoop bij Trendhopper zal doen.
De verkoper heeft u zonder dat u hier naar vroeg de mogelijkheid geboden te kiezen welk exemplaar uit de voorraad u het mooiste vond. Uw houten tafel is een natuurproduct waarvan geen enkel exemplaar hetzelfde is. Bij de afhaal kreeg u pas na aandringen de mogelijkheid om meerdere exemplaren te bekijken.Hierdoor kwam uw verwachting niet direct uit. Onze excuses hiervoor. Wij hebben iets geleerd van u. Gelukkig bent u heel tevreden met de tafel, die helemaal naar uw smaak is. Veel plezier met uw aankoop.
Behulpzame verkopers met zeer goede kennis en prima aflevering.
Geweldig goed geholpen. Deskundige uitleg. Geen verkoop verhalen. Maar gewoon eerlijk. Bij het afhalen bijzonder goed geholpen met in de auto tillen.
Prima geholpen in de winkel, keurige bezorging en plaatsing met duidelijk advies door bezorgers
Verkoopster was vriendelijk en deskundig, dacht mee en gaf goed advies Plaasters waren er om 4 uur en bleven tot ruim half acht. Chapeau
Zet bij het afhaalpunt n container neer waar karton in gedeponeerd kan worden. Jammer dat kleine meubels, zoals dit bijzettafeltje niet op voorraad zijn waardoor je het gelijk mee kan nemen.
Er is een afvalcontainer aanwezig. Wij vinden het verstandig goederen met verpakking te vervoeren. Het biedt bescherming en voorkomt beschadigingen. Wij hebben alleen zaken op voorraad staan waar grote aantallen van verkocht worden. Voorraden zijn met wisselende collecties vaak niet wenselijk vanuit economisch oogpunt. Wij bedanken u voor u bericht. Wij vinden het belangrijk wat leeft onder onze klanten. Veel plezier met uw aankoop!!!
Gewoon goed
Lange levertijd!
goede advies gehad bij aankoop en de aflevering was ook keurig op tijd en alles werd goed verzorgt.
Order werd flink vertraagd, maar uiteindelijk toch weer iets vervroegd. Bij uitpakken bleek dat er 1 handvat ontbrak. Maandag gebeld en dinsdag al in huis. Top Service.