Tweemaal door Trenhopper van bezorgdatum veranderd en moest zelf bellen na 8 weken wanneer de stoelen bezorgd zouden worden. Geen goede klantenservice wat dat aangaat!!!
U heeft gelijk. Wij hebben u bij de laatste verschuiving van de leverweek niet tijdig geinformeerd. Onze excuses hiervoor. Gelukkig bent u tevreden over de stoelen. Veel plezier met uw aankoop.
In de winkel konden we eerst even rustig kijken en daarna werden we vriendelijk en deskundig geholpen. De levering en montage van het bed verliep volgens planning en was snel gedaan. Vriendelijke monteurs.
Geen klachten. Prettige mannen, die hebben bezorgd.
Alles ging volgens plan.
Internetbestelling was snel binnen, ik werd via mail goed geïnformeerd. Bij het ophalen en betalen ben ik snel en netjes geholpen, medewerker van het magazijn heeft het zware pakket voor mij in de auto getild.
Het duurt erg lang voordat de producten in het magazijn zijn. Daarnaast is het werkelijk waar heel erg vervelend, en ook stom, dat er in het afhaalproces nergens wordt vermeld om welk product het gaat. Als je meerdere dingen hebt besteld, weet je zo niet welk product is aangekomen in het magazijn. Niemand onthoudt het ordernummer, en het is een kleine moeite om in alle correspondentie in één woord erbij te zitten om welk product het gaat.
Fijn dat u mij zojuist vertelde dat u tevreden bent over de producten. De levertijd van de schoenenkast is inderdaad storend uitgelopen onze oprechte excuses hiervoor. Het product vermelden op de afhaalbrief zou inderdaad een optie kunnen zijn. Dit had in uw geval prettig geweest. Bedankt voor uw reactie. Wij leren graag van onze klanten. Veel plezier met uw aankopen.
Geen enkele bemerking. mooie kwaliteit, acceptabele prijsstelling en zeer correct geleverd en geplaatst. bedankt
De kast moet nog geplaatst worden dus daar kan ik nog geen oordeel over geven.
Prettige manier van adviseren en verkoop. Verkoper de heer Struik was prima geïnformeerd. Aflevering was keurig. Ook de medewerker van de levering afdeling was prompt en kundig.
Goede product informatie, perfecte aflevering inclusief informatie over tijdstip levering
Zeer tevreden! Snelle levering en vriendelijke bezorgers. Je kunt in de winkel zonder lastig gevallen te worden in alle rust je meubels uitkiezen. Heb je een vraag dan staan de medewerkers voor je klaar! Ik beveel deze winkel zeer zeker aan!
Bij de bezorging bleek al snel dat via de voordeur naar binnen gaan niet mogelijk was. Drie bezorgers hebben via het dak van de schuur de bank op het balkon getild en vervolgens naar binnen getild. Alle lof voor deze actie! Geweldige bezorgers! Een minpunt: in de winkel werd aangegeven dat de levertijd 6-8 weken zou zijn. In de praktijk was dit 13. Een verdubbeling!
We zijn pas twee dagen in het bezit van onze stoelen. Het zou beter zijn als u in een later stadium deze vragenlijst aan de klant zou verzenden. Wij bellen nog voor de stoelen omdat bij 1 stoel het leder te ruim is er er vouwen in komen, dus over garantie en service kunnen we nog geen oordeel geven, wellicht later
prima service prima geholpen
Algemeen genomen heb ik goede ervaringen van zowel het product Auping als service. De verkopers als het bezorgend personeel zijn zeer professioneel.
het contact over en weer met de klantenservice was perfect, zeker toen ik op het laatste moment vroeg of ze ook de poten voor mij onder de kast wilde plaatsen, dit was echter geen probleem. Snel en correct waren de mailtjes. Dit verdient een "warme douche".
Goeie ervaring......... alles op tijd geleverd en goed. Top
zeer tevreden over het gehele proces van bestellen tot afleveren
Via internet besteld. Niet in de winkel geweest. Mooie stoelen, zitten heerlijk. Aflevering prima verlopen.