Prima service. Echter wel vreemd om op zondag iets te kopen, levertijd zou 8 weken zijn. Maandag werd er gebeld, levertijd 4 weken. Dinsdag ontvang ik mail "de stoelen zijn er". Dus ineens zijn ze er wel direct, op zich fijn maar ergens klopt het niet.
Wij snappen dat dit vreemd over komt. De standaard levertijd is 8 weken. De verkoopster heeft de leverancier gebeld en kreeg toen te horen dat ze op voorraad waren en dat het maximaal 4 weken duurt i.v.m. de planning voor uitlevering. Echter was een gaatje bij de al geplande levering dus vandaar dat het zo snel was. Wij wensen u veel plezier van uw stoelen !
Alles is prima verlopen. Wij zijn blij enntevreden met onze aankoop
Ik heb helaas lang moeten wachten op mijn bestelling. Bij navraag bleek deze al lang binnen gekomen te zijn. De dame die mijn gegevens heeft genoteerd had een totaal verkeerd email adres genoteerd, deze ook niet met mij gecontroleerd, waardoor ik zelf uiteindelijk achter de bestelling aan moest gaan. Misschien een tip om voortaan direct bij plaatsing bestelling gevens dubbel te checken? Vind dat niet iets wat de klant moet doen.
Normaal gesproken is het de bedoeling dat bij het maken van de order alle contactgegevens worden gecontroleerd. Helaas is dit niet gebeurd in uw geval. Wij gaan hier zeker van leren om onze procedures aan te scherpen. Hartelijk dank voor uw reactie en wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en producten van Auping Plaza
Prettige winkel en deskundig advies.
Het was prettig winkelen
Alles keurig volgens afspraak afgehandeld en geleverd. De stoelen waren zeer goed ingepakt voor transport en tegen beschadiging. Bezorgers waren zeer correct en afval werd meegenomen. Wij zijn zeer tevreden!
Door twee van uw bezorgers is vandaag een tafel geleverd en gemonteerd. Voor zover nu al valt te beoordelen tot volle tevredenheid. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan heb ik het volste vertrouwen in uw eventuele nazorg!
gewoon uitstekend
Ik ben heel blij met mijn zitgroep, stoelen etc....:-)
Ze kwamen een uur eerder dan afgesproken. De bezorging belde dat ze over 10 minuten voor mijn duur stonden. Toevallig was ik thuis, maar voor hetzelfde geld zat ik nog op mijn werk (1 uur rijden). Dat is echt niet handig.
Hele proces is goed verlopen. Goede voorlichting, bestelling, levertijd , informatie over de afleveringsdatum / tijd en het monteren van het bed. Allemaal aardige mensen. Nu nog lekker slapen!
prima geholpen in de winkel. ook de montage mannen waren prima.
Online besteld. Daarna telefonisch contact gehad. Goederen zijn sneller geleverd dan aangegeven en zien en top uit!
Heel prettig en je kan gewoon eerst rustig rondkijken er is best veel te zien, dit is aan te bevelen voor een volgende keer. Dank U wel voor de service. Met vriendelijk Groet, MP. de Vries