Kwaliteit van 1 van de artikelen viel tegen
Onze klantenservice gaat u vandaag nog bellen. Wij willen graag weten wat wij voor u kunnen doen om u geheel tevreden te maken.(17-06-16)
Na teleurgesteld te zijn dat levering van kast uitgesteld werd.Waren wij blij verrast dat hij toch optijd geleverd kon worden.
In februari een bank gekocht deze is afgelopen woensdag bezorgd, hoewel de bezorgers een paar uur te laat waren (ze hadden wel netjes gebeld, dus ik heb niet de hele middag zitten wachten) hebben ze netjes de spullen naar 1 hoog gebracht, de bank kon niet in de lift dat was een tegenvaller voor ze, maar niet gemopperd, ik heb geen kik gehoord, alleen dat 1 trap nog meeviel ze hadden die dag wel 100 trappen gehad, maar na alle afval mee genomen te hebben zijn ze vertrokken, kon ik lekker gaan zitten. De Bank zit, ligt fantastisch en dat voor die prijs!! bedankt budget home store!!!
Heb een gunstige indruk van uw bedrijf. Ik word er wel een beetje moe van om bij elk bedrijf mijn mening of invullen enquete te doen
Uitstekende service bij aflevering. De bank bleek toch niet in de lift te passen, waardoor deze 5 etages naar boven moest via de trap. Hoewel de bezorging normaal gesproken tot maximaal de derde etage mag via de trap, hebben beide bezorgers met mijn hulp de bank toch tot en met de 5e etage getild.
het contact was goed ook het monteren van de kast is keurig gedaan alle afval mee genomen .Prima
Prima, maar wel hoge bezorgkosten.
uitstekend
Prettige sfeer, precis de goede balans tussen aandacht en zelf kunnen snuffelen. Bijna alle verkopers waren klantvriendelijk, op 1 na. De afwikkeling van de bestelling verliep prima. Er hielp een personeelslid om de meubels in de auto te krijgen. Erg fijn!
Alles goed geregeld
Ik vind bezorgkosten van 35,= voor het over de drempel brengen van een behoorlijke dure eettafel echt niet kunnen
afhaalproces wat ingewikkeld, Artikel moest besteld worden Bij afhalen kon met de bon niet direct naar magazijn gegaan kon worden, eerst nog weer terug naar de winkel. terwijl al wel betaald was
Wat vervelend dat u nog naar de winkel moest terwijl u alles betaald had. Dit had anders gemoeten. Excuses hiervoor. Doorgaans betalen de klanten het laatste deel bij afhaal en krijgt men een factuur mee. Sorry dit had bij de logistiek afdeling anders geregeld moeten worden. Veel plezier met uw aankoop.
In eerste instantie wist ik niet dat ik de (vrij dure) meubels zelf in elkaar moest zetten. Het schijnt bekend te zijn, maar het stond nergens aangegeven. En heel simpel, voor een bouwpakket vind ik het dure meubels. Na ontvangst bleek ik 3 schroeven te missen. Hier heb ik een mail over gestuurd; in plaats van met spoed even 3 schroeven verzenden wordt mijn mail momenteel (week later) nog steeds behandeld. Nee, het was geen klacht, ik wilde gewoon de 3 schroeven!!! Nu ben ik inmiddels wel geïrriteerd, erg jammer!
Wat vervelend dat u niet wist dat het niet gemonteerd zou worden. Op de door u getekende orderbon staat dit duidelijk vermeld. Schroeven die ontbreken is altijd vervelend. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat u inmiddels de schroeven in bezit heeft. Veel plezier met u aankoop.
Ik vindt alleen de bezorgkosten van €49,- wel veel. Van Rijneke meubelboulevard naar Hazerswoude rijndijk. Het ging maar om 1 stoeltje en konden we gelukkig in de auto kwijt. Maar daar mogen jullie toch wel iets aan veranderen. Volgens mij zijn jullie de enigen die zo'n gigabedrag rekenen voor het bezorgen.
Slim dat u de stoel zelf meegenomen heeft. Voor iedere bezorging in de regio rekenen wij hetzelfde bedrag. Dit wordt niet minder als het dichtbij is. Het gaat om een aantal handelingen die wij voor iedere klant moeten verrichten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
In de showroom zijn wij uitstekend geinformeerd en geadviseerd door de verkoper. Wij zijn prima op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. De bezorging was uitstekend verzorgd door twee zeer vriendelijke, deskundige heren. In één woord: klasse!
Leuke tafeltjes voor de slaapkamer, beetje design voor een goede prijs. Hopen er lang van te genieten!