we zijn in de winkel goed geholpen ook later toen de bestelde tafel niet leverbaar was met monteren waren de rails van de lade er niet ook dit werd snel opgelost
Van A tot Z goed geregeld, de bank was er zelfs een week eerder en de bezorging vond vroeg op de dag plaats. Jammer dat de spray die in ons winkel aanbevolen is om te gebruiken op sommige delen van de bank niet geheel intrekt!! Echt een teleurstelling, heel jammer...
De afdeling verkoop gaat u zo snel mogelijk even contacten om u verder te helpen.
wel tevreden alleen de verkoper had belooft om nog een mail te sturen met aanvullende info over het product.Maar natuurlijk niets meer gezien.
De verkoper zal u de productinfo zo snel mogelijk even toesturen. Veel plezier met uw aankoop!!!
Ik heb weinig extra informatie ontvangen. En garantie / nazorg nog geen ervaring mee. Alles is goed verlopen qua bestelling. Eerder geleverd en op tijd binnen het tijdsvak. Geen spannende verrassingen die bestelling bijzonder maken. Positief of negatief.
Meubels zijn erg snel geleverd
Ik been heel tevreden. Eigenlijk over alles.
Goed meegedacht in de winkel bij het bepalen van de keuze. Plaatsing is geheel conform planning netjes uitgevoerd.
Goed mee gedacht in de winkel bij het bepalen van de keuze. Afspraken voor plaatsing zijn geheel conform planning verlopen.
In de winkel heeft de medewerker aangegeven dat de kleur kan afwijken van de houtstaal. Stalen mee naar huis genomen, maar de kleur is behoorlijk afwijkend. Kun je niet voorkomen maar Jammer.
Lage cijfer bij plaatsing/montage/bezorgen komt door de lange periode tussen aanleveren en de daadwerkelijk bezorging (meer dan 3 maanden). De feitelijke bezorging was volgens afspraak en op de bezorgers en de wijze waarop zij hun werk deden was niets aan te merken.
De levertijd is inderdaad ruim overschreden. Onze excuses hiervoor. Gelukkig hebben wij u hierover wel tijdig geinformeerd. Wij danken u voor uw reactie. Wat fijn dat u uiteindelijk toch tevreden bent over de levering en het product.
Kennis bij verkoop schiet te kort. Daarentegen levering, montage en eindcontrole was geweldig.
Wij hebben u zojuist gesproken en een aantal goede tips mogen ontvangen. De werktekening die ontbrak, is gelukkig door onze deskundige monteurs geen probleem gebleken. Gelukkig bent u dik tevreden met het eind resultaat.
Prima service Goed op de hoogte gehouden over levering en bezorging
Mooie meubels gevonden en voordelig
Vanaf de bestelling t/m de aflevering verliep alles perfect!
Erg vriendelijke bezorgers van mijn nieuwe eettafel. Jammer dat het info briefje onhandig onder het tafelblad was geniet. Nu is er een hoek vanaf en mis ik wat info. Wat ik ook jammer vond is dat de zware eiken stallion tafel toch wiebelt. Heb het opgelost met dubbele viltjes maar toch jamme. Mijn oude goedkope leen bakker tafel wiebelde op dezelfde plaats in de kamer niet.
Een opmerking: op uw emails stond geen telefoonnummer.
Zeer vriendelijke, gemoedelijke behandeling. Jammer dat op aanbod in folder van een stukje persoonlijk advies bij verdere inrichting van de woning, ondanks insturen foto's en concreet verzoek tot advies, meerdere keren zelfs, niet werd gereageerd. Wij liepen verzocht advies mee, maar Casba mogelijke verdere aanschaf van verder meubilair en inrichting. Waarbij wij volgens ons toch voor een aardig bedrag hebben aangeschaft, maar dus nog meer wilde kopen. Maar nogmaals overall, tevreden! Raden Casba zeker aan (overigens we hebben al drie klanten doorgestuurd).
Heel goed
Verbeterpunt om binnen een week bezorgdatum online te wijzigen kan niet!!!!
Goede service, zowel bij aankoop als bij levering.
Positief, bij aflevering was er gebrek geconstateerd. de medewerkers hebben dat direkt verholpen.